Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Przeżyłam pierwszy dzień w pracy po wolnym, za cholerę nie wiedziałam, czy jest po feriach i luty, czy po nowym roku i styczeń, ojciec mi załatwił książeczkę zdrowia. Byleby się nie wydało, że badania robiłam będąc na antybiotyku :mhm:

Siedzę teraz w poczekalni, bo terapeutka ma obsuwę i się mocno spóźnię do klientki.

Środa i czwartek to będzie sztuka bilokacji :zonk: Mam nadzieję, że mi pójdą na rękę i nic nie zawalę.

W drodze z pracy do domu zabawiałam kulturalną rozmową kolesia po narkotykach albo dopalaczach, bo się dosiadł w autobusie i 20 min trzeba było przecierpieć.

No ciężki tydzień się zapowiada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:********

Wczoraj wlasnie tez nie moglam sie zalogowac na forum.

A wrocilam zmeczona , nijaka. Dzis na terapie nie ide bo nie mam ani ochoty ani sil. Na warsztaty musze .

Poskladalam papiery w firmie ktora polecil mi znajomy , bo tu mam prace tylko do konca pazdziernika i wiem ze dluzej juz nie moge byc bo musieliby specjalnie stanowisko utworzyc a tak jestem z programu i placi mi UP.Wiec trzeba szukac chociaz zal ogromny mi bedzie to miejsce pracy zmieniac. I na pewno zas bede w herezjach i powtorka z rozrywki bedzie w nowym miejscu.

mirunia , kosmostrada jak sie czujecie????

Ja wczoraj przez ciotke i jej gadanie o swinskiej grypie wpadlam w lęki w tramwaju :roll: bo byl strasznie zatloczony.

Milego dnia!

tumblr_accept-yourself.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

I co, jakoś przeżyliśmy dzień bez forum... ;)

U mnie pogoda w kratkę, udało mi się wyjść z futrzakiem o suchej głowie.

Chłopaków w podróż wyprawiłam, teraz będę sobie samiutka schizować. :roll:

platek rozy, Hej Platuś!***** Też odwołałam terapię - jakoś nie mam dziś feelingu, nie chce mi się telepać na piechtę. A tak to jestem licha, potuptam do pracy, potem do biblioteki, może posiedzę tam sobie, kawkę wypiję... Zobaczę co mi się będzie chciało.

Gratuluję, że papiery złożyłaś - myślisz przyszłościowo i odważnie. Niekoniecznie będą znów wielkie herezje.

Ḍryāgan, Heloł! A Ty w pracy? Energię chyba dzisiaj masz? :smile:

Miłego dnia Wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :papa: Witaj na rodzinnej ziemi! :D Liczyłam na to, że przywieziesz trochę słoneczka... ;)

JERZY62, Purpurowy, Cześć Chłopaki!

Problemy Pierwszego Świata... :pirate: ;

-No nie mogę się skupić, bo co chwilę szaleję z żaluzjami - zasłaniam, bo mi słońce w kompa świeci, odsłaniam, bo czarno i leje i tak w kółko...

-Jak ja nie lubię kawy bez mleka... Ale co zrobić, muszę kofeinę zażyć, żeby choć trochę ogarniać życie w tą pogodę.

-Byle nie było fazy ulewy, jak będę wracać z pracy z psem.

-Nie wzięłam do pracy tabletek od bólu glowy

I tak to sobie zajmuję głowę pierdołami, co by jakiś poważniejszych filmów nie wkręcać... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Zambia. :D Zapewne ostatnio popularny znów trick oszustów, masz oddzwonić i zapłacić jak za zboże.

Tak, słyszałem o tym. I tak bym nie oddzwonił, bo od ponad pół roku nie doładowuję telefonu, bo używam go tylko do słuchania muzyki. Właściwie to w czwartek idę go zanieść do lombardu, a zamiast tego zamówiłem sobie odtwarzacz mp3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, żeby wylać wodę z ucha trzeba skakać na jednej nodze, po tej samej stronie co ucho, z lekko odchyloną na bok głową 8) Wiem, bo tatuś mnie nauczył.

takie tam, Purpurowy, cześć chłopczyki ^^

kosmostrada, szkoda, że nie mogę ci teleportować mleka ode mnie z pracy, dostajemy od sponsorów kartoniki 200 ml prawie codziennie.

Obudziłam się w miarę rześka, budzik przed 9:00, ale i tak dostałam borutę, że nie pomagam w domu. Dojechałam do pracy, gobliny były w operetce, więc siedziałam 3 lekcje w pokoju nauczycielskim jak ciul (wypiłam dwie kawusie i zrobiłam 5 wielkich tulipanów z papieru, które potem zaniosłam koleżankom), potem miałam godzinę dyżuru w świetlicy. W drodze powrotnej musiałam podejść do biura, jeszcze raz dzisiaj wychodzę i mam nadzieję, że uda mi się zebrać siły, bo jutro i pojutrze będę zakręcona jak słoik :zonk:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, oświeciło mnie po Twojej radzie i wziołem chusteczkę higieniczną zrolowałem różek i ten rożek wkręciłem do ucha potrzymałem chwilę i jest dużo dużo lepiej prawie że ucho suche.

cyklopka, kiedyś tak robiłem dzięki za radę nad wodą na basenie :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi