Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, u mnie okej :)))) dziś zjadłam w pracy pyszna pomidorowa, taka pani nam przywiozła

zjadłam torta bo bacia M ma urodziny kupillsimy jej prezent i zostawiłam go w pracy :lol: jeszcze dziś się troszkę poucze na zadaniaw niedziele i seriale :mrgreen: nalałam sobie lamkę winka z M :D

a co u Ciebie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, od miesiąca biorę mirtę 30mg na spanie, podchodzę do niej już drugi raz. W tamtym roku we wrześniu brałam przez miesiąc i mnie nie usypiała, więc odstawiłam. Teraz chyba śpię lepiej.

kosmostrada, hi, hi... skąd ja to znam, że jedna krówka to mało :mrgreen: no bo faktycznie mało żeby się docukrzyć!

ostatnio jakoś mało jem słodyczy, ale dzisiaj właśnie zafundowałam sobie bezę :great: a co!

jutro zerknę za krówkami, u nas najlepsze są Opatowskie (z Opatowa) i tylko w niektórych sklepach... kruche, a w środku ciągutki :yeah::yeah::yeah::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, słuchaj ich, kochana słuchaj. Pewnie jesteś nawet mega chuda. Gdyby było inaczej to wierz mi, ktoś by ci już powiedział z tzw. życzliwości, że powinnaś wziąc się za dietę.

mirunia, Najlepsza klasyka - kruche w środku ciągnące! A taka paczuszka to cała dla mnie - bo mąż nie może, bo mu dentysta chwilowo zabronił takich "wyciągaczy plomb", i synowi też, bo ma aparat...he, he, he...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, słuchaj ich, kochana słuchaj. Pewnie jesteś nawet mega chuda. Gdyby było inaczej to wierz mi, ktoś by ci już powiedział z tzw. życzliwości, że powinnaś wziąc się za dietę.

Moim zdaniem nie jestem nawet chuda, a co dopiero mega ;) Obawiam się, że nie przebywam wśród takich ludzi, którzy mogliby mnie o tym poinformować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Nad rzeczką opodal krzaczka

Mieszkała kaczka-dziwaczka

Lecz zamiast trzymać się rzeczki

Robiła piesze wycieczki..."

Słyszeliście żeby z opyłkiem w oku udać się po pomoc do zegarmistrza. :great: Nie pytajcie o więcej tyle Wam powiem że to jest autentyczne zdarzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi