Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Gagatki! ;)

Co tam dobrego słychać? ;)

Ja ostatnio cierpię na deficyt czasu i taki szykuje mi się jeszcze cały marzec :shock:

W piątek zdałam ostatni egzamin w mej studenckiej karierze 8) (no dobra, została jeszcze obrona :P ) i teraz intensywnie zabrałam się za pracę magisterską, nad którą ślęczę od wczorajszego popołudnia ;)

Ten tydzień szykuje mi się jakiś hardcorowy, a środa to już w ogóle, bo muszę być praktycznie w 3 miejscach na raz :shock: teleport potrzebny na gwałt :pirate: no i jeszcze oprócz pracy, pisania magisterki, wizyty u lekarza, spotkania z promotorem, muszę zawieźć wydruk ocen do dziakanatu :roll: spać też by kiedyś wypadało :P no ale trzeba jakoś dać radę ;)

A co u Was Łobuzy? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Mialam jechac na wystawe ale @ mnie powalila jednak.

Kochana odpoczynek potrzebny nam bardzo , niestety nasze chore glowy wymagaja go nawet wiecej nizli normalsy ... wiem po sobie bo kiedys trzy lata pracowalam , uczylam sie i zajmowalam domem i to tez w jakims stopniu sie do mojej chorej glowy przyczynilo bo nie regenerowalam sil.

DarkMaster, :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Wpadam meldować, że żyję , gdyby ktoś oprócz Plateczkowej, która dzielnie mnie wspierała, zatęsknił ;) . Mirunia miałam od Ciebie dobre fluidy...

Przejrzałam tylko spamową i wietrzę spisek, bo tylko nogę wystawiłam, to od razu jakieś samozwańcze rządy powstały, a jakoś teki mi nikt nie przydzielił... Znaczy zostaje mi partyzantka tudzież ruch oporu. To lubię... 8)

Idę się doprowadzać do użyteczności i wracać do żywych po wyjeździe. Dzięki Bogu jeszcze tydzień urlopu, to może się uda... :bezradny:

Kąpiel, leżenie, a potem odbieramy młodego z pociągu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a ja sie ogromnie ciesze ze juz jestes :********* Kochana witaj , witaj :yeah::yeah::yeah: Teraz sobie reszte urlopu spedzisz malujac , chodzac na kawke i robiac same mile rzeczy dla siebie . .

I plotkujac z nami :angel:

Nie pytam o nic wiecej bo jestem na biezaco ale sciskam Cie goraco:*********

]

Carica Milica, o moze sie uda z ta wystawa , ja tez mam nadzieje ze jeszcze zdaze na nia pojsc .

Zrobilam sobie wisior bo kolezanka mi przywiozla cale pudlo koraliczkow .

12745517_959832464094255_7877511668904250421_n.jpg?oh=bc7af987436de4a89ebf827e0f097d3d&oe=57614E13&__gda__=1462085583_cca2042319cade4fe6541de483cf0832

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :D Hej Kochana!

Purpurowy, :papa:

platek rozy, No teraz dopiero się odprężę... Mam zamiar się luzować na maksa. :smile:

Zrobiłam sobie kiedyś podobny wisior, mam słabość do muszli... :105:

Szkoda, że Ci @ pokrzyżował fajne plany... Żal, że na to wpływu nie mamy.

Wymyta, odświeżona, idę leżeć i może wepchnę w siebie kanapkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi