Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do Sensuala , wybacz , ale nie moge się powstrzynać :

Czy jak idziesz spać , zdejmujesz z siebie strój kolarza . Czy choroba już tak Cię sklinowała ,że tylko w tym stroju kolarza czujęsz się w miarę bezpiecznie ? MOja NN też ma trochę wspólnego z ubraniami .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie tutaj mamy Piękne ;)

Co do wariatów, to prawdziwy wariat nigdy nie powie, ze jest wariatem :twisted::mrgreen::P

Ale powiem tyle, że prawdziwi wariaci chodzą po ulicach a te lekko zwariowane w szpitalach przeważnie :P

Oczywiście różnie bywa. Nie twierdzę, ze w Psychiatrykach nie ma mega wariatów :mrgreen:

Troszkę Ziomków kiedyś tam było na leczeniu, głównie przez picie.

Mnie mówili, ze też tam trafię, jak na razie tam nie byłem, chociaż mi się śniło, ze jestem w Psychiatryku :twisted::lol:

Chcieli mnie wtedy zgładzić chyba za wygląd :twisted::mrgreen:

Posrałem się, jak tylko otwarłem oczy i westchnąłem z ulgą, ze to tylko sen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos wariatów to wczoraj nieźle strollowałam jednego gościa u mnie w poradni. Obok mojej PZP, w tym samym korytarzu, jest medycyna pracy i zawsze siedzi tam wielu ludzi pracujących w policji (jakieś formalności, pozwolenia na broń, badania psychologiczne itd).

Siedzę sobie na krześle obok jakiegoś pana, on czeka na wejście do medycyny pracy, ja do psychiatry. On mnie zagaduje:

- A tutaj w tych drzwiach to jaki lekarz przyjmuje?

- Psychiatra.

- Aaa, pani też chce pracować w służbach mundurowych? Bo ja jestem policjantem.

- Nie, ja jestem pacjentką, leczę się u pana doktora, wie pan... - mowię spokojnie, robiąc znaczący ruch ręką przy głowie świadczący o tym, że mam najebbane w mózgu

- Aaach... - speszył się i zamilkł. I dalej: - bo wie pani... Bo to różnie bywa - zaczął się tłumaczyć - młode kobiety też idą do policji, straży miejskiej... Ja tak tylko powiedziałem... - widzę, że gość już totalnie spalił buraka

- Nie no, bo wie pan. Z zewnątrz to ją wyglądam na normalną, ale...

W tym momencie gość się poddał i totalnie nie wiedział co powiedzieć xD xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Joaszy :mrgreen:;) nie dziwota w policji jest dużo wariatów, ale tych negatywnych.

Przestraszył się :lol: myślę że wariatką też nie jesteś, po prostu nie dajesz sobie z tym wszystkim rady czasami.

Aczkolwiek nie wiem :lol::P mnie wielu gadało/gada ze jestem nienormalny.

To sam wiem, że mocno zaburzony, ale raczej często poczytalny.

Musimy Walczyć :!: Pokonamy Siebie :D Wygramy Wojnę :twisted:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że wariatką też nie jesteś, po prostu nie dajesz sobie z tym wszystkim rady czasami.[\quote]

Nie wiem do końca co oznacza słowo wariat, mam f31 i tyle.

A pojebana jestem raczej ze względu na to że wychowałam się w nietypowej rodzinie i mam różne dziwne pomysły, przyzwyczajenia, ale nie ma to raczej nic wspólnego z chorobami czy zaburzeniami. Wczoraj na przykład jechałam metrem ze świeżo nałożoną na włosy ultraniebieską farbą, która kapała mi na kołnierz z folii aluminiowej. Musialam po prostu jakoś wrócić do domu. :D nie wstydzę się robić różnych rzeczy i pod tym względem czuję się wariatką, ale w taki pozytywny sposób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi