Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

chory, coś o tym wiem , bo widziałem kiedyś Radka Majdana . W telewizji wyglądał na wysokiego i dobrze zbudowanego faceta . W rzeczywistość jednak okazał się niższy i do tego strasznie wychudzony . Chyba nie wystąpiłbym przed kamerami , bo to zawsze duży stres , jednak jeśli obiektyw tak potrafi zmieniać wygląd , to na pewno bym się nad tym zastanowił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, moje właśnie drugie podświadome marzenie to zagrać w filmie lub nakręcić coś, nawet amatorskiego ale dobrego i ciekawego. Tylko nie zapamiętam tekstu, ale na to ponoć też są sposoby. A wracając do zdjęć to co o mnie sądzicie na pierwszy rzut? pierwsze słowo, coś w tym stylu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory, wyglądasz na opanowanego i wyluzowanego człowieka :) , a co do filmów , to kiedyś chciałem zostać aktorem , i gdybym dostał taką propozycje na pewno bym się zgodził . Zawsze lubiłem filmy o tematyce mafijnej czyli Zakazane Imperium , Al Capone czy z polskich Odwróceni . Gdybym dostał angaż w takim filmie byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

bardzo pewnych siebie nie, ale takich, którzy wiedzą czego chcą, to jest róznica te dwie sprawy, ale nie po trupach do celu,

co do wysokich to chyba sa bardzo indywidualne preferencje tak naprawde i raczej rzecz drugorzedna w sumie

-- 07 maja 2012, 03:15 --

Tomcio Nerwica,

no popatrz i gdzie tu lęki ja chyba bym uciekła z krzykiem ,pozadrościc, dla mnie to szczyt odwagi, naprawdę, statystką jeszcze bym mogła byc ale tak zeby a głowna role to z w zyciu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, Mi tam najbardziej podoba się Bellatrix i kilka innych, jak tak przejrzałem fotki ;) najbardziej lubię brunetki, ale dużą wagę przykładam do wnętrza danej osoby, umiem od razu poznać kto jest dobry a kto nie, wystarczy kilka zdań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi