Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

takie tam, ja rozumiem, że nad wyraz imprezowy jesteś ostatnio, ale się chyba rozpędzasz... ;)

Carica Milica, Obstawiam - współlokatorzy, właściciel lokum, czy jeszcze ktoś inny zalazł Ci za skórę? Oddychaj głęboko i licz do dziesięciu... ;)

acherontia-styx, Co u Ciebie, jak się czujesz?

detektywmonk, A może być latte smakowa? :105:

Witajcie wieczornie całe towarzystwo!!!

Zadowolona jestem z dzisiejszego dnia, zdenerwowałam się na swoje przedwiośniane rozciapanie i po obiedzie ruszyłam na miasto - bibliotekę spenetrowałam, pocztę załatwiłam, kawkę z przyjaciółką wypiłam, rosska zaliczyłam w celu nabycia orzeszków sojowych jako zdrowego podgryzania do książki. W cholerę, że padało i że licha jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, Ḍryāgan, JERZY62, Marcin2013, ok, z wami się chętnie napiję, może być piwo, wino albo wódka czysta :smile:

Płatuś, pamiętam jak było.

Upadasz i wstajesz, dziwisz się, że inni leżą. Się nie dziw. Leżą i jeszcze długo mogą poleżeć.

Pomyśl ile jest na forum nowych userów, co to się nawet nie chcą leczyć, ani z domu nie wyjdą :bezradny:

Jak mawiali starożytni Anglicy, możesz zaprowadzić konia do wodopoju, ale nie zmusisz go, żeby się napił.

horse-to-water.jpg

Napisałam fajną recenzję perfum i dostałam dużo balonów :great: (To znacznik popularności recenzji). :105:

Nie ma dzisiaj żadnego programu w TV, co lubię, a mam chęć sobie poleżeć w łóżku i pooglądać telewizor. Chyba zrzucę jakikolwiek film z komputera.

No to pa :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Kochana o ide poczytac Twoje recke :********** wlasnie na fragrantice siedze i lookam za perfumami , a pozniej mam tylko mnostwo chciejstw :pirate::angel:

Wiem ze swiata i ludzi nie zmienie , boli mnie tylko ze tylu ludzi moze a jednak nie chce nic zmienic w zyciu... :bezradny:

kosmostrada, widzisz jaki fajny dzionek mialas :********* :great: napisz mi co ciekawego z biblioteki wzielas :105::105:

Ḍryāgan, Śmiercionauta, detektywmonk, takie tam, :papa::papa:

Carica Milica, Co sie stalo Slonce?:*********

Ja chyba sie walne do wanny :zzz: jestem strasznie zmeczona . Bylam po pracy pita rozliczyc sasiadce .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ale też tak depresja działa, że człowiek to nie raz nie widzi sensu zmiany skarpetek, a co dopiero życia.

Chociaż ze mną jest inaczej, bo w sumie życie zmieniam cały czas, a skarpetki bardzo rzadko :lol:

Dobra, obejrzę "50 twarzy Greya" dla beki :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, wiem jak dziala bo mam ja i mam nawracajaca i naprawde ja po smierci mamy 4 miesiace nie wychodzilam z domu a w drugim epizodzie dwa lezalam w lozku ale jak mam lepszy czas to dzialam bo na Boga zycie jest jedno i chce z niego jak najwiecej skorzystac . I jak moj stan sie bardzo pogarsza jak jakiekolwek zmiany wprowadzam gdy jestem na gorze to po moich wysilkach i stresach zas w dole ale i tak warto bo inaczej bym nie zobaczyla i nie przezyla nic.

Szkoda tylko ze wiecej ludzi tak nie mysli.

Chce zyc mimo choroby nie nia.

Wyplumkalam sie i ide zksiazka do lozka .

Dobranoc Wszystkim !

Jutro terapia i warsztaty .. Juz nawet wole te warsztaty od terapii i jak dostane ten staz na 5 dni w tygodniu to na terapie juz chodzic nie bede :P

I dobrze bo ostatnio mnie ona frustruje .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja to parę razy w życiu nie widziałam wyjścia, a wyjście jest prawie zawsze przez drzwi.

Nie pochwaliłam się - dzisiaj miałam wstać ok. 6:00, poszłam spać koło 23:45. Obudziłam się jak jeszcze było ciemno, z dużym wysiłkiem zapaliłam lampkę, żeby zobaczyć na budziku, czy już muszę wstać, czy pośpię jeszcze godzinkę. Była 2:00. Ta dam. Vivat ja. Leki czeba brać przed snem jednak.

Marzy mi się masaż nóg i w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Ḍryāgan, wręcz przeciwnie; mam ochotę ponownie się zamknąć w własnym świecie i tyle.

cyklopka, słuszny wniosek ;) I trzymam kciuki za masaż (mnie łydki dokuczają).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, mam wrażenie, że zatoczyłem koło i wróciłem do punktu wyjścia. Niby próbuję zmienić to w czym tkwię, ale jakoś sceptycznie nastawiony jestem do możliwości sukcesu (paradoksalnie, gdybym wiedział, że skończy się klęską nie przeszkadzałoby mi to angażować się). Relacje z ludźmi wydają mi się dosyć powierzchowne, a świat jakby za szybą był. To tak w skrócie.

Przepraszam za chaotyczność, ale dzisiaj nastrój mi trochę skakał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaktobyło,daj jakiegoś płynu...he he ,będzie lżej czyścić :D:D:D:D

Tam w kuchni coś powinno być, ewentualnie w kiblu... sry tzn. w toalecie:P Pójdź tam, mi się zbytnio jakby to powiedzieć, nie chce;p

A Ty Carico Milico.... co by Ci tu poradzić, weź dobry nożyk z szufladki kuchennej i ich po prostu zabij, następnie wyłącz te niszczące Ci żywota ustrojstwa.

A tak ciutek poważniej, to przydałyby Ci się jakieś nauszniki ewentualnie wrzuć na luz zarzucajONc benzo :*

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piękna pytać nie zapytam jej, w kóńcu już ją pytałem, odpowiedzi co prawda ciutek innej od niej oczekiwałem, na ale cóż zrobię no nic nie zrobię :bezradny:

A jakie tabsy zażywasz, nie pytałem o to nigdy, zatem pytam się Ciebie Pienkna co tam takiego fajnego zajadasz? ;p

Carico takie jak to określiłaś "półśrodki" są ok, jeśli oczywiście ci ludzie(?) nie napierdalają tak codziennie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zimne kąpiele podobno dobrze robią na płodność, gorące wręcz przeciwnie, u facetów oczywiście, gdzieś o tym słyszałem.

Tylko po co to piszę O.o

Carica zadowolony/niezadowolony, po prostu wiem, że z racji Twej sytuacji wstrząsają Tobą emocje i że to co piszesz to tylko Twe emocje i niekoniecznie może to świadczyć o prawdzie :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi