Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no okropnie jest na dworze. Miałam iść do biblioteki, ale jedynie do rosska się dowlokłam w trudzie walki ja z parasolem kontra wiatr.

Dzisiaj pogoda na popichcenie ku przyjemności. :smile: Będzie kolejna wariacja w temacie gulaszu warzywnego ( z dodatkiem mojej ukochanej ostatnio czerwonej soczewicy) i na specjalne zamówienie chłopaków klasyczne mielone z mięsa mieszanego. :105:

Póki co odsapuję z kawką i cieszę się moimi łowami z rosska ( Dziewczynki już obkupiłyście się promocyjnie?) - kredka i eyeliner grafitowe i cień matowy w kolorze nude, tak dla nadania powiece ładnego kolorytu. Popaczyłam też łasym okiem na szale z kolekcji Baczyńskiej, może zakupię, jak przecenią, bo dwa bardzo mi się podobają.

platek rozy, Nie wykończysz się Słońce, choć wiem, że fatalnie się czujesz. Migrena minie... Tulam!

J3RZY62, A czemu temperatura ma znaczenie do wymiatania sadzy?

mirunia, Jak dziś po pracy, masz troszkę energii, pogoda się utrzymała popołudniu?

Ḍryāgan, Kaszel niestety potrzyma, poharkasz trochę, ale grunt, że choróbsko odpuszcza. Mam nadzieję, że dziś smut trochę mniejszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietnie sie mam powiem Wam :roll: obrzygałam sobie wlosy gdy mie wymiotowalo w lazience i nie moglam ich domyc bo tam tylko zimna woda... Za to teraz musze je wyszorowac w domu.

kosmostrada, Kochana wlasnie te szale sa cudne.Tez bym z checia nabyla ale za ulamek jego ceny wyjsciowej .

Ḍryāgan, chyba od pogody te glowy tak bola :bezradny::bezradny::bezradny:

J3RZY62, u mnie zimno strasznie ....a jutro znow ma byc zmiana pogody i dumam czy zas wstane z migreniszczem?

Poki co jest lepiej,. nie do konca ale mam mniejsze zawroty i mdlosci wiec moze mi sie uda zjesc????Bojam sie jednak jutra i jak juz dobrze sie wpracy czulam ze wzgledu na zawroty od kregoslupa ze ich nie ma to zas bede miala lęki po dniu dzisiejszym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! Późno dziś Spamowa jest otwierana...

Burość. Zamulenie, bujanie, koopiasta noc. Ale zebrałam się z rańca i polazłam z psem na długi spacer, bo już wiatru nie ma. Liczyłam na bursztyny po takim sztormie, ale jednak nie. Ale przyjemny szybki spacer brzegiem morza zaliczony, pomimo niedogodności.

Teraz usiłuję się ratować mocną kawą, ale oczy mi się lepią i trochę mną zarzuca. Jak dobrze, że nie muszę iść dzisiaj do pracy... Bardzo bym chciała jednak pójść do biblioteki.

No nic, pralkę nastawię i zobaczę co dalej.

Miłego dnia!

mirunia, Ojojam Twoje kwiatki na balkonie... Wiem, jakie to przykre.

To miłych łowów dziś w rossku! Piąteczek, więc mam nadzieję, że sam ten fakt Cię dziś uskrzydla. ;)

Carica Milica, Dobrze czytać takie wieści od Ciebie. :great:

Purpurowy, Jak film?

platek rozy, Migreniszcze przeszło? Jest dziś lepiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

Purpurowy, patrzyłem do neta i to jest horror, było czego się bać?

Cześć.

Wiesz co, horrorem bym raczej tego nie nazwał (nie ma żadnych duchów, wampirów ani innych nadnaturalnych rzeczy) to bardziej thriller. Film był raczej nastawiony na przemoc niż na straszenie.

mirunia, witaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć ludzie. Przyjemna dziś pogoda, niczym zimne piwo w środku lata gdy wyszedłem z domu. Taka pochmurna, lekko deszczowa i chłodna... orzeźwiająca.

horrorem bym raczej tego nie nazwał (nie ma żadnych duchów, wampirów ani innych nadnaturalnych rzeczy) to bardziej thriller. Film był raczej nastawiony na przemoc niż na straszenie.

Dla wielu osób horrorem jest np. piła., czyli żadnych duchów i innych paranormalnych rzeczy.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, Kochane ja dzis dobrze. Chociaz tyle.

kosmostrada, tule Cie na to oslabienie :********** mam nadzieje ze Ci szybko minie! Kochana co na po poludnie planujesz?

mirunia, u mnie tez dzis slonko ale ja czapke juz wyjelam bo rano mialam plus dwa stopnie :shock::shock::shock:

Carica Milica, Trzymaj sie Kochana ! :**********najwazniejsze zeby leki dobrali .

Purpurowy, J3RZY62, chlopaki witajcie :papa::papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniałam sobie, że gdzieś mam dawno zakupionego supla z żeń -szeniem, połknęłam i polazłam. :smile:

Coś mnie tknęło, że popsikałam impregnatem moje skórkowe botki, bo za kalosze robiły. Strasznie się rozpadało. :roll:

Byłam najpierw rossku, bo okazało się, że mój świeżo zakupiony eyeliner jest suchy :time: , oddałam i zelziona nie kupiłam następnego. Potem biblioteka-pożyczyłam książki stricte na reset mózgu, po drodze lumpek (też się zelziłam, bo już z cenami przesadzają, a nic specjalnego), potem biedra. Obładowałam się jak wielbłąd, jakiś głupol ze mnie. :roll: Zajrzałam też dwa słowa zamienić z moją kumpelką fryzjerką, tak żeby mieć choć minutowe tzw. życie towarzyskie. :P

Teraz wróciłam z wysikania psa i podskoczenia po koperek i dosyć na dziś - zalegam. Jestem zadowolona, że się zmobilizowałam.

mirunia, platek rozy, Tak czułam, że dziś będziecie miały lepszy dzionek! :yeah:

mirunia, Daję radę z tym bujaniem, póki się nie przewracam jest ok. ;) Koniecznie napisz co w rossku upolowałaś.

platek rozy, popołudniu tylko pichcę, piorę i leżakuję z dobrą jesienną herbatką ( kupiłam imbir i pomarańczę :105: ). Żadnych gości, dziś nie mam siły.

Carica Milica, Jak pisze Mirunia, nuda też jest potrzebna. Uczy, że nie zawsze w życiu latamy ze śrubką i nic w tym złego... :smile:

Popisz trochę - jak żarcie, jak atmosfera, czy już zostajesz na tym konkretnym oddziale, jaki harmonogram dnia, jacy ludzie...

tensposobw, Jakoś nie podzielam Twojego entuzjazmu dla tej pogody... :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi