Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór! ;) Jak żyjecie?

Cześć.

Do kitu, jeśli mam być szczery. A Ty?

A co się dzieje? Jak żyjesz po Woodstocku?

No właśnie po Woodstocku w porządku, ale potem powrót do domu, do tego syfu bez przyszłości + kilka niezbyt pozytywnych informacji i jest jak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja bym tych pierwszych się bała, że ta podeszwa będzie hiper twarda.

i w sumie rozkminiała to pod tym względem, które mają "czarne" w tym miejscu, gdzie but pod wpływem chodzenia się "załamuje". Te buty z kadru filmowego mają czarne tam, gdzie pod wpływem chodzenia skóra się "zmarszczy" --- wybierając brałabym ten wariant, gdzie nie ma tak dużo tego białego żeby załamanie i użytkowanie nie było widoczne.

No ale to jestem ja, rozwaliciel i niszczyciel & co na siebie nałożę, w 5 minut jest zrąbane, zmechacone, ma zaraz jakieś zaczepy, pozaciągane oka i wygląda tragicznie jak i właścicielka. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po mojemu z tych trzech najbardziej klimat oddaje 2. --- a jeszcze jak białe sznurówki to już faktycznie jest "najbliżej"

1 to jest zdecydowanie "cięższy" but, taki "jesienny" jakby, masywniejszy - zdecydowanie nie to, co w kadrze

3 to ma jakieś takie "modern coś" w sobie przez podeszwę taką trochę "sportową" ----- jest "jeszcze dalej" od tego, co w kadrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór/noc!!!

Zebrec, całe wieki nie było Cię tutaj :nono: Wyjazd był udany, jak się domyślam...bo

Purpurowy, zadowolony wrócił :D

Purpurowy, skąd wziął się ten dół?

Ja nie mogę spać, bo przyśpieszyli mi termin rezonansu głowy, z października na najbliższy wtorek i przeżywam...normalne u mnie.

Nie byłoby problemu, gdyby nie kontrast,który mam zalecony...

Do odważnych jednak nie należę... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, tak, wiem, że często pojawiają się nie wiadomo skąd, ale nie poddawaj się. Masz siłę, by poradzić sobie z tym, choć łatwo nie jest.

Oczywiście, że bardzo dobrze, bo niepokoją mnie bóle głowy, jakieś dziwne i zawroty, mimo wszystko.Ale lęk już pojawił się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, że źle zareaguję na kontrast, że nie wytrzymam tych 30 min w bezruchu, itd...

Ja mam już po prostu alergię na lekarzy, przychodnie, szpitale, badania wszelkie, bo trochę za dużo tego w życiu moim było ;)

Ale chcę i wierzę, że uda mi się jednak to zrobić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, że źle zareaguję na kontrast, że nie wytrzymam tych 30 min w bezruchu, itd...

Ja mam już po prostu alergię na lekarzy, przychodnie, szpitale, badania wszelkie, bo trochę za dużo tego w życiu moim było ;)

Ale chcę i wierzę, że uda mi się jednak to zrobić...

Jedziesz z kimś, czy sama? Może to zabrzmi głupio, ale jeśli czyjaś obecność by Ci pomogła, a nie bardzo masz z kim pojechać, to Warszawa nie jest tak daleko i mógłbym przyjechać Ci potowarzyszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, oj, wzruszyłeś mnie :cry: , dziękuję Ci bardzo za szczere, nie wątpię, chęci :uklon:

Oczywiście mój Mąż jedzie z mną, jak zawsze - to prawdziwy Przyjaciel ...

No to dobrze, najważniejsze żebyś nie była tam sama i miała świadomość że ktoś przy Tobie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, powiem Ci szczerze - życzę Ci z całego serca, byś spotkał osobę, którą będziesz mógł nazwać prawdziwym przyjacielem, najlepiej kobietę. Nie ma większego szczęścia, jak odnalezienie na swojej drodze przyjaźni i miłości w jednym :!: Czasem trwa to długo, mnie udało się przed 40-tką :D Ale warto było czekać... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, powiem Ci szczerze - życzę Ci z całego serca, byś spotkał osobę, którą będziesz mógł nazwać prawdziwym przyjacielem, najlepiej kobietę. Nie ma większego szczęścia, jak odnalezienie na swojej drodze przyjaźni i miłości w jednym :!: Czasem trwa to długo, mnie udało się to przed 40-tką :D Ale warto było czekać... :roll:

Dziękuję Ci bardzo.

Mam do Ciebie kilka pytań, ale to raczej takie że nie potrzeba pisać tutaj publicznie. Dzisiaj już Ci nie chcę głowy zawracać, ale czy moglibyśmy jutro popisać kilka minut na PW / FB?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry

HoyaBella, w senesie iść po receptę, czy do apteki? Ja bym się nerwicy nabawił, gdybym miał leki na styk i zawczasu ich nie skombinował. Ciągle nie możesz spać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi