Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że takie związki są na chwilę, bez przyszłości, dla kogoś komu stabilizacja nie jest potrzebna.

Inne zwiazki z zalozenia na zawsze tez okazuja sie byc na chwile .. 10, 15 lat bo komus od*pierdala i druga mlodosc chce przezyc :)

My jestesmy ze soba trzy lata i jest coraz lepiej, ciekawiej, blizej ...nic nie zapowiada,zeby mialo byc na chwile :)

No ale nie jest to jak napisalas regula

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inne zwiazki z zalozenia na zawsze tez okazuja sie byc na chwile .. 10, 15 lat bo komus od*pierdala i druga mlodosc chce przezyc :)

No właśnie, w przypadku mężczyzn...Ci odchodzą w większości przypadków do młodszych, a potem z podkulonym ogonem wracają, jeśli mają do kogo i do czego.

Wszystko zależy od priorytetów.

Jednym zależy na założeniu rodziny, innym nie.

Fajnie, że się rozumiecie. Oby to trwało jak najdłużej, bez podtekstów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, naprawde jestes jedna z ladniejszych dziewczyn na forum. Jednoglosnie stwierdzilismy to z moim mezczyzna :D

Candy14, Tomcio Nerwica, amelia83 naprawde bardzo miło mi czytać takie pozytywne komentarze :D , choć ja sama nie uważam się za jakąś ładną i mam dużo kompleksów co pewnie spowodowane jest brakiem poczucia własnej wartości i moją chorobą.

ladywind, Gdybym mieszkał bliżej i nie był takim gówniarzem , to walczyłbym o twój numer ;)8)

No właśnie :P:lol:

A co do związków to wydaje mi się że jak jest prawdziwe uczucie to nie gra roli wiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze kiedys zjawimy sie na zlocie i zmienicie zdanie :D

Jestem daleka od opiniowania czyichś związków, zwłaszcza wobec osób, które znam. Tak jak powiedziałam, są wyjątki też.

Nie wiem jak wygląda uczucie między dwojgiem ludzi, starszą kobietą i młodszym mężczyzną po latach, ponieważ te, które znałam rozpadły się, albo facet walił/wali po rogach kobietę.

Wam życzę najlepszego! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przyjadę z moją partnerką na zlot 70-letnią Lidią , jesteśmy przykładem na to , że wiek nie gra roli . Co prawda większość mówi , że mógłbym być jej wnukiem , ale to nieważne co mówią inni , ważne , że obiad jest na czas , piwo schłodzone i mam spokój jak leci mecz :mrgreen:8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, Wiem , ale Lidia zdobyła moje serce , cóz na to poradzę ? jest nawet takie powiedzenie " Do miłość i głupoty kobieta nigdy nie jest za stara " :mrgreen:

*Monika*, Już nie , bo narzekała na to , że nie może mówić , przez te kapsle które utknęły jej w tej sztucznej szczęce ;):mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, To będę musiał się zastanowić , choć ciężko będzie mi zostawić Lidie . Posiada wiele zalet , śpi 15 godzin na dobę , więc specjalnie mi nie przeszkadza , pamięta wszystko tylko 5 minut wstecz dlatego nic mi nie wypomina i do tego jak na kobietę mało mówi , tylko jedno zdanie " Podaj mi okulary " albo od czasu do czasu spyta się mnie jak mam na imię , krótko mówiąc ideał :mrgreen:8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, dobry pomysł , dlaczego wcześniej na to nie wpadłem ? :mrgreen: , nauczyłem jej tylu rzeczy , potrafi programować ( co prawda pralkę , ale zawsze coś ) , potrafi milczeć , kazałem jej nabrać wody w usta i trzymać przez godzinę ( nigdy nie wyjaśniłem jej w jakim celu ) i robić manicure przy pomocy scyzoryka , w końcu każdy facet to potrafi więc czemu ona ma być gorsza ? . :mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, dobry pomysł , dlaczego wcześniej na to nie wpadłem ? :mrgreen: , nauczyłem jej tylu rzeczy , potrafi programować ( co prawda pralkę , ale zawsze coś ) , potrafi milczeć , kazałem jej nabrać wody w usta i trzymać przez godzinę ( nigdy nie wyjaśniłem jej w jakim celu ) i robić manicure przy pomocy scyzoryka , w końcu każdy facet to potrafi więc czemu ona ma być gorsza ? . :mrgreen::mrgreen:

czyli ma:

- płaską głowę - żeby posłużyć jako stół do postawienia na nim piwa,

- dwa zęby z przodu, żeby otwierać kapsle z butelek z piwem,

- i ma 60 cm wzrostu tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, wszystko się zgadza , czyli ma to co kobieta powinna mieć ;)

Swoją drogą tak sobie z nudów przeglądam zdjęcia forumowiczów , i przecieram oczy ze zdumienia , ile ładnych kobitek pisze na tym forum ... kurcze a ja wybrałem 70letnią rencistkę ... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi