Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, kochana ja wiem, ze to Cię w ogóle nie pocieszy ale ja chciałabym być tak aktywna jak Ty :****

a jaką szkołę chciałabyś zrobić? w jakim kierunku? ja chce od września isć do jakiejś rocznej, jak to ogarnę to z czasem jakąs inną

tak sobie rozkminiam o tym ostatnio ze jestem zła na rodziców ze nie nauczyli mnie poczucia własnej wartości, wyręczali bo oni to zrobią lepiej i nie motywowali żebym pracowała, uczyła się :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, platek rozy, cześć! Szkoda, że dzisiaj z was takie bacze. . .

amelia83, jak przywykniesz, to zobaczysz, że koty lubią mieć trochę czasu dla siebie.

Nie przeżyłam dzisiaj zmiany czasu + pms, słabo mi było, chłodno i oczy mi się zamykały. Pomyślałam, że lepiej leżeć w domu niż na ławce w szkole i się zwolniłam.

Dostałam omlet :105: Ale już pretensje, że leżę, a nie krzątam się udając, że pomagam. Serio, jakby mi nie było słabo, to bym nie leżała :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, :***** ciężko się przełamać jak wszystko nas przerasta i mamy wrażenie, że nie do ogarnięcia jest, że ponad nasze siły

mnie świat przeraża

nie nadążam za nim

ludzie robia tyle rzeczy, a ja z błahymi rzeczami się motam i motam

i ciągle szukam sensu

-- 29 mar 2015, 11:06 --

cyklopka, jest u mnie dopiero tydzień i nie chcę jej zostawiać samej, w tygodniu mnie nie ma 10 godzin dziennie to ma przestrzeń dla siebie :D

w tym tyg mam kilka spotkań towarzyskich :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, wiem , ja zaraz jak sie tak czuje dola dostaje no ale sie zmuszam do jakiejkolwiek aktywnosci bo ja chyba inaczej nie potrafie.

Mam taka dewize ze chce zycie jak najpelniej przezyc. Ponoc to dobra dewiza wedlug mojej T bo pozwala mi walczyc i funkcjonwoac mimo lękow silnych i deprechy .

amelia83, Slonce mysle nad ta fizykoterpautyka ;) Jak znajde z dotacja zebym nie placila to mozlwie ze sprobuje.

Ja tez nie mam poczucia lwasnej wartosci , ojciec skutecznie je ze mnie wybil.

cyklopka, Kochana przykro mi ze samopoczxucie kiepskie masz:********* i jeszcze do tego malo spokoju .

Ja sie juz zamierzam pozbierac , i wyjde gdziesik. Nikt z nmoich znajomych jednak na Targi nie idzie wiec sama tez nie pojde a w sumie juz bylam chetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, amelia83, cyklopka, Dziewczynki witajcie!!!*****

JERZY1962, Hej Jerzyku, dobrze że znów jesteś!

No to widzę wszyscy mamy dzień taki lekko koopiasty... Ale przetrwamy go, jak zwykle.

platek rozy, ja nie wierzę w homeopatię, więc zapewne te tabletki na nic mi będą, ot wydana niepotrzebnie kasa. Na razie mam przez 3 dni brac na noc tylko. Potem też rano. Na razie po wzięciu na noc, budziłam się zlana potem... :why: Może to raczej zmniejszenie dawki Sulpi, nie wiem.

Nie wzięłam dziś tego bodymaxa, bo zmęczona jestem, ale zarazem mam telepawkę, więc nie chcę jej przez przypadek podkręcic.

Ja pomalowałam pazury odżywką... Piję moją chińską herbatkę, może lepiej mi się zrobi, bo trochę chce mi się płakac. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana a moze po cwiartce schodz z leku???? Zeby nie bylo tak drastycznie ... ja zawsze tak odstawialam.A w nocy to sadze ze sie nakrecilas ze bedziesz miala mniejsza dawke i to przez to :**********

Wlasnie ja w z iolowe tez nie wierze ale ra z Ci powiem mialam homeopatyczne na zatoki i pomogly :D chociaz moze sobie to wmowilam , ale nie wiem bo katar mi ladnie schodzil a nie moglam nosa wydmuchac takie mialamz atoki zaczopowane... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana, absolutnie możesz miec rację. Tak się bojam powrotu do najgorszego, że sama mogę to na siebie sprowadzic. Ale jak tego lęku nie nakręcac, za cholerę nie wiem.

Idę robic bransolkę młodemu, bo się doprasza. I czekam na moją mamę, ma wpaśc na herbatę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, no ale przecież wiesz jaka jest myśl, że będzie gorzej nie tyle od odstawienia ( bo sam doktor przyznał, że tak nie powinno ze mną byc na leku), ile od tego że po prostu idzie ku gorszemu. Tak jak Ty bałaś się grudnia, tak ja mam schizę na czerwiec, bo wtedy zawsze dostawałam kopa w twarz od choroby.

-- 29 mar 2015, 13:06 --

Marcin2013, Hej Marcinie! No postaramy się, postaramy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi