Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A u mnie dziś zamulenie po lekach nowych, przeleżałem trochę czasu na łóżku zupełnie nic nie robiąc (z ponad 2 godziny), co mi się nie zdarza.. Z braku siły i tego że mi niedobrze...

A co do tłumaczenia wszystkiego facetom, to chyba na tym się za bardzo przejechałem, na braku doświadczeń z kobietami i niezrozumieniu partnerki... I związek się rozpadł... I teraz to nie bardzo się klei nawet przyjacielskie/koleżeńskie pisanie smsów, nie jestem przekonany czy Ona tego chce... Ehhh

platek rozy, ja też się cieszę Twoją terapią, razem z innymi co tu się cieszą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wlasnie tez oklaplam totalnie i jak mialam cos podzialac to sie tylko poplakalam.

mirunia, Hey Kochana:******** pogoda teraz sie zrobila wreszcie do zycia :) Tez sie duzo lepiej czuje przy takiej aurze.

Ze studentami czuje ze beda przeboje niestety, chyba ze ich wlasciciel wyrzuci po tej interwncj policji i po rozmwoie ze mna i moja sasiadka bo idziemy obydwie .

filip133, witaj :) mam nadzieje ze mi sie uda chociaz troche ogarnac przed tym stazemwe wrzesniu i moja terapia w tym kierunku chociaz troche mi pomoze.

A na Spamowej wyspie tak sobie luzno rozmawiamy bo przeciez czlowiek nie sama choroba zyje ;)

acherontia-styx, a ja tez jestem baaardzo ciekawa Twoich wlosow :105::105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Widzę wpadłaś na ten sam pomysł - też stwierdziłam, że ciepła kąpiel to jest to co mi jest dziś niezbędne. :smile: Nie mogę sobie relaksacji zrobic, bo mi się słuchawki rozwaliły. :(

Chyba poczytam i dziś przepisowo pójdę spac, bom wymęczona.

ktoś inny, Witaj! Dla mnie film o Amy Winehouse nie byłby dobrym pomysłem. Zdecydowanie nie mam potrzeby się bardziej dołowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi