Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, na pewno jest Tobie trudniej, ale nie poddawaj się. Wg mnie w każdym wieku terapia może przynieść rezultaty. Ja też już aż takim młodzieniaszkiem nie jestem, niedługo 30 na karku. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, drzemka moja trwa 15-20 min :D

mirunia, ja jestem na rencie, muszę wychodzić tylko do lekarza, a pozostałe spawy załatwia Mąż, bo też chce być pomocny. Na szczęście domowe sprawy ogarniam bez problemu...

Ja cały czas próbuję, nie rezygnuję, ale czasem nastepuje jakieś załamanie w wyniku wydarzenia, które spotęguje lęki. Wiem, że to minie, ale sprawa jest świeża, od wczoraj, jeszcze jej nie "przerobiłam" ;)

-- 03 lip 2014, 18:44 --

Ramanujan, bardzo Ci dziekuję, to miłe :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez co dzień mam leki , raz mniejsze raz wieksze raz ogromne a ale musze dawac rade , co dzien staram sie wychodzic bo jak sie poddam i przestane przez kilka dni to bedzie mi pozniej ow iele trudniej.

Wyszla ode mnie koelzanka dopiero co ... dostalam sliczny lakier w kolorze oberzyny :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie, strasznie długo mnie nie było. :mrgreen:

jasaw, ja czytałem kiedyś felietony pani Woydyłło, dosyć ciekawe były. Niestety nie dane mi było przeczytać żadnej z jej książek, ale wszystko przede mną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi