Skocz do zawartości
Nerwica.com

123

umuntu

Rekomendowane odpowiedzi

A ja sobie tak czytam i myślę, dlaczego ludzie chcą żyć w związkach. Ja jakbym mogła to chciałabym zawsze być sama (ale nie samotna i chodzi mi tu o przyjaźń). Tyle, że presja z tym związana jest ogromna, a tego nie lubię. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie tak czytam i myślę, dlaczego ludzie chcą żyć w związkach. Ja jakbym mogła to chciałabym zawsze być sama (ale nie samotna i chodzi mi tu o przyjaźń). Tyle, że presja z tym związana jest ogromna, a tego nie lubię. :evil:

No otóż to,ta upierdliwa wszędobylska presja,po jakimś czasie człowiek sam to sobie narzuca,podświadomie.

Albo ja tak mam,nie wiem .

:roll::mrgreen:

-- 19 gru 2013, 21:48 --

Kestrel, ja już zasiałam rutę.

No to przykro mi,żywot to nie baśń,jeśli przegrałaś sama ze sobą w głowie, i na wszystkich innych płaszczyznach życia będzie niestety podobnie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak miałam przez dłuższy czas ale w końcu przychodzi moment, kiedy czujesz, że chcesz mieć przy sobie kogoś bliższego niż przyjaciel. Myślę, że człowiek nie jest zaprogramowany na życie do końca swoich dni w samotności....Często jest też tak, że nie przyznajemy się przed sobą do chęci bycia w związku, ale głęboko w podświadomości myślimy inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak miałam przez dłuższy czas ale w końcu przychodzi moment, kiedy czujesz, że chcesz mieć przy sobie kogoś bliższego niż przyjaciel. Myślę, że człowiek nie jest zaprogramowany na życie do końca swoich dni w samotności....Często jest też tak, że nie przyznajemy się przed sobą do chęci bycia w związku, ale głęboko w podświadomości myślimy inaczej

O! to też mnie czasem niestety już dopada :<

Dlatego nie cierpię upierdliwych ludzkich instynktów :<.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic na te instynkty nie poradzisz. Tłumienie ich to tylko chwilowe rozwiązanie, które później może się obrócić przeciwko nam

A to akurat wbijanie sobie "noża w psychikę",działanie wbrew sobie itp,jest mi znane :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę już dłużej być samotna... placze.gif

To dział dla singli, czyi tych co sa samotni z wyboru. Choć ja też czasem mówię innym że singlem jestem, ale naprawde nim nie jestem, jestem zwykłą ofiara losu do kwadratu.

Wcale, że NIE! :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, Ja jak coś w trumnie już :mrgreen::lol:

carlosbueno, vader.jpg

Aurora92, pozostaje współczuć takiej a nie innej decyzji,ale jeśli tak wybierasz :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi