Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

lukasz1, ostatnie zdjęcie ukazuje mnie w apogeum dna, wszystko można powiedzieć, ale nie że jestem piękna.

Można powiedzieć, iż jesteś piękna.

Zdecydowanie można.

Bo przejadę się do tego P-a i udowodnię !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa Jestes jedną z nielicznych dziewczyn na świecie, która bez makijazu wygląda lepiej niż z pudrem, fluidem, błyszczykiek, cieniem. Tak przeczuwam i sądze. Możesz się zezłościc na mnie za ten komentarz, ale nie o to mi chodzi. podejrzewam, że z makijażem tez wyglądasz perfekcyjnie. To są dwa komplemetny w jednym ;) bez i z superancko. napisałem to w dobrych intencjach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa Jestes jedną z nielicznych dziewczyn na świecie, która bez makijazu wygląda lepiej niż z pudrem, fluidem, błyszczykiek, cieniem. Tak przeczuwam i sądze. Możesz się zezłościc na mnie za ten komentarz, ale nie o to mi chodzi. podejrzewam, że z makijażem tez wyglądasz perfekcyjnie. To są dwa komplemetny w jednym ;) bez i z superancko. napisałem to w dobrych intencjach :P

:brawo::brawo::brawo::105::105::105::great::great::great:

Anusia mi się tak podoba z charakteru i wyglądu, że ... ;):oops::oops::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kai, LukLuk, Zakładamy fan club Aneczki chojrakowej. Aneczka jest the best! I pomyśleć, że w innym wątku ludzie tracą czas i energię na spory kto ładniejszy Scarlet Johansson czy Rosie Huntington-Whiteley. Bez sensu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jestes nr 1 razem z K.

I zawsze Ci powtarzalam.Masz niezwyklą urodę,taką swieżą,bezpretensjonalną,charakterną.

Masz w tych oczach coś.Bardzo bys pasowala do jakiegos ambitnego kina,jestes jak Eva Green,albo Natalie Portman..Nie jesteś typem lalci z tępotą w oczach i usteczkami wydętymi w dziubek..Zresztą,takich są teraz miliony,do wyrzygania.Jestes swoja wlasna.mnie to przekonuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, Basiu, nie smutaj. :D Na każdym zdjęciu pokazujesz inną twarz i ludzie są ciut zdezorientowani. Chyba najlepiej swój wizerunek kreujesz w postach swoją życiową mądrością. Ja Cię, za Boga, nie mogę skojarzyć z żadną twarzą. I nie martw się, bo jak ja się ujawnię to będzie głucha cisza przez cały tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, ja mam wręcz odwrotne wrażenie, zawsze jest multum komentarzy jak dajesz fotkę. tym razem nie było i zapomniałaś o wszystkich miłych rzeczach, które tu o Tobie napisano. Baśka..., mam Ci je wyszukać? Ja Ci zazdroszczę, że jesteś tak naturalnie ładna i masz tak bardzo oryginalną urodę.

Mało tego. Pamiętam jak się pierwszy raz zobaczyłyśmy. Siedziałaś tyłem jak podchodziłam do Was, i jak odwróciłaś do mnie buzię, pomyślałam sobie "jaka śliczna...". To najświętsza prawda. Do dziś pamiętam, jak obracasz do mnie tą buzię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shadowmere, mogę dla Ciebie zrobić dziubka :mrgreen: dziękuję... możesz mi to jeszcze 198 razy napisac, nie pogniewam się.

Sabaidee, bo ja jestem stworzeniem o wielu twarzach. co chwilę zmieniam kolor włosów.

a co do Ciebie - Ty przypadkiem nie byłeś na zdjęciu z tygrysami?

-- 24 mar 2011, 20:42 --

Korba, Kasiu, zawsze byłam przekonana że na tle tej drugiej osoby wychodziłam dosyć niekorzystnie... pucołowata buzia, chomicze policzki, wysokie czoło, kartoflany nos..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz po tym jak wrzuciłaś chciałem napisać, że z uśmiechem Ci bardzo do twarzy, i że aż ciężko poznać, że to paradoksy, ale pomyślałem, że będzie głupio i nic nie napisałem. :oops:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przykro mi, że jak ja daję zdjęcie to zapada niezręczna cisza.

:-|

Nie martw się, do Ciebie często coś piszą.

Ja to jestem prawdziwą osobą o której się nie pisze.

Wstawiłem zdjęcie, ktoś chciał i nie skomentował...

Trudno, ciężko zmienić zdanie na temat siebie nie wiedząc tak naprawdę jak się wygląda :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no proszę was ...jak liczycie na pełne entuzjazmu zalewające was opinie - to radzę na fotkę.pl :mrgreen:

Trudno, ciężko zmienić zdanie na temat siebie nie wiedząc tak naprawdę jak się wygląda :/

No jak całe życie będziesz się opierał na opinii ludzi którzy nawet nie widzieli cię na żywo - i od nich będzie zależeć co myślisz o swoim wyglądzie ....to daleko nie zajdziesz 8)

Masz lustro - widzisz jak wyglądasz :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi