Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, cześć Kochana! Męczący miałaś dzień, ale cel uświęca środki i dopięłaś swego, super! Buty solidne są, zima już nie straszna, lodówka lada dzień... wszystko się poukładało jak trza!!!

Kozaczki bardzo solidnie wyglądają, ważne, żeby były ciepłe i wygodne.

A lodówki polar są również solidne, ja mam tej firmy i mam ją już prawie 20 lat, ale noszę się też z zamiarem kupna nowej.

Ja z kolei miałam jakiś ciężki dzisiaj dzień, chyba na zmianę tej pogody... po południu rozpadało się, jutro śnieg z deszczem, spadek ciśnienia. Mimo wypitych kilku kaw jestem śpiąca, nieprzytomna i rozbita od rana. Idę dziś wcześniej spać.

cyklopka, to w dobrym momencie rzuciłam tu motyle... Ty masz je pewnie w brzuchu! :D Domyślam się, w którym kierunku puka serducho! :D:angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już dzisiaj dużo lepiej zniosłam ten intensywny dzień i zajęcia. Mam nadzieję, że noc minie spokojnie.

Zjadłam właśnie pyszną kanapkę, uwielbiam dobre pleśniowe sery, wracając zajechałam do lidla i kupiłam sobie kolejny serek z dni francuskich na wieczorne rozpieszczenie.

acherontia-styx, Ale możesz korzystac z telefonu przy tym badaniu?

(może bidulka leży załączona do aparatury i nie może z nami pogadac...)

platek rozy, masz butki! :great: Fajne! A babki pewnie liczyły na to, że jakoś jeszcze przetuptają bez kozaków, a tu taka niespodzianka. Ciekawe, czy do mnie też dojdzie ta śnieżna pogoda.

Lodówka fajna, wszystko zmieścisz, niech Ci służy jak najdłużej!

A jaki plan masz na jutro, znów intensywnie? Jutro masz terapię, to masz wolne?

mirunia, Kochana, pogoda u Was niesprzyjająca... :bezradny: Życzę Ci, żeby jutrzejszy dzień był lepszy!

Spokojnej nocy, żebyś się chociaż wyspała!

Sigrun, Czekamy na szczegółowe relacje z urlopu i powiew beztroski! :D

cyklopka, Ale jakiej pomocy Kochana potrzebujesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, :********** buziaczki Kochane . Z butkow mam nadzieje bede zadowolona , bo wylazilam sie wnich pos klepie ( kilka kolek zrobilam :D ) i wydaja sie byc wygodne i miekkie:) Podeszwa tez grubsza to mi noga nie bedzie tak marzla.

Lodowa oby sluzyla dluzej niz ta co teraz mialam bo ta tylko 6 lat byla :bezradny:

mirunia, moze taki dzionek senny dzis ? zmiana pogody znow to i czlowiek sie nijak czuje. Odpocznij sobie , ja tez zaraz do lzoka wskakuje . Juz jestem ukapana :) wymoczylam sie w goracej wodzie i zrobilam lipowa herbate z miodem.

kosmostrada, widzisz jak ladnie sie rozkrecasz z ta szkola :yeah::yeah::yeah: A plesniaki tez bardzo lubie Trzeba sie nagradzac !

Jutro mam terapie to mam wolny dzien od warsztatow i szkolen i spotkan z doradcami i coachingami.

Od listopada , chyba po zabiegu pojde juz do pracy do tego UM , mialam isc juz zaraz po wszytskich swietych ale mi ten zabieg wypada 9 wiec pojde juz po , bo troche to glupio byc 3 dni i zaraz l4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jutro jyz mamy zaplanowane ale w srode bardzo chetnie:)

Dobra, to jakoś się zgadamy, wysyłam numer na priv 8)

platek rozy, ale fajne buty, nosiłabym. Nawet do kostiumu Króla Goblinów :pirate:

cyklopka, to w dobrym momencie rzuciłam tu motyle... Ty masz je pewnie w brzuchu! :D Domyślam się, w którym kierunku puka serducho! :D:angel:

Nie do końca motyle i nie do końca w brzuchu, raczej takie uczucie w tchawicy jakby się czały czas było na pełnym wdechu :(:oops:

cyklopka, Ale jakiej pomocy Kochana potrzebujesz ?

Jakieś czary-mary, żeby uczucie było odwzajemnione, albo żeby przeszło, i żebym się nie zapłakała, jak odejdzie z pracy i już go więcej nie zobaczę :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, To dobrze że masz wolne, zresetujesz się. Tak powolutku przyzwyczajasz się do chodzenia do pracy, łagodnie w to wchodzisz dzięki tym warsztatom. Bez wrzucenia na głęboką wodę. Dobrze to wyszło!

cyklopka, A może po prostu cieszyc się chwilą? Bez oczekiwań?

Czekam z niecierpliwością, aż młody wylezie z łazienki, chcę się wygrzac, odprężyc ( maseczka i te sprawy) i zaszyc pod ciepłą kołderką, bo zimnica. Póki co idę jakąś ziołowkę zaparzyc, kurczę zazdroszczę Plateczkowej lipowej, bo nie mam. Idę pogrzebac w szafce z herbatami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, A może po prostu cieszyc się chwilą? Bez oczekiwań?

Ale tylko oczekiwanie generuje emocje :bezradny: Nic innego nie generuje emocji :bezradny:

Bo życie jest grą, albo piłka spadnie z jednej, albo z drugiej strony.

Chciałabym mieć takie podejście, że dzisiaj się uśmiechasz i mnie oszukujesz w Rummikuba, a za miesiąc nie będziesz o mnie pamiętał, bo życie, coś, wszystko płynie :bezradny: A w ogóle chciałam sobie pograć online, ale zmienili sposób punktacji, wyszukiwania graczy i ogólnie estetykę na gorszą, i mi teraz dodatkowo przykro :bezradny:

Zamówiłam sobie płytę z poezją śpiewaną w wykonaniu różnych aktorów, jestem największą fanką Krzysia Respondka w Polsce, jako wokalisty, a nie kabarecisty. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co tam pijesz dobi

Skończyłem Mamrota (w Jaruzelu kupiłem w tym sklepie) a teraz roztwieram MIX miodowo-lipowy.

To musi być dobre :great:

Ale mi się spać chce, a jeszcze muszę sobie przygotować uranie i aparat na jutro, zaraz się przewrócę.

Może nie czytajcie moich postów po 22:00, bo nie wiem, co piszę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi