Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aluś, tos sie wyjezdzil hoho , a ja dzis bylam ino w Galerii Krakowskiej jako terapia na depresje :>

-- 16 mar 2014, 21:24 --

dobra ide .Zjem kolacje , katar mam nieziemski olera :o

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja jestem świadomy swoich destrukcyjnych myśli jak mnie nawiedzają to odrazu myśle o czymś innym o sprawach w pracy o tym o tamtym i jest lepiej :D

mgxs.gif

Chciałem zmienić świat. Doszedłem jed­nak do wnios­ku, że mogę je­dynie zmienić siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja jestem świadomy swoich destrukcyjnych myśli jak mnie nawiedzają to odrazu myśle o czymś innym o sprawach w pracy o tym o tamtym i jest lepiej :D

A ja nie mogę na siłę zacząć myśleć o czymś innym. Wczoraj tylko wieczorem nie mogłam o niczym myśleć bo wszyskie myśli uciekały i tak fajnie się czułam :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, a no bo to nie jest takie proste musisz pocwiczyć.poczytaj sobię o medytacji ona bardzo dobrze wspomaga treningi skupienia uwagi :P po 2 tyg powinno być lepiej

Enii, to chyba dobrze ?

mgxs.gif

Chciałem zmienić świat. Doszedłem jed­nak do wnios­ku, że mogę je­dynie zmienić siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktos ogląda must be the music, to ten zespół z Rosji spiewał o moim miescie. wiem to niesamowite i wiele wniesie do waszego zycia ;-D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrej nocy :*** :papa::papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, gosiulek, AmnuM, :********* :papa::papa::papa:

Ja dogorywam nie dosc ze katar to lęki przed lękiem , a musze jechac do lekarki.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, a ja do lekarki wyruszam i musze jechac autobusem:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi