Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Monika1974, :blabla: yyyy przepraszam ale czy szanowna moderatorka posiada jakieś dowody mojego oszustwa? :twisted: bo jeśli nie to niech zerknie do lusterka kto tu jest bardzo kobiecy i piękny :mrgreen:

Tak posiadam szanowna użytkowniczko Dorotko.W postaci dość wyraźnego wspomnienia ze zlotu i fotek dodanych przez szanowną użytkowniczkę Dorocię w znanym nam wszystkim wątku.

Dorota...nie jedna chciałby mieć Twoją urodę.

Rzęsy na pół kilometra, piękne oczy, ich kolor, kształt, ciemne włosy, ładne brwi.Wzrost.

I jeszcze coś......cudne bąbelki.

Aaaa......i jeszcze ...paznokcie.

Więcej nie widziałam.....bo miałaś zakryte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, :blabla: yyyy przepraszam ale czy szanowna moderatorka posiada jakieś dowody mojego oszustwa? :twisted: bo jeśli nie to niech zerknie do lusterka kto tu jest bardzo kobiecy i piękny :mrgreen:

Tak posiadam szanowna użytkowniczko Dorotko.W postaci dość wyraźnego wspomnienia ze zlotu i fotek dodanych przez szanowną użytkowniczkę Dorocię w znanym nam wszystkim wątku.

Dorota...nie jedna chciałby mieć Twoją urodę.

Rzęsy na pół kilometra, piękne oczy, ich kolor, kształt, ciemne włosy, ładne brwi.Wzrost.

I jeszcze coś......cudne bąbelki.

Aaaa......i jeszcze ...paznokcie.

Więcej nie widziałam.....bo miałaś zakryte.

kochanie... nie wszystko jest dziełem matki natury... :mrgreen: czasem trzeba ją wspomóc jednak :P ale bąbelki 100% natura :hide:

wątpię by ktoś chciał mieć moją urodę... garbaty orli nochal i wiedźmowata broda wysunięta do przodu... z profilu wyglądam jak księżyc w nowiu... że nie wspomnę o gratisowych kilogramkach :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem fotomodelka ale kazdy na to zlal;ppjeden wykpiwal fakt ze fotki zrobiono wedlug niego szpanerska komorka heh jakby posiadanie iphona bylo szczytem luksusu:ppp hehe pozatym nie kazda ladna dziewczyna jest od razu fotomodelka;ppNie kazdy samaro..nie kazdy;]

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja droga ja nic nigdy nie wymuszalam! Zreszta ja nie uznaje koleczek wzajemnej adoracji...hehe I "nieszczerych komentarzy ooo sliczna jestes"a prawda lezy po drugiej stronie;pp Gdyby to bylo tylko pokazanie sie forma przedstawienia to rozumiem ale to jest druga fotka.pl gdyby bylo inaczej to nie byloby tylu komentarzy o d....marynie,rzesach,oczach it'd

-- 04 paź 2011, 21:51 --

smutnaona, cóż...mnie po prostu nie odpowiada Twoje wymuszanie uwagi i zachwytów na Twoją urodą. Zraziłaś mnie tym do siebie.Przepraszam.:bezradny:

[nie przepraszaj jakos wcale mnie tym nie urazilas, tylko to troche NIE OK kiedy innych ludzi sie zlewa tudziez ignoruje dla samego faktu;/[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smutnaona, dobre :mrgreen: rozumiem że żadna z nas nie jest na tyle piękna by być fotomodelką oprócz Ciebie rzecz jasna. (?) Gdybyśmy Tobie napisali "o Matko jaka Ty jesteś cudna" to by Ci te komentarze nie wadziły :lol:

fajnie że masz iphona ;)

skoro nie podoba Ci się ten wątek to po prostu tu nie zaglądaj, zamiast wchodzić i strzelać jadem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smutnaona, nie zostałaś zignorowana dla samego faktu... nikt nie ustala tutaj "słuchajcie fotek tej i tej nie komentujemy"... po prostu zdjęcia były nieczytelne.... jak widać, skoro zostały zignorowane przez wszystkich prawie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smutnaona, A czy Ty skomentowałaś tutaj zdjęcia osób, które je wstawiły?

To my tworzymy forum. Nie ma podziału na "My i Wy" .

Jesteśmy "My".

Ile dajesz komuś od siebie...tyle do Ciebie wraca.

Nie tragizuj. Rozumiem, że czujesz się pominięta. Nie ma co się obrażać z powodu tego, że nikt nie skomentował Twoich fotek.

Udzielaj się na forum, dbaj o relacje z innymi, a z pewnością znajdzie się ktoś, kto będzie z Tobą sympatyzował.

I dziś jeszcze dodam od siebie, że wbrew temu co myślisz....człowiek też może mieć piękną duszę, wiesz?

Choćbyś była najpiękniejszą kobietą stąpającą po Ziemi, ale z osobowością.....jak na załączonym obrazku.....nigdy nie wygrasz żadnego konkursu. A wiesz dlaczego? Bo zawsze liczy się całość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi