Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Reiben, teraz jak dupa a nie prorok z ciebie wyszla to juz u trumienki na krotkiej smyczy bedziesz chodzil , miales swoje 5 minut :yeah:

-- 15 cze 2014, 21:18 --

joga bonito to bedziesz robil jak bedziesz jej tachal kartony z kosmetykami , niach niach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, o ty swinio !!! mi kazales typy stawiac a sam kto wygra :evil::evil::evil: ja i tak wygram te marne 160 zl ale gdybys roboty nie spartaczyl to by bylo 3 razy po 150 , mialem ci odpalic 30 zl na pizze z tej wygranej, ale sie rozmyslilem , zycze smacznych tesco burgerow, niach niach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale z ciebie daln

2 1 dokladny wynik

wygrana francji

wygrana argentyny

stawka 10 zł

160 zł do wyciagniecia

zatkao kakało ???

dobra cos tam odpale w koncu jestes moim kumplem , tylko przygotuj typy na jutro jak skoncz robote miedzy 16-18 to zdaze jeszcze poleciec obstawiac :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, gdyby nie mój schapalony łeb i nieufność do Ciebie to tej kasy by nie bylo :P ale ja swinia chytra jak ty nie jestem i na pizze zarobiles :great:

dawaj typy na jutro tylko wiecej niz 3 zeby dobry kurs walnac, wogole sie nie chwaliles ze jest multum opcji do obstawiania w ktorej polowie padnie bramka itp itp wal kreche nopeptu i do roboty

-- 15 cze 2014, 21:38 --

https://www.sts.pl/pl/oferta/zaklady-bukmacherskie/ po lewej stronie sciagasz w pdf zakłady na jutro :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.