Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, zależy co komu pasuje.Raczej złotawe włosy by się lepiej eksponowały w innych kolorach.

Nie mam nic do czerni,ale odkąd skończyłam LO gdzie ubierałam się tylko na czarno raczej jej unikam,za to pokochałam ostatnio szarości,albo zestaw biel-szary-czarny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, a ja Ci napisałam ,że wg mojego gustu nie.Nie które osoby powinny unikać czerni przy twarzy,spodnie ok.,ale jeśli ktoś ma np. ziemistą cerę to czerń to tylko wyostrzy,nie sądzisz?

PannaZdruzgotana, pobaw się kolorami,pozestawiaj-kolory,odcienie,nie tak ,że będziesz ubierała się tylko na czarno czy tylko brązowo.Musisz się dobrze czuć sama ze sobą i eksperymentować.

Ja sobie Ciebie wyobraziłam w zielonym szalu i wyglądałaś ślicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szary, brązowy, czerwony, mam zielone oczy i ciemnozielony pasuje...

Nie cierpię żółtego, białego, różowego i błękitnego.

Ej! Biały jest też bardzo w porządku! Nawet, a może szczególnie, w zestawieniu z czernią! ;)

Tak, na przykład czarne spodnie i bluzka (ew. sukienka) i biały naszyjnik. Akceptuję :D

Kiya, zabij mnie a nie pamiętam w co byłaś ubrana... nie no coś brązowego miałaś i czarne spodnie! Gdzie różowy?!

Laima spróbuję. Chociaż z szalami to często eksperymentuję. Gorzej z innymi ciuchami. Mam ogromną szafę, niestety w większość nie mogę się wcisnąć, bo po lekach mi się trochę przytyło ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi