Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :D

Ja dzisiaj jestem mocno zajęta. Ale to przyjemna praca i smacznego efektu się spodziewam :lol:

Mam nadzieję, że również jesteście w dobrym nastroju...?

Jestem zaskoczona, bo mimo złych myśli, które mi się kołaczą w głowie /to zasługa "przemiłej pani doktor" :( /, nie poddaję się i nadal z przyjemnością delektuję się optymizmem :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, mnie mało brakowało do smuteczka :roll: ...ale uratowałam babkę serową, tylko musiałam odciąć część lekko przypaloną. Nie zwróciłam uwagi, że podana temperatura pieczenia dotyczyła piecyka, który piecze z góry i z dołu. Jam mam dolnopiekący... Dopiekłam, jest OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, tosia_j, u mnie też był grad, wichura...piesek z podkulonym ogonkiem uciekał ze spaceru ;)

Odpoczywacie Kochani? Pojedliście troszkę świątecznych potraw?

Miłej niedzieli i poniedziałku życzę wszystkim, również tym, dla których to czas głębokich duchowych przeżyć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, rozumiem, u mnie podobnie, z tym, że nie nudzę się, bo mam ciekawą książkę, a goście jutro nas odwiedzą :) , wpadną na obiad. Już prawie wszystko mam przygotowane, poza tym, co musi być robione bezpośrednio przed podaniem ... :D

Ja też nie mogę za wiele jeść, bo chyba już po wszystkim źle się czuję ;) Taki los...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi