Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

aha ok już coś poczytałam na forum poświęconym tym zlotom... tylko ja dopiero moją nieszczęsną nerwice mam od niecałych 3tyg... ciężko mi wyjść do marketu pobliskiego a co dopiero pojechac na zlot:< a bardzo bym chciala

-- 24 lip 2011, 09:15 --

Michuj, nigdy nie miałam i nie mam nic wspólneg z gothem xD lubie sie tak ubrac raz na jakiś czas tak gotycko ale to jest naprawde rzadko... przeważnie po prostu ubieram sie tak jak mi sie podoba a nie pod jakiś styl ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paralektyk789, popracujemy nad Twoją nerwicą. Zresztą patrząc na fotki to nie wyglądasz na osobę która mogła by mieć taki problem. :smile:

Paralektyk789, A ile latek masz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, i o tym też mówie!! ja jestem taką wesołą osoba na codzień, ze nie masz pojęcia ja potrafię się czasem po prostu śmiać przez pół dnia i każdy pyta ''co mi jest?'' a ja jestem szczęśliwa po prostu od tak... a tu proszę... jednak coś we mnie siedzi... ech niespodziewałabym się tego...

lat - 19... niedługo 20:< stara dupa ze mnie xD hehe

a Ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paralektyk789, piękna :) ja nie mam zdjec bo sie wstydze wklejac na forum publicznym

Jak bardzo ktos ciekawy to moge na priva pokazac sieu :mrgreen:

Ja niby tez mam chlopaka, ale.... mmmmm mam wrazenie, ze to Ciebie szukalam :105: taka lalka...eh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha ładnie mnie nazywasz lalką=barbie praktycznie kiedy ubieram się w mroczny styl XD powinno mnie to w takim razie obrazić ale oczywiście ja tam lubię też wbrew pozoru i takie łade określenia :) orazmwbrew pozoru uwielbiam różowy kolor xD haha ale do barbie mnie na pewni nie można zaliczyć bo to by juz była przesada dla mnie ;P

to ślij na priv to zdjęcie :)

poza tym też się wstydzilam moje foto wklecić tu na forum ale jakos sie przemogłam co mi tam ^^

-- 24 lip 2011, 14:04 --

Katixx, ale nie możesz tak xP to musi zostać na kontaktach koleżeńskich bo mam chłopaka i kocham go i naprawdę nie mogłabym sobie wymarzyć lepszego, jeszcze po tych poprzednich chorych związkach co przeszłam... :)

-- 24 lip 2011, 14:05 --

a lubię eksperymentować więc kuszenie mnie na ''złą'' strone jest zue XPP haha

czasem... xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paralektyk789, ja Ciebie nie chcialam obrazic w zadnym wypadku :* Jestes po prostu piekna jak laleczka (niekoniecznie barbie tylko taka lalka z porcelany ;))

Ty sie kochana nie masz czego wstydzic to i swoje zdjecia mozesz bez krępacji upubliczniac :)

Ok, jak chcesz mozemy zostac kolezankami (na razie hihih ;*), dobre i to 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi