Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego wygląda,że tak :D u nas w Łosicach pewien pijaczek,po 60 lat.Niemal stale w dresie chadza.

Ale ja nie o wiek pytam ;)

Dres moze miec lat 60, ale to raczej o sposob zycia chodzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dres,BMW,łysa głowa glany,disco.Pusta lala przy boku,blond rzecz jasna.I już jest styl życia :smile:

Nie obrazaj blondynek ;)

(sama mam ciemne wlosy ;) )

Glany do dresu? Oni chyba tak nie chodza. Kojarza mi sie raczej z jakims sportowym obuwiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię blondynki moja koleżanka lat 41,jet blondynką w okularach.Glany,to nie :mrgreen: ale dziadki,takie starsze wkładają skarpety do sandałów.

Ty, a kogo obchodzą czyjeś skarpety.

Jakiś kolo wymyślił sobie, że skarpety w sandałach to obciach.

Jak dla mnie, ten co wymyślił jest większy obciach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo to obciach. Jakby maz sie tak al, to:

1) udlawilabym sie ze smiechu

2) zadzwonilabym po pogotowie - pomyslalabym, ze zwariowal

3) nigdzie bym z nim nie wyszla

4) nie pozwolilabym mu nigdzie wyjsc

:D

Ja tam wszystko widze. Rowniez to, ze kobiety zakladaja rajstopy i na to buty z wycietymi palcami/sandalki. No nie, drogie panie :lol:

Albo jeszcze lepszy "trend" - elegancki stroj + adidaski lub eleganckie buty i sportowy stroj. Np. czolenka i sportowa bluza.

Albo, albo! Buty z dluuugimi noskami, to tez hit.

Niedobrane rozmiarowo garnitury (zwykle przyduze) to z kolei domena panow. Sportowe obuwie do garnituru.

O brzuszku piwnym u 30latka (!) juz nie wspominajac. Fe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I eksponowanie brzuszków piwnych jak tylko robi się ciepło :hide:

To jest straszne!

Albo obcisła koszulka na ten brzuszek (na dodatek nierzadko przykrótka), albo w ogóle jej brak... na ulicy, w centrum miasta.

To może ja też sobie ściągnę bluzkę? Od razu mnie Straż Miejska zgarnie. A ci panowie niejednokrotnie mają "biust" w rozmiarze C- na oko.

Toż to nieobyczajny wybryk.

:nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mamy w mediach dyskusję,czy wrzucanie zdjęć dzieci do internetu.Jest w porządku czy nie ? Według mojego zdania,ubieranie 10 latki,w szpilki i kusą sukienkę.Jest nie na miejscu.

Iwaa 42 lata,to jeszcze laska w sile wieku :mrgreen: mam koleżankę,o rok starszą :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mattam, dla mnie to dziwne to o czym piszesz. Zostajesz sam z mała dziewczynka i mega kłotnie macie, a o co? I za to żona sie obraza? Nie sądze ze przez kłotnie z dzieckiem ma pretensje, niby co dziecko wymysla? Dla mnie to nie trzyma sie kupy w ogole.

Edycja: doczytałam w innym dziale Twoje posty -tutaj piszesz siak tam troche inaczej, zdecyduj sie na cos. Nie jestes biologicznym ojcem, raczej nie karaj dziecka bo zrobisz sobie wroga. Nastepna sprawa, piszesz tu ze dziecko wymysla w tamtym poscie ze zona wymysla. Człowieku dziecko ma 9 lat sadzisz ze knuje przeciwko Tobie intryge? Sadze ze tu nie ma problemu dziecka, tylko Twoja żona szuka powodu do kłotni, a Ty to zwalasz na dziecko. Powinniscie isc z żonka na terapie małzenska, nikt kto jest w zwiazku szczesliwy z powdu błahych kłotni nie mysli o rozwodzie, lepiej sprawdz czy zonka nie ma kogos na boku, bo predzej czy pozniej sobie znajdzie skoro widac ze szuka byle jakiej przyczyny do kłotni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem, że jak dziecko wchodzi mu na głowę, to on ma się uśmiechać?

Nawet nauczyciele karcą dzieci - chociażby przesadzeniem do pierwszej ławki.

Nie - po prostu trudno z tej opowieści domniemać przyczyny stanu rzeczy.

Jakby nie wszystko zostało napisane.

Dlatego się nie trzyma kupy - jest niespójne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnioslam sie do tego, ze rzekomo tylko rodzic biologiczny moze karcic dziecko.

Teza bierze w leb juz przy glupim przysobieniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnioslam sie do tego, ze rzekomo tylko rodzic biologiczny moze karcic dziecko.

Teza bierze w leb juz przy glupim przysobieniu.

przy typowej adopcji jest inaczej-kiedy adoptuje wspolnie babka i facet, a inaczej w zwiazku jak kobieta ma dziecko. Stan prawny jak facet nawet wchodzi w relacje z babka ktora ma dziecko i oficjalnie adoptuje nic nie ma do rzeczy, jezeli dziecko wie ze nie jest biologicznym ojcem. W rodzinach gdzie wtedy kara biologiczny rodzic są o wiele lepsze relacje, chociazby dlatego ze dla matki zawsze bedzie wazniejsze jej dziecko niz obcy facet badz co badz, juz nie mowiac o dziecku ktore moze myslec ze taki facet sie na nim odgrywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy typowej adopcji jest inaczej-kiedy adoptuje wspolnie babka i facet, a inaczej w zwiazku jak kobieta ma dziecko. Stan prawny jak facet nawet wchodzi w relacje z babka ktora ma dziecko i oficjalnie adoptuje nic nie ma do rzeczy, jezeli dziecko wie ze nie jest biologicznym ojcem. W rodzinach gdzie wtedy kara biologiczny rodzic są o wiele lepsze relacje, chociazby dlatego ze dla matki zawsze bedzie wazniejsze jej dziecko niz obcy facet badz co badz, juz nie mowiac o dziecku ktore moze myslec ze taki facet sie na nim odgrywa.

A co to jest typowa i nietypowa adopcja? Cholera jasna, nie slyszalam o takich :bezradny:

MAZ to obcy facet? Fajne podejscie.

Czasownik "karac" sie troche inaczej odmienia.

Oczywiscie ze stan prawny ma wiele do rzeczy, bo opiekunom prawnym i rodzicom karcic nieletnich wolno, pozostalym osobom nie. Przy karceniu mozna posunac sie do naruszenia nietykalnosci cielesnej - nie dalej. Choc byly nawet tezy, ze do spowodowania lekkiego uszczerbku na zdrowiu, ale to raczej pojedyncze twierdzenia.

Natomiast nakrzyczec na dziecko moze KAZDY. Nie dac mu cukierkow za kare albo powiedziec, ze ma isc do pokoju - rowniez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi