Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, No oczywiście z botwinką, zrobiłam na chudej śmietanie i jogurcie, już się chłodzi w lodówce. Chyba będzie na jutro, bo się zapchaliśmy makaronem. Dobrze, to się przegryzie. Tylko jajeczko ugotuję i wypas jest. Bardzo lubię chłodnik, to taki sezonowy must have.

Dobrze że masz spokojny dzionek, a czujesz się fizycznie zupełnie stosownie do pogody. Moja przyjaciółka własnie wróciła od koleżanki z Wiednia. Wspomnienie pobytu - Wiedeń nocą... :D Powiedziała, że nie była w stanie się ruszać w tym upale, wszystko ją bolało i tylko na późny wieczór wylegała i to też się zmuszała...

DarkMaster, zadzieram kiecę i lecę... ;)

Idę z psem, leży padnięty, upał upałem, a wysikać się trzeba... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie uplumkalam i mam dosc na dzis.

Ten upal mnie dobije , przebieram sie po trzy razy na dzien :bezradny:

Dzis moja aktywnosc wyniosla pojscie na rehabilitacje i do Biedry no i niedawno maly spacer z kolezanka i jej psem.

Glowa cmila caly dzien .

No nie mam na nic ochoty.

kosmostrada, o to jedziemy na tym samym wozku jesli idzie o terapie :******** ja malo w panike nie wpadlam , juz sobie w glowie ukladalam czarne scenariusze az zadzwonil przyjaciel i mi powiedzial ze przeciez sama sobie swietnie daje rade i dam rade w ten czas kiedy terapii nie bedzie. No zobaczymy. ja wiem ze takie myslenie moje nie jest dobre no ale coz.

mirunia, Czesc Slonce :******* glowa troche lepiej , ale zas sie bojam spac czy nie bedzie jakiej imprezy na dole. Mam w planach na czwartek podejsc do dzielnicowego.

Jak Ci dzien minal???

Zebrec, Rebelia, DarkMaster, Lusesita Dolores, :******* witajcie.

A w ogole to wpadlam w kolo porownywania sie do innych i chodze tylko i ogladam kobiety i siebie porownuje oczywiscie na moja niekorzysc.

Od sierpnia chce rzucic calkiem hormonki , bede rozmawiqala z lekarka 22 lipca i zapytam co innego mzoe mi zaproponowac bo jednak tyje od nich i nie podoba mi sie to.

Zrzucic wage na hormonkach to naprawde nie ladawyczyn , wiem co pisze bo inne dziewczyny leca w dol z centymetrami , kilogramami a ja jestem w tyle daleko jak porownuje czas w jakim zaczelysmy.

Wina hormony , tak mi dietetyzka powoedziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, pracuję sobie powoli, postanowiłem dzisiaj uporać się z robotą ;) Jeżeli potrzebnym się okaże to i noc zarwę ;)

platek rozy, kolacja? Zdradzisz co szykujesz? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana jak się cieszę, że udało Ci się jednak coś tam dziś podziałać. Nie tak skromnie i spacerek i zakupki i rehabilitacja...

Byłam w aptece, bardzo przyjemnie się zrobiło, chłodek aż miło. Pożarłam loda, ale większość oddałam menszowi, bo taki słodki, że mnie aż zemdliło ( znaczy lód, nie monsz... ;) ). Odzwyczaiłam się od słodyczy, nawet mnie nie ciągnie. I dobrze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Słonko to nie tłuszcz... Wiem, bo też to miałam przy hormonach - waga ta sama, rozmiar ten sam, a jakaś taka napuchnięta i sflaczała byłam. Odstawisz, będzie dobrze i to szybciutko. To nie jest sprawiedliwe, że my kobiety mamy tyle kłopotów przez te hormony! :time: A faceci co? najwyżej z wiekiem im prostata dokucza i tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale ja sobie zrobilam test jakis na mase tluszczowa to wyszlo ze mam tluszczu w olere :why::why: no nie wiedzialam ze az tak bo jak na siebie patrze to az tak mi sie nie wydawalo.

Dziewczyny ile macie w pasie????

Pytam z ciekawosci bo w tym tescie wyszloz e jak ma ktos 80 to jest otyly :shock::shock::shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znów wszystko nasza wina? Cześciej na zawał schodzimy choćby, cześciej samobójstwo popełniamy, miesza nam się z rolą w społeczeństwie... Strach się bać! ;)

Co do testów - to ściemy! Wg nich jestem gruby, ponieważ mam 102 kg. Jakoś zapomnieli choćby o wzroście i tym, że mięśnie są cięższe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi