Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

radzę nie bawić się w psychologa,i ty to uważasz za grożbę???Dziwna jesteś,

radzę ci nie bawić się na twoim miejscu w psychologa - tak to brzmiało prawidłowo, co robi różnicę;

Prosiłam Cię wcześniej, żebyś jaśniej wyrażała swoje myśli, jeśli chcesz uniknąć mylnej interpretacji Twojego przekazu.

Poza tym, nadal nie odniosłaś się odpowiednio i jasno do swojej wypowiedzi. Ja mam czas. Może w przyszłości zastanowisz się, zanim 'wysmażysz' komuś takiego posta.

-- 29 paź 2014, 16:59 --

Widocznie trafiałaś właśnie na same baby,a musisz szukać kobiet

Jaka tu w tym logika?? :D

To nie było skierowane do Ciebie. Poza tym, była to wypowiedź zabarwiona humorem, co z pewnością adresatka, czyli Arasha zrozumiała.

Jakże mi miło, że starasz się doszukiwać logiki w innych wypowiedziach, między innymi w moich. Zaszczyt. Ale byłoby też sympatycznie, gdybyś większą dozę logiki dokładała do budowania swoich własnych wypowiedzi.

Zaiste, wsadziłaś kij w mrowisko :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adel Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała :105: ale moje prawie 30-letnie doświadczenia sprowadzają mnie przy każdej okazji na ziemię :bezradny:

Ale jeszcze mnóstwo lat przed Tobą i na pewno wzbogacisz swoje doświadczenie również o pozytywne i wartościowe relacje z przedstawicielkami naszej płci ;) nie trać nadziei.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może odniosę się do posta który kiedyś wstawiłam.Tak ja w porównaniu do was pomogłam czterem osobom tutaj z forum.A co takiego zrobiłam??załatwiłam prace,i to osobom które były na skraju załamania.Nie będę tu oczywiście wszystkiego dokładnie opisywać.Pomogłam też osobie,która miała problemy w rodzinie.A wy co takiego zrobiliście ze swojej strony?Chętnie posłucham

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14 No ja póki co szukam ... właśnie na forum ;) , bo w realu to się boję ...

Od czegoś trzeba zacząć, a w końcu mimo tego, że forum to wirtualny świat, to pamiętaj, że tworzą go zupełnie realni ludzie ;)

-- 29 paź 2014, 17:04 --

Może odniosę się do posta który kiedyś wstawiłam.Tak ja w porównaniu do was pomogłam czterem osobom tutaj z forum.A co takiego zrobiłam??załatwiłam prace,i to osobom które były na skraju załamania.Nie będę tu oczywiście wszystkiego dokładnie opisywać.Pomogłam też osobie,która miała problemy w rodzinie.A wy co takiego zrobiliście ze swojej strony?Chętnie posłucham

:uklon::uklon::uklon::uklon::uklon:

usatysfakcjonowana?

to zrobiłaś to żeby komuś faktycznie pomóc, czy żeby mieć się czym pochwalić?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noszlio nie rzucaj się :D ale twoje czasami bezsensowne posty toaż się rzucają w oczy

-- 29 paź 2014, 17:06 --

tak bo w porównaniu do ciebie coś robię dla ludzi a nie siedzę na forum 24 h

Żeby wiedzieć, ile czasu ktoś spędza na forum (czy w innym miejscu) trzeba tam przebywać tak samo długo.

To w takim razie idź i czyń dobro poza siecią.

Nie wiesz, co robię na co dzień i nie mam zamiaru tak jak Ty wypowiadać się, czy komuś pomogłam czy nie, bo jeśli to zrobiłam to na pewno nie dla poklasku.

-- 29 paź 2014, 17:12 --

A ja lubie kobiety. Te swiadome swojej wartosci, z poczuciem humoru, dystansem do siebie i swiata. Znam takich calkiem sporo ...rowniez z tego foum,

Takie to i ja lubię, ale co zrobić, nie miałam przyjemności poznać :-)

Lenka, naprawdę ani jednej jedynej? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie,wystarczy że jak wchodze na nerwica.com to w każdym temacie wypowiada się,Uwaga!wielka znawczyni: Noszila!!! :D

-- 29 paź 2014, 17:14 --

tak domyśliłam się że nie masz co robić,i jakoś się nie myliłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie,wystarczy że jak wchodze na nerwica.com to w każdym temacie wypowiada się,Uwaga!wielka znawczyni: Noszila!!! :D

W każdym temacie? :mrgreen: i proszę, czyje wypowiedzi mijają się z prawdą w tym momencie? musiałaś sporo czasu poświęcić na przejrzenie wszystkich tematów..

Ehh na szczęście moja prywatna 'opatrzność' czuwa (jeśli to czyta, to wie o kim mówię ;) ) i w porę mnie zahamowała.

Dalsza dyskusja na takim poziomie nie ma sensu. Wymiana zdań w takiej postaci nie wnosi do tematu niczego wartościowego, a wręcz przeciwnie. Forumowicze wybaczcie, dałam się nieco ponieść i sprowokować, przez co wątek odbiegł od głównego tematu, czyli "atrakcyjność a problemy z relacjami". Wracamy na właściwe tory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noszila, No niestety... Myślę, że ktoś świadomy swojej wartości nie bawi się w ploty i nie ocenia twojego wyglądu, a głównie z tym kojarzą mi się kobiety. Jeszcze zanim poszłam do szkoły już się dowiedziałam od matki, babki i ciotek że wszystko mam nie takie. W szkole jak to w szkole dużo brutalniej. Ogólnie tyle łez wylałam przez baby, że każdy Romeo w nich by utonął ;-)Jakoś z kobiecego grona zawsze czułam się wykluczona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze zanim poszłam do szkoły już się dowiedziałam od matki, babki i ciotek że wszystko mam nie takie

Lenka stad pewnie Twoja niechec do kobiet i nic dziwnego. Jednak nie mozna rzucac wszystkich kobiet do jednego worka (facetow tez) . Ludzie bywaja rozni tylko trzeba ich poznac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z kobietami różnie jest.Niby każdy mówi że liczy się wnętrze, a tak naprawde to każdy patrzy jak ktoś się ubiera,jak mieszka,ile zarabia.Nie oszukujmy się.Tak jest...I to nie tylko jest tak wobec kobiet,ale też facetów

-- 29 paź 2014, 18:26 --

tak,w szczególności polecam Cany14... :D od niej to już taka miłość bije że takiej to nie poznasz nigdzie :D ale się uśmiałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Wszystkich poznać nie sposób, każdy wyciąga wnioski z własnych doświadczeń. I to nie chodzi o jakąś niechęć do kobiet...zwyczajnie względem pań, od iluś tam lat wolę być wzrokowcem ;-)

anna_222, Na forum nie widać jak kto się ubiera, jak mieszka i ile zarabia a jakoś się kręci. I nawet czasem bywa miło, nawet między kobietami :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi