Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

shadow_no, jeszcze doopa?? :mrgreen:

-- 07 cze 2011, 21:04 --

Mi też się fryzura Linki nie podoba ale uważam że nie musi mi się podobać. Ważne że Ty Linka dobrze się czujesz w takich włoskach... nie przejmuj się opiniami bo każdy ma inny gust i inne postrzeganie tego co ładne a co nie :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, piękne masz te włosy :105: Też bym takie miała teraz jakby mi 1,5 roku temu nie odwaliło żeby je ochlastać :?

Dziękuję :oops:

Ale przecież mozesz od zaraz zapuścić!

Uda się!

Monika1974 o to tak jak ja :mrgreen:

Wiem, wiem, widziałam. :D

Kolor chyba też mamy ten sam.

Tez bardzo mi sie podobaja wlosy Moniki, ale moje nigdy takie nie beda. Dlugosc do jakiej moga urosnac wlosy jest indywidualna dla kazdego, moja dlugosc to dlugosc do cyckow i ani cm. wiecej...

Poważnie?

A co robisz z włosami po przyjściu np. do domu?

Może kruszą się od spinania, nieodpowiedniego rozczesywania, suszenia i mycia?

Ja swoje spinam po przyściu delikatnie bawełnianą gumą, właściwie opaską,żeby się nie ocierały o plecy.

Rozczesuję gdy są na wpół-suche po umyciu, zawsze z odżywką. Nie używam suszarki, a jak już ...bardzo rzadko to z zimną strugą powietrza. Zakupiłam taką, a jak nie...to wentylator. Poważnie mówię.

Rozczesuję od końcówek, nie od góry głowy. I czeszę specjalną szczotkę, którą masuje głowę.

Acha....i myję w letniej, spłukuję letnią wodą. A na koniec delikatnie dodaję zimnej,żeby przyzwyczaić skórę glowy do niższej tempertury do momentu,aż poleci zimna. Zimna zamyka łuski włosa. I tak robię od wielu lat.

I tak nie mam tylu włosów co kiedyś.Kruszą się. Bo pod ciemnym kolorkiem mam pozostałości po pasemkach blond. A utlenianie na blond to najgorsze co może spotkać włosy, zwłaszcza ciemne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, no właśnie zapuszczam teraz włosy ale ciężko mi to idzie bo je zniszczyłam trochę prostowaniem :?

shadow_no, czyli twarz, cycki, stopy i co jeszcze?? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika po przyjsciu do domu zupelnie nie zajmuje sie juz moimi wlosami :D Pewnie czesc sie kruszy, masz racje.

Ale naprawde kazdy ma swoja indywidualna dlugosc, zakodowana i niezmienna. Po prostu wlosy od pewnego etapu przestaja rosnac, malo kto bylby w stanie zapuscic wlosy do kostek, ale przeciez zdarzaja sie nieliczni ludzie, ktorym nie sprawia to trudnosci. od mniej wiecej 3 do 8 roku zycia mialam nigdy nie obcinane( podcinane tylko) wlosy. Mimo moich marzen o wlosach do pasa, nigdy przez te lata nie zdolaly urosnac do takiej dlugosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się jak kiedyś goliłam maszynką koleżance włosy, ale frajda była :mrgreen:

Mi się fryzura linki podoba.

Ja to już miałam wszystkie długości. Od bardzo krótkich po pas. A teraz mam za łopatki i jest okej, chociaż czasem długie włosy to istna udręka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki rozmiar biustonosza?

Ja 80 C :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

70F albo 75E zależy - wygrywam :mrgreen:

No i stopy odpadają bo mam rozmiar 41 a Shadow lubi małostope istotki ;)

Poza tym, szczerze .....po nerwicy moje włosy były w opłakanym stanie....kiedyś były zdrowe, grube....a po lekach, stresach itd stały się matowe, rzadkie - bardzo wypadały, to problem wielu dziewczyn z nerwicą/depresją.....pielęgnowałam czym się dało, bez chemii, nie farbowałam - nic to nie dało....więc postanowiłam "zrobić im dobrze" i po skróceniu jest lepiej, o wiele, są gęstsze, zdrowsze, suplementacja tranem bardzo pomogła, do tego bardzo "ubogi w składniki" szampon ziołowy i jest dużo lepiej :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki rozmiar biustonosza?

Ja 80 C :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

70F albo 75E zależy - wygrywam :mrgreen:

WoW :D

linka, ja mam 80 H

Ho ho ho :D

Normalnie dziewczyny wymiatacie!

marcja, może i masz racje z ta długością włosów.

Ja mam tak z opalenizną, opalam się tylko do jakiegoś momentu i koniec.Ciemniejsza nie jestem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi