Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey Dziewczynki :***********

U mnie piekna pogoda sie zapowiada, ja sie obudzilam z bolem glowy o 4 ( @ mam to mnie zlapalo chociaz nie tak mocno jak przy ostatniej)

Dzis ide do ciotki na obiadek i posiedziec.

Wczoraj zlapalam jakas histerie na temat "juz zawsze bede z ta gowniana choroba sie meczyc" :roll:

Wyszlam wiec z domu i poszlam z kolezanka na zakupy i na spacerek. Lazilam prawie 3 godziny ---przyszlam spokojna.

Jakie plany na dzis macie?

Milej soboty :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, :******* hey :) rankiz awsze sa najgorsze bo mamy w cholere kortyzolu i adrenalinki po nocy , organizm sie przygotowuje do dzialania w ciagu dnia stad takie gowniane samopoczucie.

Mysli natretne znam doskonale , moj mozg jak nie zajety to produkuje je na skale masowa.

-- 06 wrz 2014, 09:00 --

Robie zapiekane buleczki na sniadanie :105::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :***, no to witaj w klubie ;). Dobrze, że znalałam to forum, bo myślałam że zwariuje sama ze sobą grr..

Mm..pyszności :D też bym coś zjadła, ale po lekach nie czuje głodu w ogóle.. Mój brzuch nigdy nie był taki chudy jak teraz(a raczej wklęsły) nawet po siłowni nie było takiego efektu :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :***************** buuuuziaki ogromne :mrgreen:

Wiesz pospalam jeszcze , wzielam tablete i za jakas godzine zasnelam.

Czuje sie tak sobie dzis , wczoraj jak wrocilam ze sapceru czulam sie calkiem dobrze :) Najsmieszniejsze ze juz znam na wylot schemat tej choroby a sama sie jeszcze potrafie tak nakrecic negatywnie ze szok. Czasem mi sie wydaje ze mam dwa mozgi , jeden potrafi olac lęki i doly i wziac sie za cos i za chwile jest normalnie a drugi potrafi sie nakrecac jak szalony jednym malym symptomem.

Czekam na dni kiedy znow bedzie normalnie bo poltora miesiaca bylo.

I wiem ze moze byc :)

Kochana w domku tez chodze w dresiku ubrana bo chlodno.

Zauwazylam ze lgne teraz wiecej do ludzi:) czuje sie lepiej wsrod nich niz sama w domu.

Co bedziesz porabiala?

-- 06 wrz 2014, 09:17 --

xxdaisyxx, ja na tym leku co Ty tez nie jadlam , malo tego wymiotowalam jak kot :?

-- 06 wrz 2014, 09:20 --

xxdaisyxx, ale to dobry lek :) mam nadzieje ze Ci pomoze :*******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej , hej moi drodzy!

Ja myślałam, że pustki na forum będą, a tu nie ja jedna od rana umęczona. ;) Okropny poranek, czy naprawdę nie ma możliwości żeby uniknąc tego porannego ataku hormonów? Branie tabletki na noc też mi nic nie pomogło, byłam tylko rano zamulona, a telepawka z rana jak była, tak była. Nie za bardzo wiem, jak z kolei terapia na biochemię mogłaby pomóc.

Wyszłam z psem i do bankomatu, pogodna piękna, więc trochę lepiej po ruchu się poczułam. Jednak szału nie ma. Chyba zrobię sobie inkę i zapalę, bo nic innego na razie mi się nie chce. O 10tej otwierają lumpka obok, dziś 50% taniej, więc może pójdę na "polowanie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :********** tez bylam w tym tygodniu w lumpku :mrgreen: wrocilam bogatsza o dzinsy boyfriendy z cubusa i trzy bluzeczki :D

Kochana terapia uczy nas rpozpoznawac czego nasze lęki dotycza i to oswoic , uczy tez jak sobie radzic z naszymi lękami , myslami.... Uczy nas zmiany myślenia miedzy innymi.

Ja juz dzieki niej znam schemat mojej choroby i naprawde sa dni (teraz bylo poltora miesiaca) gdzie czulam sie normalnie , rzadko kiedy cos mnie zlapalo. Nawet ranki byly spokojniejsze duzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja i tak całe życie mam niedowage więc jak jeszcze schudne to kicha! Jak jeszcze byłam zdrowa to robiłam mase, chodziłam na siłke, podobały mi się te krągłości które chciałam sobie wyrzeźbić.. A teraz znowu kości :shock:

kosmostrada, też byłam z psem, zapaliłam i cóż do pracy na 10, a ja jeszcze rozczochrana nie moge się zebrać po porannym ataku :cry:. Też bym poszła na jakieś polowanko, ale u nas Winobranie się zaczyna cały tydzień koncertów, a ten tłok na deptaku tylko mnie przytłacza :?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana ja tez sie wlasnie nakrecam chociaz wiem doskonale ze dam rade bo zawsze dawalam i sobie niepotrebnie teraz stresow przysparzam . Poltora miesiaca wychodzilam normalnie ani mi przez mysl nie przeszlko ze cos mi sie stanie :D a teraz frustracja z szukania pracy i sobie wmawiam ze nie dam rady. Najlepiej na mnie dziala terapia zajeciowa wiec zebym ta prace znalazla (oczywiscie z normalna atmosfera) to sobie juz poradze. Teraz mnie dobija brak kasy i mi sie snia po nocach rachunki :shock::shock: to jak mam byc spokojna?

Tez takie jaja kupuje a teraz ostatnio dostaje osd sasiadow oni maja od rodzicow bo rodzice na stare lata na wies sie przeprowadzili i maja kurki i kroliki.

-- 06 wrz 2014, 09:44 --

xxdaisyxx, ale bananki sa pozywne to wcinaj ile dajesz rade :D:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi