Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Bernatowicza? Heh lubię jego głos i zawsze on mi się kojarzy z tymi tematami 

Nie, kanał UFO Historie. Bernatowicz mało nagrywa ostatnio.

38 minut temu, Heledore napisał(a):

@sailorka super wyglądasz 🙂 Dobrze Cię widzieć :D 

Dziękuję. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, shadow_no napisał(a):

@cynthia septum jest spoko u kobiet jak dla mnie. Fajnie wygląda imo

Kolczyki w ogóle są fajne. Miałam kilka w twarzy, ładnie to wygląda, ale jest strasznie niewygodne. Zaczepiają się o ubranie, odkręcają się kuleczki, albo tak się przykręcą, że potem nie można ich odkręcić. Jak się na chwilę wyjmie kolczyk, np. żeby włożyć inny, to dziurka natychmiast zarasta, nawet pół roku po przekłuciu. Poza tym moje ciało po dwóch przekłuciach na raz było w stanie szoku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, sailorka napisał(a):

Kolczyki w ogóle są fajne. Miałam kilka w twarzy, ładnie to wygląda, ale jest strasznie niewygodne. Zaczepiają się o ubranie, odkręcają się kuleczki, albo tak się przykręcą, że potem nie można ich odkręcić. Jak się na chwilę wyjmie kolczyk, np. żeby włożyć inny, to dziurka natychmiast zarasta, nawet pół roku po przekłuciu. Poza tym moje ciało po dwóch przekłuciach na raz było w stanie szoku.

Ja miałam kiedyś septuma i nostrila ale musiałam wyjąć jak trafiłam do psychiatryka 🫠 i się właśnie zastanawiam, czy robić bo to trochę mija się z celem jak znowu trafię i mi każą zdjąć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, sailorka napisał(a):

Jak się na chwilę wyjmie kolczyk, np. żeby włożyć inny, to dziurka natychmiast zarasta

Ja mam przekute ucho od kilkunastu lat i nic nie zarosło :D a nie miałem już kolczyka bardzo długo tam włożonego. Ale to na chrząstce w uchu to może troche inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ja mam przekute ucho od kilkunastu lat i nic nie zarosło :D a nie miałem już kolczyka bardzo długo tam włożonego. Ale to na chrząstce w uchu to może troche inaczej

Ekute ekute aisza aisza. Kłuć igłą a kuć żelazo. Póki gorące jak kowal

Nmzc💗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Ja miałam bardzo długo kolczyk w chrząstce, nie nosiłam kilka miesięcy, ale w końcu zarosło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@cynthia pasuje Ci do tgwarzy, dodaje zadziorności. Twoja osobowość jest podkreślona 🙂

miałam za czasów studiów kolczyka w brwi, takie dwie kuleczki. Zrezygnowałam, bo nie pasowało mi wtedy to, że jestem bardziej widzialna, a miałąm wtedy fobię społeczną.

Ja najchętniej zrobiłabym sobie w nosie, ale takie srebrne kółko po jednej stronie nosa. Mega mi się to podoba. Lecz nie mogę, bo mam wiecznie katar i zatkany nos.

Chciałąbym, już od kilku lat planuję, tatuaż z motywem pięknego motyla.  Najlepiej po boku szyi 🙂 

ewentualnie przy dłoni, jak bransoletką.

No muszę, coraz bardziej się do tego przymierzam.

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, brum.brum napisał(a):

@cynthiaja z kolej nie mogę z Twojego foto z fajką 😂Za każdym razem poprawia mi humor, jak tylko na nie popatrzę :D

Cieszę się, że mogę poprawić ci humor. :D 

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

@cynthia pasuje Ci do tgwarzy, dodaje zadziorności. Twoja osobowość jest podkreślona 🙂

miałam za czasów studiów kolczyka w brwi, takie dwie kuleczki. Zrezygnowałam, bo nie pasowało mi wtedy to, że jestem bardziej widzialna, a miałąm wtedy fobię społeczną.

Ja najchętniej zrobiłabym sobie w nosie, ale takie srebrne kółko po jednej stronie nosa. Mega mi się to podoba. Lecz nie mogę, bo mam wiecznie katar i zatkany nos.

Chciałąbym, już od kilku lat planuję, tatuaż z motywem pięknego motyla.  Najlepiej po boku szyi 🙂 

ewentualnie przy dłoni, jak bransoletką.

No muszę, coraz bardziej się do tego przymierzam.

zrob motylka ❤️ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, cynthia napisał(a):

Cieszę się, że mogę poprawić ci humor. :D 

zrob motylka ❤️ 

umówię się na tatuaż dzisiaj 🙂

zawsze marzyłam, teraz czuję się gotowa ❤️

motyl ma ogromne znaczenie dla mnie z przeróżnych powodów i dla upamiętnienia pewnej osoby, która poprowadziła mnie ku szukaniu prawdy i pokochaniu siebie. Głównie pomagała "telepatycznie", co czułam mocno. Niesamowita dziewczyna. Nie z tej ziemi. NIe muszę mieć z nią kontaktu, wiem, że jest i jest moją inspiracją od wielu lat. Takich ludzi rzadko się spotyka. Praca samodzielna, którą włożyłam w siebie, poskutkowała przemianą. 

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

motyl ma ogromne znaczenie dla mnie z przeróżnych powodów i dla upamiętnienia pewnej osoby, która poprowadziła mnie ku szukaniu prawdy i pokochaniu siebie. Głównie pomagała "telepatycznie", co czułam mocno. Niesamowita dziewczyna. Nie z tej ziemi. NIe muszę mieć z nią kontaktu, wiem, że jest i jest moją inspiracją od wielu lat. Takich ludzi rzadko się spotyka. Praca samodzielna, którą włożyłam w siebie, poskutkowała przemianą. 

To bardzo interesujące. Mogę zapytać gdzie takiego „przewodnika” spotkałaś? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

No i nie chcesz się pokazać @brum.brum szkoda.

To moje zdjęcie nie jest komunijne, ja jestem z czasów gdy już do komunii były alby. Niosłam welon więc tak ubrana byłam na biało, podobnie do panny młodej. 

No bo wiesz, jak to w dzisiejszych czasach jest: wrzucę foto, to każdy może skojarzyć z moimi wpisami i wykorzystać przeciwko mnie. Nie wierzę już dawno w ludzi. Anonimowość jest chyba jednak bezpieczniejsza, mimo wszystko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, brum.brum napisał(a):

No bo wiesz, jak to w dzisiejszych czasach jest: wrzucę foto, to każdy może skojarzyć z moimi wpisami i wykorzystać przeciwko mnie. Nie wierzę już dawno w ludzi. Anonimowość jest chyba jednak bezpieczniejsza, mimo wszystko. 

Rozumiem Cię. Ale w sumie już to mam gdzieś czy mnie ktoś skojarzy czy nie. Nie piszesz w sumie nic złego, skoro tutaj jesteś też się raczej nie powinieneś wstydzić, że tutaj jesteś. Tutaj same osobowości fajne są. No, ale jak będziesz chciał to się pokażesz nie to nie, to nie przymus przecież : ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Rozumiem Cię. Ale w sumie już to mam gdzieś czy mnie ktoś skojarzy czy nie. Nie piszesz w sumie nic złego, skoro tutaj jesteś też się raczej nie powinieneś wstydzić, że tutaj jesteś. Tutaj same osobowości fajne są. No, ale jak będziesz chciał to się pokażesz nie to nie, to nie przymus przecież : ) 

Zupełnie nie chodzi o użytkowników tutejszych. Czuje się zrozumiany i bezpiecznie, na forum. Bardziej chodziło mi o osoby, które anonimowo zaglądają , a jest ich sporo. Wiesz jak to w życiu jest. Nie każdy ma dobre, koleżeńskie intencje. 

25 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

jak będziesz chciał to się pokażesz nie to nie, to nie przymus przecież : ) 

No pewnie. Tak też to odbieram:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Bardziej chodziło mi o osoby, które anonimowo zaglądają , a jest ich sporo. Wiesz jak to w życiu jest. Nie każdy ma dobre, koleżeńskie intencje

To prawda. Niestety jeżeli nie jesteś przekonany to nie rób tego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi