Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

[videoyoutube=watch?v=tTBMfpEoCPw&feature=share&fb_ref=share]mózg[/videoyoutube]

mój mózg działa jak nie działa....lalalalala

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

Muszę nadrobić weekendowe zaległości w czytaniu Was ;-)

Weekend minął mi turniejowo, wróciliśmy wczoraj ok 23ej. Męczące, ale syn zadowolony.

Nawet nie najgorzej się czułam, więc było OK :great:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani :papa:

Wróciłam już z pracy. Kiepski dzisiaj dzień, od rana boli mnie głowa, brałam już apap, na chwilę przeszło i znowu pobolewa. :hide:

Jest wysokie ciśnienie i może stąd te bóle, a przez to gorszy nastrój i chwilowe lęki.

Jakoś przemęczyłam ten dzień w pracy... teraz odpoczynek.

Od rana świeci słońce, niebo bezchmurne, ale jest zimny, nieprzyjemny wiatr.

Megi_, artykuł o dziurawcu przeczytałam, ma on właściwości antydepresyjne, sporo jest preparatów na bazie dziurawca; ale nie można go pić, ani łykać w tabletkach, jeżeli ktoś bierze antydepresanty ssri, gdyż grozi to zespołem serotoninowym.

W ulotkach antydepresantów jest to wyraźnie podkreślone.

Preparaty dziurawca od dawna leczą lekkie depresje. Nie herbatki, tylko specjalne wyciągi i należy unikać słońca podczas takiej kuracji.

Marzę, by jutrzejszy dzień był lepszy i dał chwile wytchnienia od wszelkich dolegliwości.

Cieszę się, że u Was jest ok. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Zalatana23, Makabra, mirunia, Zebrec, :********** witajcie :)

Bylam na rtg palucha i oczywiscie zlapalam nerwa , bo byla tak nieprzyjemna kobieta ktora to obslugiwala , zaczela na mnie krzyczec ze ona jest tu sama a tylu pacjentow :shock: wiec sie wkurzylam , roztrzeslam oczywiscie ale jej powoedzialam ze to nie wina pacjentow tylko kogos kto ja zatrudnia.

Zafarbowalam wlosy prxed chwila , chociaz tak bardzo mi sie nie chcialo. Uklecilam sobie jeszcze wisor taki do sweterkow bo wczoraj na Zydzie od jednej koreanki kupilam sliczny kamien za grosze w sam raz na naszyjnik wlasnie :) zrobilam taki prosty ale za to pasujacy do wielu rzeczy.

Bylam jeszcze w osiedlowej bibliotece bo musialam oddac ksiazke ktora ktos sobie zamowil , dopozyczylam ksiazki i wrocilam.

mirunia, Kochana ja dzis tez wylekniona i nijaka zdolowana.Zmuszalam sie do wszystkiego , zeby nie plakac.

Lepiej juz sie czujesz?

Zalatana super ze mialas taki fajny weekendzik :brawo::brawo:

ja tez wysylam cv ale poki co nikt nie odpowiada.

Makabra jak Ci mija dzien?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, tulam Cie cieplusko :******** ja mam to samo.Normalnie najchetniej bym ten moj mozg wywalila w pisdooo w kosmos daleko.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, :******** Jak tam ? Lepiej cus????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, ok :) ja jestem , moze tez cos obejrze... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej Płatuś :papa: czuję się niby lepiej, głowa nieco ćmi, ale za to serducho dało mi do wiwatu. :shock:

Miałam dwa razy silne kołatania - jakby arytmia, aż mi dech zapierało.... przestraszyłam się trochę, ale minęło.

W ogóle jestem dzisiaj bardziej lękliwa niż ostatnio.

Wzięłam przed chwilą mirtę i niech się dzieje co chce... oby jutro było lepiej.

Ty też widzę w dołku i masz zamiar się pozbyć swego mózgowia :hide: a ja nie wiem czy kosmos ma ochotę na nasze "komputery"???? ;)

Super, że zrobiłaś sobie frajdę i wydziergałaś wisiorek, sprawi Ci przyjemność taka biżu. :great:

Trzymaj się Płatuś cieplutko i nigdy nie poddawaj się.

comatom, :papa:

Makabra, dobrze, że nie bierzesz leków, poradzisz sobie sama, jeżeli to tylko smutek, mały dołek.... minie. Zakopiesz :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Dziewczyny i Chłopaki!

Wpadłam zerknąc co u Was, widzę ogólnie tak se... Ściskam mocno wszystkich wymęczonych i zasmuconych!

Ja dziś w poniedziałkowym ferworze. W pracy fajnie , bo dużo roboty, głowa zajęta, ale bez gorącego oddechu na plecach. Potem spacer z psem, przy okazji zakupy, następnie obiad. Jak to w tygodniu... Potem chłopaki zatrudnili mnie do szycia żagla do sławetnej tratwy.

Zauważyliście , że dzień jest dłuższy? :yeah: Jak wstaję rano, to nie jest już tak ciemno, od razu lepiej się oko otwiera, łatwiej dojśc do siebie. Za półtora miesiąca kwiecień! Będzie można zrzucic grube ciuchy i wskoczyc w trampki. Nawet dziś włożyłam jedne zimowe buty z rozmysłem (rzadko chodzę, bo są na obcasie), bo przecież niedługo schowam je do szafy. I dzięki takim myślom przetrwałam dzisiejszy dzień.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochanie moze to tachykardia nerwowa? aj zawsze cosik z tym samopoczuciem :bezradny: ja ja czesto miewam w pogorszeniu ale pozniej sie to stabilizuje znow .Dol mam tez , w nocy beczalam , wieczorem to samo ... musi to kiedys minac na Bogow!

kosmostrada, :********* hey Slonce:) Ano tak juz nawet do 17 jest w miare jasno :) Ciesze sie ze jakos dzis dzien zlecial Tobie i nie byl najgorszy :smile::smile:

Co na koalcje zapodajecie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie :****

a ja miałam całkiem sympatyczny dzień :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, :great::great::yeah::yeah:

Makabra, a co bys jeszcze tam poslala?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, platek rozy, Jestem okropnie zasmucona Waszymi stanami... Bo u mnie póki co jest sinusoida - jest gorzej, ale potem lepiej. Może rewelacji nie ma, ale po gorszych dniach przychodzi lekka ulga. I tak jakoś tę taczkę da się pchac do przodu. Wierzę jednak, że teraz może macie takie cofnięcie do rozpędu i jak przyjdzie wiosna, to się to zmieni wręcz o 180 stopni.

Chyba na kolację coś tylko skubniemy, bo późno był duży obiad.

-- 16 lut 2015, 21:48 --

amelia83, Wspaniale :great: , opowiadaj!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, platek rozy, Myszki kochane :***** Makabra, tęsknota?

kosmostrada, :D od rana wstałam w lepszym humorze, odwiedziła mnie koleżanka i optymizmem zarażała :D a teraz wr óciłam od siorki z imienin jaką sałatkę jadłam pyszną :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi