Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, :************ ciesze sie ze dzis nastroj lepszy :great::great: a dla syna duzzo zdrowka :)

kosmostrada, wlasnie ja wole siebie w rozpuszczonych ale w sumie spiete tez nosze ostatnio czesto. Jak tylko bede miala troche grosika to kupie farbe i zrobie bo wtedy sie od razu lepiej czuje.A kolorek ten sam robilas? a loczki sa? :mrgreen::mrgreen:

mirunia, tak , bylo calkiem przyjemnie a ja nie zmarzlam bo poszlam w plaszczyku do tego a plaszczyk jest pikowany i ma misiem obszyty kaptur :D a czokolada pyszna ! uwielbiam zimowe smaki kaw i czekolad.

A co dzis pichcilas? Ty zawsze cos smacznego pitrasisz:)

Doradzcie mi co kupic niedorgiego dla 4 letniej dziewczynki na Mikolaja :uklon::uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zawsze co roku żurawinę przywozi mi moja serdeczna koleżanka z bardzo czystego regionu mojego województwa. Zbiera je jej teściowa w parku krajobrazowym na mokradłach. Są piękne i dojrzałe, nawet przebrane z resztek listków.

Dostałam również od niej przepis na nalewkę żurawinową, ale w tym roku nie robiłam z wiadomych względów :( chociaż mam jeszcze butelczynę z ubiegłego roku dla gości-smakoszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, płateczku, Kochana dzisiaj nic nie pichciłam :bezradny: Wczoraj Brat mi przyniósł pierogi ruskie w wykonaniu Bratowej i miałam obiadek z głowy, ale jutro muszę chyba się wziąć za jakieś gotowanie. Mam ochotę na kopytka z sosem pieczarkowym, albo kluski śląskie, jutro gotuję ziemniaki w takim razie i w sobotę do dzieła!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, sa po knajpkach --- ja pilam w Mount Blanc. Maja zawsze jakies tam do wyboru smaki , te jesienno zimowe sa najpyszniejsze , np pierniczkowa albo w tamtym roku byla taka rosyjska z konfitura wisniowa z bita smietana , posypana czekoladowa posypka i udekorowana wisnia na czubku no niebo w gebie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, sa przepyszne jak ktos lubie chokolady na goraco --- to polecam . Kawy tez maja przedobre . Ale kawy znow pije dopiero od niedawna bo jak mialam zaostrzenie nerwicy i depresji to mnie po kawach terpalo :bezradny::bezradny:

-- 27 lis 2014, 20:55 --

madeline1111, hey :papa::papa: , ja sobie slucham muzyczki albo klece bizu , lubie tez chodzic na kijach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ty już za pierniczki się zabierasz, a ja dopiero w weekend z wielką kartką usiądę i rozpiszę plan co i kiedy będę robic.

platek rozy, kochana kolorek ten sam , bo piękny nam się udał, więc przy nim zostanę. Loków dziś nie mam, bo korzystając z tego że mi układała włosy, zmieniłam na chwilę image i mam wyprostowane.

Ja też lubię sezonowe smaki, ostatnio na kawce byłam piernikowej.

mirunia, za kopytkami przepadam, ale niestety z kluch chłopaki lubią tylko leniwe i kluseczki do zup, więc dla siebie tylko to jasne, że nie robię.

Makabra, idź na dyskotekę, przynajmniej jakieś urozmaicenie i okazja żeby nowe ciuszki założyc. W końcu ostatnio coś tam zakupiłaś, czas się w tym pokazac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi