Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

comatom, :**** hey :)

gosiulek, mnie powodziala psycholozka ze jakas poprawa bedzie za okolo 3 mieisace a tak zeby isc do pracy wsrod ludzi to kolo sierpnia nie wczesniej:(

-- 03 lut 2014, 11:53 --

hania33, zawsze mi praca pomagala i zajecia , teraz nie wiem jeszcze nie czas , moze na dwa , trzy d ni w tygodniu sprobuje na wiosne cos znalezc na kilka godszin zalezy jak sie bede czula.

Jak sie skupiaam na pracy nie skupiaam sie na sobie .

-- 03 lut 2014, 11:55 --

Chociaz ostatnia praca mi tylko zaszkodzila ale coz jak pracowalam u cudaka i sknery i do tego ciagly mobing byl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płatku mi powiedziała,że jesteśmy na początku drogi i właściwa terapia jeszcze się nie zaczęła bo się poznajemy...mówiła,że okres kiedy będę czuła się lepiej będzie się pomału wydłużał...ale źle też jeszcze będzie...bo za długo tkwiłam w pewnych rzeczach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, mnie tez tak pwoeodziala ale ze za okolo 3 miesiace bede bardziej mobilna z wychodzeniem z domu i ma nadzieje ze na kilka godzin w tygodniu w sierpniu moglabym isc do jakiejs pracy.Jak bede intensywnie na terapii pracowala.

-- 03 lut 2014, 11:57 --

hania33, dlatego zajecia sa dobre , bo sie skupiamy na nich nie na objawach nie na nas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi