Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, chciałabym być bardziej empatyczna, ale przy mojej chorobie to jest rzecz do nauczenia się od nowa :bezradny:

Sigrun, u mnie za oknem jakieś dzikie lasery, trochę peniam, bo nienaturalna łuna na niebie.

Gram sobie teraz miastem barbarzyńców, ale nie ma kryształów, nie ma cyklopów. Taki lajf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, rozumiem, bezsenność wykańcza, a jeszcze praca dochodzi. :( Dzisiaj wcześniej połóż się i spróbuj odespać.

A pogoda też nas rozwala, chociaż dzisiaj u mnie było słonecznie, a łeb bolał. Jeszcze mnie ćmi.

Już jestem w szlafroku, zaraz wezmę mirtę i tez położę się, coś poczytam i lulu.

cyklopka, nauczysz się, powrócisz do formy, przecież nie unikasz kontaktów towarzyskich, a to już dużo. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, nauczysz się, powrócisz do formy, przecież nie unikasz kontaktów towarzyskich, a to już dużo. :great:

Napisałam od nowa, ale chodziło mi "od zera", a nie ponownie. W dzieciństwie i wczesnej młodości spotykało mnie dużo przykrości, a dopiero teraz wiem, że to chodziło o nieumiejętność wyrażania uczuć i odczytywania intencji innych :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosz ale sobie humor poprawiłam. Premii już doszczętnie nie ma, ale są za to piękne pazurki, noworoczne - granatowe z leciutko błyszczącymi drobinkami. :yeah: ( jeden minus, babka mnie tak dziabnęła cążkami, że krew tryskała :hide: ). I kupiłam sobie dwa nowe woski, właśnie jeden wdycham, piękny!

Kupiłam wreszcie przyjaciółce kominek i dwa woski, no bo naprawdę nie miałam lepszego pomysłu.

Zakupy zrobione, kawkę rodzinnie wypiliśmy, teraz mogę wielce zadowolona zagłębić się w nowe kryminaliszcze, które dziś pożyczyłam.

Sigrun, Kochana tak ostatnio trochę słabo brzmisz, chyba właśnie przemęczona jesteś i podsmucona. Zapewne nie chcesz pisać na forum ki diabeł, więc bez względu na przyczynę tulam Cię mocno!

Niedługo troszkę wolnego - pierwszy, a potem szósty, może troszkę odsapniesz.

cyklopka, A pamiętasz jak w Polsce było leciutkie trzęsienie ziemi, czy za młoda jesteś? Ja to dokładnie pamiętam i moją schizę, że mam jakieś omamy :P , a potem się okazało, że potelepało u nas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi