Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro mam imieniny,ale robiłem dziś.Zaniosłem cukierki czekoladowe.Dostałem dyplom,papierową.Róże,robiła Gosia 34 lata.

Wczoraj był z wizytą wojewoda Mazowiecki.

To zostało jedzenia.Ciasta,karkówka w coli,rosół.Robiłem też kotylion.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 15 listopada urodziny, umówiłem się na 25 ze znajomymi.

No ale jakoś tego nie odczuwam. Kończę 21 lat, w moim życiu nic się nie dzieje.

Ale trochę teraz się wzruszyłem, bo sobie przypomniałem, że znajomi w momencie izolacji na rok od nich chcieli mi wbić na chatę w nocy, może śmieszkowali na fb, może nie, ale myślałem że dla nikogo nic nie znaczę. Skojarzyło mi się to w ten sposób, że chcieli też wpaść potajemnie umawiając się z rodzicami na moje 20 urodziny, które spędziłem samemu. Ogólnie zablokowałem jakiekolwiek powiadomienia o urodzinach na facebooku. W sumie gdyby nie messenger mógłbym go nawet usunąć.

Nuuudy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Też odbierałam książki prezentowe w kiosku, bo ta przesyłka była za darmo, daleko nie mam.

Prawda, że ten kształt pazurków najfajniejszy? :smile:

No u mnie cały tydzień był bury. A nie zapowiadają polepszenia. Trzeba sobie jakoś radzić. :bezradny:

paramparam, Odpoczywaj więc Kochana, o tej porze roku wczesne kołderkowanie jak najbardziej naturalne. Mój pies idzie już o siódmej spać o tej porze roku, trzeba go wyciągać na wieczorną rundkę. :smile:

No i po gościach. Też wskakuję do wanny i pod kołdrę z książką.

Jutro idę mimo święta do fryzjera. Baby już jakiegoś szału dostają, nie ma terminów, więc jutro salon czynny dla Przyjaciół i Znajomych Królika. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranoc, padam z nóg :/

Dwa energetyki, z 1.75L coli wypitej, i nie mam bezsenności.

Kiedyś się zastanawiałem jak to jest że wypijam 1L i nie śpię całą dobę, no ale miałem schizofrenię, hahaha :P

No i po gościach. Też wskakuję do wanny i pod kołdrę z książką.

Jutro idę mimo święta do fryzjera. Baby już jakiegoś szału dostają, nie ma terminów, więc jutro salon czynny dla Przyjaciół i Znajomych Królika. ;)

Ja zawsze strzygę się na żołnierza, a potem narzekam, bo najlepiej pasują mi umiarkowane włosy takie zapuszczane przez miesiąc/dwa, ale jakoś z fryzjerem nie potrafię się dogadać :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witoooom. Mam dobre dupencje, jedna powiedziala bo widziala i powiedziala ze jak ustawisz kostke rubika w mniej niz 30sekund to chapie ci dzidensa a jak jedna reka to az po same bile mi mowila. Az musialem ja trzymac za te wielkie blond cyce bo lizala monitor uuuuu lecimy nie spimy huuuu :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

myslałam ze ci całkiem odwalilo :/

też takie odniosłam wrażenie :shock::hide:

paramparam, nie płakuniaj, taki może zły na razie poranek i później nastrój poprawi się. Idź na spacer, umaluj się i ubierz retro, kup coś słodkiego... :mhm:

Dzisiaj dzionek ładniejszy, nie pada, czasami słoneczko błyśnie i już jest raźniej... przynajmniej u mnie tak jest. :D

Miłego świętowania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł!

Poszłam z psem dopiero przed dziesiątą, czekałam aż przestanie lać. Niestety była to krótka chwila, bo wracając ostro zamokliśmy, musiałam futrzaka suszarką potraktować. Wietrzysko i dojmująco zimno, wróciłam ze zgrabiałymi paluchami, no bo po co wziąć rękawiczki...

Ale wariacko, bo co jakiś czas w tym wszystkim wyszło na parę sekund słońce.

No i tyle mojej relacji pogodowej.

A tak to śpik... Posnuję się i o pierwszej podrepcę do fryzjerki.

Miłej soboty!

niecały, Czego żeś się nażarł, że jeszcze o siódmej rano Ci waliło po mózgu... :roll:

paramparam, Kochana, może dzionek się rozkręci?

mirunia, A to pewnie mogę Ci życzyć miłego spacerku? :smile:

tosia_j, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, heloł! spacerek mówisz... właśnie się rozpadało i chmurzysko zgasiło słońce. :(

W takim razie planuję obejrzeć defiladę 11 listopadową (lubię) i posłucham pięknych pieśni patriotycznych - trzeba uczcić jakoś ten dzień!

W ubiegłych latach przy ładnej pogodzie świętowałam z koleżanką na skwerze, a razu pewnego częstowano tam pieczoną gęsiną ;) - dzisiaj w domu. :bezradny:

Co będziesz robiła z włoskami, dalsze przyciemnianie? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witoooom. Mam dobre dupencje, jedna powiedziala bo widziala i powiedziala ze jak ustawisz kostke rubika w mniej niz 30sekund to chapie ci dzidensa a jak jedna reka to az po same bile mi mowila. Az musialem ja trzymac za te wielkie blond cyce bo lizala monitor uuuuu lecimy nie spimy huuuu

---ale żeś odjechał , jak prawdziwy wariat :brawo: ,,, wyszło szydło z worka :lol: ,,, ale nie martw sie prawie wszyscy jesteśmy na dnie naszych seksualnych marzeń sprośni jak Ty kiedy się upijesz . ;)

Proponuje żebyś stworzył wątek :"

Witoooom. Mam dobre dupencje, jedna powiedziala

albo :

"

Ona w uj jest zgrzana

pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niecały, ty lepiej nie pij więcej xD

Przecież ja kostkę Rubika układam średnio w 12 sekund, jedną ręką jakoś 18-20s.

Wstałem po 9h snu i jakoś mnie oczy bolą i czuję się tak jakby niedospany (?). Zapewne przejdzie.

Miłego dnia wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry sobotnio ;)

z wyra zwlekłam się dopiero o 11 :shock: to sobie pospałam :mrgreen:

teraz jakiś obiad, kawka, ogarnięcie nowej hybrydy na pazurach oraz siebie i na 18 idę z koleżanką do kina :smile: trza się odhamić w ten świąteczny dzień :mrgreen:

Miłego dnia Spamowej :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi się udało... nie padało, a nawet świeciło se jesienne słońce, więc skorzystałam i wyszłam na spacer. Zrobiłam solidne koło powolnym spacerkiem, pooddychałam świeżym i pachnącym powietrzem z dala od spalin, bo wśród ogrodów, ładnych starych i nowych willi, niedaleko lasu. :yeah:

Ledwo weszłam do domu, zdjęłam tylko kapotę i słyszę szum za oknem i "deszczową muzyczkę parapetową" - leje jak z cebra! :shock:

No tak dzisiaj w kratkę z tą pogodą. :bezradny:

Program południowo-świąteczny obejrzałam, nawet się wzruszałam momentami... zapewne taki mam nastrój, czyco?

Zapisuję te wzruszenia w pozytywnym notesiku, jako powrót uczuć i emocji - jest OK, na plusie! :great: (a dr obiecywał, że wrócą... ;) )

Kosmo, jak tam włoski, cóżeś z nimi dzisiaj poczynała? :angel:

acherontia-styx, przyjemnego seansu i miłych wrażeń!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ano konsekwentnie przy nasadzie ciemniejsze ( próbujemy dobrać idealny kolor, najbliższy naturalnym, zobaczę w świetle dziennym, może to jest to) i dziś już dodałyśmy jaśniejsze pasma, oprócz tych jaśniejszych końcówek. Wyglądam jak ciemna blondyna , która właśnie wróciła powiedzmy z Malediwów, gdzie ją osmagało słońce. ;) Nie cięłam, bo nie było potrzeby, długość i kondycja włosów ok.

No to Ci się udało ze spacerkiem, ja też wróciłam suchą stopą, a teraz muzyczka na parapecie. :smile:

Dobrze jest się dobrze wzruszyć. :smile:

acherontia-styx, No to wyspanie zaliczone przy wolnym dniu. :great: Miłego kinowania, na co idziecie?

paramparam, No i jak tam, czujesz, że wypoczywasz?

Poleżakuję chwilę i robię knedle. :105: Udało mi się jeszcze wczoraj kupić ładne śliwki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie też pada...

Nie zdążyłam wcześniej wyjść z domu, gdy trochę świeciło, ale i tak przejdę się :D

W tv nie ma niczego ciekawego, bo słuchać o rozdmuchanym patriotyzmie nie chcę.

To tak jak z powiedzeniem "bo ja jestem bardzo skromna"...

Poczytam, posłucham muzyki relaksacyjnej. Cieszę się Miruniu, że wyciszamy się podobnie :D

acherontia-styx, pazurki zrobione, ogarnęłaś się :lol::?: Na co wybierasz się do kina, jeśli mogę zapytać?

kosmostrado, czy efekt fryzjerskich zabiegów udany, zadowolona jesteś?

Już przeczytałam :D:great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc to co u mnie pada, to nie do końca jest deszcz... Takie pomieszanie z mokrym śniegiem... Jak tu z psem wyjść. :bezradny:

misty-eyed, Tak, jestem zadowolona, choć ja nigdy nie dostaję nerwa z powodu włosów, bo przecież odrastają, można je farbować, zakręcać, prostować itp. to nie jest problem, dopóki są. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, oj, to niedobrze, bo właśnie mój Syn z Rodziną od dzisiaj do wtorku są w Gdańsku...czyli nie pospacerują za wiele z dziećmi :(

Masz rację, włosy odrastają, a fajnie jest poeksperymentować, zmieniać coś...

Moja twarz nie za bardzo nadaje się do zmiany cięć, ale kolorów owszem ;)

Lubię odcienie brązu, orzecha, miodu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc to co u mnie pada, to nie do końca jest deszcz... Takie pomieszanie z mokrym śniegiem... Jak tu z psem wyjść. :bezradny:

misty-eyed, Tak, jestem zadowolona, choć ja nigdy nie dostaję nerwa z powodu włosów, bo przecież odrastają, można je farbować, zakręcać, prostować itp. to nie jest problem, dopóki są. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Super, że ten wyjazd na Malediwy się udał ;) i fryzurka zyskała na wyrazie! :great:

Takie cuda umie poczynić jeno słońce i dobry fryzjer. :D Nowy, zimowy image trza teraz nosić z fasonem i satysfakcją. :D

Czytam, że już pierwsze oznaki zimy masz, ale tej paskudnej i nieprzyjemnej. Niestety, teraz tak będzie w kratkę, dopóki zima nie wkroczy na dobre.

Jakoś musimy przetrwać ten nielubiany okres... :bezradny:

Knedle śliwkowe ze śmietaną robisz, czy z masłem i bułeczką? No popatrz, nie robiłam w tym roku. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz przepraszam wyspiarki i wyspiarzy, to fakt, byłem pijany, a wtedy lubie się po prostu wydurniać i jestem dość obsceniczny, choć nie myślałem, że przywloke to tuaj bo starałem sie do tego nie dopuścić...nie wracajmy już do tego tematu :oops:

Nie możecie się strzyc tak jak faceci? Po bokach krótko, na górze trochę dłużej i ładnie będziecie wyglądały :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi