Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Faraway, jakoś musimy to przetrwać, praca jest ważna, tylko dlaczego nie ma z niej radości. A facetem się nie przejmuj, traktuj ulgowo, nic na siłę.

-- 06 kwi 2014, 11:44 --

Faraway, godziny dobre, bo nie musisz zrywać się o 6, ja mam na 7.30 więc muszę raniutko wstawać... nie lubię :( bo rano źle się czuję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ale siedzę do 17 i cały dzień zmarnowany praktycznie, ale nie narzekam... mam staż do sierpnia więc tyle mnie czeka takie łażenie.. ciekawe tylko czy mnie przyjmą później... ale coś wątpie bo 2 laski mają z macierzynskiego wrocic, chyba ze stworzy więcej grup nie wiem...wszystko się okaże we wrzesniu zapewne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, wytrzymasz jeszcze te parę miesięcy, później się okaże co dalej... nie przewidzisz wszystkiego i nie ma co się martwić na zapas. A może zostaniesz po stażu... wszystko jest możliwe, główka do góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam z siostra na szybko w galerii handlowej i kupilam w orsayu na wyprzedazy zliczna tunike taka przekorna bo jest z kolnierzykiem pod szyje ale z takiego delikatnego lekko przeswitujacego materialu , piekna i za 30 zl tylko :105::105::105::mrgreen: i szkopul jeden wzielam ja bo sie nia zachwycilam ale jak jechalysmy do domu to mysle eeeee gdzie ja w niej pojde? na psychoterapie? :why::why::why:

-- 06 kwi 2014, 12:12 --

mirunia, :************

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, witaj :******** w takiej tuniczce to tylko psychoterapia z przystojnym terapeutą :D ... dobrze, że kupiłaś, przyda się zawsze ;) to wyjazd miałaś extra!

Faraway, no buro i ponuro, deszczowo i do kitu... umyłam włoski i trochę ułożyłam, aż lepiej na duszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, trochę zdołowana jestem, boli mnie ramię koło obojczyka chyba po wczorajszym myciu okien i sprzątaniu :(

posmarowałam żelem p/bólowym, no i ta pogoda doprowadza mnie.... miało być tak ładnie :roll: nigdzie chyba dzisiaj nie wyjdę :bezradny:

-- 06 kwi 2014, 12:44 --

PJT, witaj i też Cię pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dzięki:*** no właśnie wykorzystuję całą tę moc, jak się da. Mam wielką lekkość pisania, więc całymi dniami piszę prace naukowe i idzie mi to rewelacyjnie i chce mi się, i żal mi, jak przychodzi wieczór, bo trzeba iść spać, a ja mam jeszcze nadmiar pomysłów, które mogłabym przelać na papier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi