Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :********

ja przezylam ale czulam sie na poczatku fatalnie , mdlilo mnie tak ze marzylam o powrocie do domu , do tego mialam bujania , derealae , dopiero za jakis czas minelo i do wieczora byl wzgledny spokoj. Wzelam afka ale ja nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni tez z e on na mnie dziala ze dwie godziny i kaput , po dzialaniu tabletki :bezradny::bezradny: powiem mojej lekarce jak pojde 12 stycznia zeby mi na doraznie zapisala jakies nie wiem inne benzo? bo to jest paranoja , 2 godziny :shock::shock::shock: inne tabsy mnie kurde trzymaja po dwa dni a to co trzeba to 2 godziny :?:?

Dzis moze na spacer pojde jak mi sie uda bo zamierzam wziac ten solian zaraz po sniadaniu.

Doszlam do wniosku ze moje zawroty to moze nie sa jednak od nerwow i pojde jeszcze raz do laryngolozki moze ten blednik mi siada znow??? Bo normalnie mnie odrealnia jak ruszam glowa w gore i w dol... Mial cos ktos podobnie?

A dzis jak bede w stanie to zamierzam spacerek a jak nie bede w stanie to bede ogladac filmy tak jak cyklopka. Generalnie swieta mnie stresuja , za bardzo.

Co dzis planujecie? jaka forma odpoczynku???

Milego dnia !

Pochwale sie bombka ktora robilam trzy dni !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, hey , ja wzielam lek i czekam co to sie bedzie dzialo.

Sieknie mnie czyliz nie? A TY co porabiasz?

mirunia, Kochana:******** no wlasnie tak mysle ze to chyba nie jest od nerwow ale mam 15 stycznia neurolozke to jej powiem i bede chciala rehabilitacje dostac.

Bombka sie pieknie blyszczy w swietle i przy lampkach choinkowych :105: tylko zdjecie tego nie oddaje .

Kochana no to plan na dzis masz :great::great::great: U mnie pogoda tez wspaniala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ależ piękna pogoda!!! Wszyscy śpiom, a ja z rańca poszłam z psem na piękny długi spacer brzegiem morza. Witaminki D poprodukowałam i tak się cieszyłam tym luzem, brakiem pośpiechu...

Wigilia przeszła bezproblemowo, wszystkie potrawy pyszne, goście nie zostali na noc, co mnie doprowadziło do szczęśliwości. :D

Cały sernik został pożarty. :shock:

Prezenty super - dostałam blok i kieszonkowy szkicownik, kredki na które sobie żałowałam i nową płytę Coldplaya. :105:

platek rozy, Szkoda że troszkę Cię potelepało Słońce, ale w rozliczeniu świetnie sobie dałaś radę z tą Wigilią. :great:

Piękna bombka!!!

Nie czekaj na sieknięcie przez lek, bo to nie ten typ, bardziej śrubki w tyłku możesz dostać. A to jest fajne. :D

mirunia, Ja też idę na obiadek do siostry, ale póki co luzujemy się nie?

Ḍryāgan, To wcale nie taka zła perspektywa na dzisiejszy dzień... ;)

Zosia_89, Little Red Fox, To co Dziewczynki, odpoczywamy i hodujemy sadełko? :D Ja zaraz zasiadam do następnej tury jedzenia, wszak czas pasztetu uszczknąć....

JERZY62, Marcin2013, Marcin2013, Hej chłopaki!

Idę budzić śpiochów i do stołu!

Miłego relaksującego dnia Kochani!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam świątecznie ;)

Jaka piękna pogoda za oknem :105: aż żal siedzieć w chałupie ;)

platek rozy, a może zamiast afka doraźnie, niech Ci lekarka przepisze coś o przedłużonym uwalnianiu i będziesz brała w te dni gdy wiesz, że będzie dużo stresu? Ja na czas hospitalizacji mam tak rozpisany Xanax SR 0,5mg i może się walić, palić a ja mam to gdzieś :mrgreen: tylko, że on zaczyna działać później niż zwykły, ale działa dłużej ;)

a tak w ogóle jak w Klinice raz mi dali Xanax 1mg doraźnie, to pamiętam, że siedzę na łóżku, rozmawiam z koleżanką z sali i w pewnym momencie jak zaczęłam bełkotać :shock: wysłowić się nie mogłam :lol: mówię tylko do koleżanki, że sorry, ale ja idę spać bo mnie ścięło :P po godzinie mnie pielęgniarka obudziła a ja jak nowonarodzona :D

Też mam w planach dzisiaj książkę poczytać :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leee roztyrpalo mnie po tym solku :roll: ja nie wiem , czy nie moge po jednym chociaz leku nie miec ubokow a osiagnac nirwane???? wiec poki co zadnego dzialania w pozytywnym sensie nie odnotowalam.

kosmostrada Slonce:******** ciesze sie bardzo ze wigilia udana , ze gocie jednak na sniadanie nie zostawali, juz i tak sie narobilas dosc.

Co dzis bedziecie porabiac Kochana????

U mnie sie pogoda popsula :?

acherontia:******** wlasnie bede chciala prosic o cos innego bo ten afek to o tylek .Niczym wyszlam na Wigilie to on juz przestal dzialac.

A jak wzielam to najpierw tez mi jezyk poplatalo i mysle ooo ale mnie sieknal a poztem kaput i tyle bylo spokoju.

Co bedziesz teraz czytala?

Sigrun, klaudek :******** witajcie dziewczyny.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem ładny prezent.Piżmaka niebieska i 20 zł.A jaka fajna szopka u nas jest.

Koń,owca,królik,koza.I papużka falista też.

A u mnie,na stole było.

Tilapia,łosoś,śledzie w ocie,majonezie.To jest dwa takie rodzaje.

Kotlet grzybowy,grzyby w cieście.

Wcześnie barszcz z uszkami.A ja chciałem ulepić jedno uszko :mrgreen: lecz nie wyszło.

A dziś kapustka z grzybkami.

Były też dwa ciasta.Sernik i kropkowiec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi