Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mój nastrój psychiczny jest super :mrgreen:

Fizyczny,troszkę gorzej.Dziś w ośrodku.Były zawody w tenisie stołowym.

Ja grałem ,nie na punkty.Z kierownikiem Sylwester lat 38.

A na punkty,to z Karoliną lat 27,wygrałem.Z Tomkiem lat 41 przegrałem.Z Cecylią lat 43 wygrałem.I z Kasią lat 34 przegrałem.

Mówili ludzie,z Sarnak.Że,ksiądz.Odstrasza ludzi,od kościoła.Ciągłym gadaniem o polityce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam właśnie ze spaceru, ale niesamowicie... Ciepło, taki letni zapach w powietrzu, jutro podobno ma być tak samo. :105:

Dusza się cieszy, ale ciało się buntuje na taką anomalię pogodową, dziś musiałam ostro się zaprochować, żeby mieć oczy otwarte i żeby głowa mi nie wybuchła.

Fajne dzisiaj zdanie przeczytałam - żeby nie wyganiać na siłę tego Kopciuszka w sobie, tylko skupić się na dopilnowaniu, żeby sobie sprezentował szklane pantofelki. :smile:

Po pracy więc skoczyłam do empiku, posnuć się między regałami, podotykać książek, przekartkować gazety wnętrzarskie. Kupiłam sobie z 8 zeta kryminał. O takie coś dla siebie.

Mało tu nas dzisiaj, czyżby otumanieni ciepełkiem? ;)

wiejskifilozof, Ale miałeś atrakcji!

tosia_j, Chyba jeszcze za wcześnie na Wielkie Wieści...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

kosmostrada, u mnie też cieplutko, ale ja nie czuję się najlepiej przez te zmiany. Takie to uroki życia po ...dziesiątce :D

Mój EX miał udar, Synowie przeżywają trudne chwile, jestem z Nimi.

Oj kupowałabym książki, ale mam za małe mieszkanie, już leżą w miejscach, w których nie powinny.

Samo wyszukiwanie, nabywanie jest przyjemnością na pewno!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, też miewam dni, że nie wiem o czym czytam. Ale przeważnie daję sobie z tym radę, jednak muszę mieć spokój, jedynie muzyka i to instrumentalna /relaksacyjna/ może cichutko brzmieć...

wiejskifilozof, zwykle nie pracujemy fizycznie, stąd pojawiły Ci się bóle pleców, do jutra powinno minąć.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Oj to troszkę energii musisz magazynować, żeby wesprzeć chłopaków...

Też już nie mam miejsca na książki, więc z reguły tylko oglądam i macam, ale z nadwyżkami też nie mam problemu, zanoszę na straganik do biblioteki ku uciesze pań bibliotekarek.

JERZY62, Może znów do czytania powoli wrócić ( po stroniczce), jeżeli sprawiało Ci przyjemność? Tak dla poćwiczenia szarych komórek?

wiejskifilozof, Praca fizyczna na świeżym powietrzu - samo zdrowie. Ja sobie to sama aplikuję na ogródku. :smile:

No a Mirunia się nie zameldowała, jak tam w ten letni dzionek. :bezradny:

Umówiłam się właśnie z koleżanką na kawkowanie w piątek, tak żeby z rytmu nie wypaść. ;)

Słucham sobie wywiadu na YT i nie mogę się skupić. Padam na twarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to prawda, muszę ;)

W mojej bibliotece nie przyjmują książek...

Poza tym książki są dość drogie, jak na kieszeń rencisty. Dobrze, że mam kilka wypożyczalni w dzielnicy.

Może Mirunia wybrała się gdzieś w tak piękny dzień?

Ja też umówiłam się ze znajomą, ale czekamy na otwarcie kawiarni :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi