Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra a kto to jest? Dziewczę pomyliło nerwicę z fotką, pejsem...albo ma dziwny i zły zwyczaj witania się zdjęciem na forach :]

i do tego siedzi bez koszulki. o mamo.

Zupełnie nie rozumiem waszego oburzenia odnosnie laski ktora przywitała sie zdjeciem, w dodatku całkiem przyzwoicie wyglada.

Co w tym złego, ze tak was to rusza, czy jesli ktos zachowa sie inaczej aniżeli wasze wyidealizowane normy to juz jest zle i od razu jest powod do krytyki.

Kazdy żyje według własnych norm, a akurat we wrzuceniu fotki nie ma nic złego.

Wait ,a minute Sir...!!!Czyli JAKOŚĆ fotki usprawiedliwia brak savoir vivre???

Ogólnie to mi to zwisa, jak kogoś zechcę se zobaczyć bo mnie zaintryguje to napiszę z takową prośbą na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałam się wizualnie przywitać jak pozostali, rozumiem źle zrobiłam wstawiając takie zdjęcie. Ale trochę luzu to nie urząd na zdjęcie do dowodu. Sporo tu wszelakich rożnych zdjęć, wiec uznałam ze i moje może być. Dziękuje bardzo pozostałym za miłe komentarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, zazwyczaj na wstępie nikt nie wrzuca fotek.

no wlasnie zazwyczaj a laska zrobiła inaczej niz zwyczaj i jest zle, bo zlamała wasza wimaginowana zasade, jakby co najmniej pokazała na niej goła pizde..

-- 22 maja 2014, 20:25 --

Letnia_Nina, nie zrobiłas zle, bo co moze byc złego we wrzuceniu fotki i przywitaniu sie.

co po niektórych mierzi ze zlamałas ich wewnetrzny wymyslony regulamin który istnieje tylko w ich glowach a kazde odstepstwo jest własnie nagradzane w taki a nie inny sposob.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie zazwyczaj a laska zrobiła inaczej niz zwyczaj i jest zle, bo zlamała wasza wimaginowana zasade, jakby co najmniej pokazała na niej goła pizde..

Se, pomarzyć możesz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu lepiej sobie oszczędzić na wstępie bo skutek jest taki jak ujrzenie jednego z milionów zdjęć człowieka w necie, dział bardziej chyba służy pokazaniu się reszcie po jakimś czasie jak będzie ona miała szansę poznać cię po postach, co jakiś czas ktoś wpada ze zdjęciem w pierwszych postach a potem znika..i o co w tym chodzi? tyle tylko chciał przekazać a może obraził się, że nikt nie skomentował jego twarzy...no mi się np nie zdarza komentować twarzy nieznajomych ludzi na ulicy ;]

edit. jebana ortografia ;p

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, bez sarkazmow pudernico....spojrz lepiej w swoje posty i zobacz po jakim czasie sama wrzuciłaś foto hipokrytko...

...więcej niż po 2 (i to nie na trzeźwo!)? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda zdjęcia nie widziałem ale bardzo "lubię" takie podejście. Nikogo bronić nie mam zamiaru jednak czy na takim forum jak te, powinniśmy żyć standardami lub zwyczajami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksalnie 'gołą pizdę' można bardziej wybaczyć bo to 'pizda' kobiety ~zaburzonej i może być fikuśna (np. mieć afro) i wprowadzić nieco folkloru na forum

hobbi potwierdź

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Se, pomarzyć możesz :mrgreen:

jak na razie to TY od kilku dni marzysz o wyczyszczeniu komina :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksalnie 'gołą pizdę' można bardziej wybaczyć bo to 'pizda' kobiety ~zaburzonej i może być fikuśna (np. mieć afro) i wprowadzić nieco folkloru na forum

hobbi potwierdź

HA!!! ...się zaksztusiłam.... :great:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbi potwierdź

Wymiękłem :twisted:

Wypas!

Barbieturan, zdajesz sie byc idealem cech kobiety wybranych przez facetow (gdzies cos tak czytalam) :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'tak żem czuł', że się rozpęta piekło po tym jak laleczka zapodała foto mając na koncie 1 post i godzinny staż na forum :D ale była pierwszoligowa, więc ból nasz dupy o tyle złagodzony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'tak żem czuł', że się rozpęta piekło po tym jak laleczka zapodała foto mając na koncie 1 post i godzinny staż na forum :D ale była pierwszoligowa, więc ból nasz dupy o tyle złagodzony

icon_hahaha.gif

...ale chamskie ludzie są na tym forum :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi