Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, Hey :)))) a co to za lek?

Witajcie Kochani:*********

Ja wlasnie na miasto sie wybieram po koraliki , kurde zab w nocy bolal i mnie obudzil dziad :x pogoda piekna to chociaz spacer zalicze , ale cos trzesawice mam , moze z tego niewyspania.

jakie macie na dzis plany????

Zycze WAm milej soboty!

-- 11 kwi 2015, 10:38 --

11138660_809356342475202_8791917577702698303_n.jpg?oh=852edc0d2603ebe2b39b7c8634554956&oe=55B3233D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, no taka benzodiazepina na sen.

Nie lubię takich dużych tyłków! Ja bym wyprzedził tę kobietę. Choć, gdybym tak spojrzał w prawo i zobaczył taką matronę obok, to pewnie wolałbym wjechać w jakieś drzewo. ;)

Będę sprzątał, jeździł, a potem pracował, taki mam rozkoszny plan. Miłej soboty Tobie również. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie cierpię chlorprotiksenu, ale dobrze, że Ci pomaga. :)

Ja też nie jestem les ;), ale uwielbiam kobiecość, byle nie była monstrualnych rozmiarów (krągłości są super :105:).

Leć, choć zapomniałaś dodać "zawijam kiecę"! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, autorytatywnie stwierdzam, że jesteś zauroczona w kimś. Panie często wtedy chodzą do fryzjera. :smile: Czy moja teoria trzyma się kupy?

Ja wolę Sopot, ale i tak zazdroszczę tego szumu, widoku, piasku. Bu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Co za cudowna pogoda! Najlepsza z najlepszych, taka majowa, ciepło akuratnie i lekki ciepły wiaterek.

Udało mi się zrealizowac sprytny plan na dzisiaj, było rodzinnie, spacerowo parkowo z psem i spacerowo miejsko bez psa (włóczenie się w słońcu w sąsiednim mieście, oglądanie wystaw, wpadnięcie do empiku po płytę, do sklepu azjatyckiego po nori do sushi, przekąska w ulubionym bistro), ogródkowanie (chwasty wyrwane! kwiatuszki pańskim okiem doglądnięte).

Teraz zrobię sobie pyszną kawę, papierosek, książka i na ogródek. Coby się już nie działo to większośc dnia udana i bez większych sensacji ze strony głowy.

Mam nadzieję, że Wy też jesteście dopieszczeni przez pogodę i miło Wam ten dzień mija.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez dzis korzystalam z pogody :)

Bylam po koraliczki ale nie wszytsko kupilam bo z czerwieni bylo malo i musze zamowic przez neta ( dla naszej cyklopki)

Zrobilam za to jeden komplet na specjalne zamowienie.

1908353_410650439106200_3819310556139588467_n.jpg?oh=703ed01319c63c9751a9f0e29f2fc971&oe=55E3D2FE

jak WAm sie podoba?

kosmostrada, Super:******** ze dzionek Ci mija tak dobrze:) ciesze sie z Toba.

Co teraz czytasz?

Mnie jak wracalam lęk jakis zlapal bo w glowie mi sie troche zakrecilo i juz oczywiscie sie zaczelam nakrecac ale teraz juz ok jest.

A pol dnia na szpilasaCH LATALAM :o

Aranjani, amelia83, Caluski:*********

Macie super z tym morzem :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi