Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, Jeszcze nie ten etap, że wrzeszczę i walę w sprzęty... ;)

cyklopka, Nie dajecie mi powodów, musiałabym zmienić wątek... ;)

A lody z batata mogłyby być niezłe.

Purpurowy, Widzę plan B jest! :great:

Na razie pójdę zapalić, a że już jestem po kąpieli, w szlafroku to na pewno się przeziębię. Akurat na urlop. :twisted:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gryczany,spadziowy iglasty.Ulubiene :mrgreen:

ja tydzień temu kupiłem wielokwiat i mi nie podszedł, za to wczoraj mi zorganizowali dobry miodek, ale nawet nie wiem co to za rodzaj.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Właśnie się waham, ale się ubiorę... może z dymem trochę złości pójdzie. :roll:

Mój ranking miodowy - pierwsze miejsce - rzepakowy, potem długo nic... Z bardziej fikuśnych - malina leśna, mniszkowy bardzo si.

Duże nie - akacjowy, lipowy tylko do herbaty.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ranking miodowy - pierwsze miejsce - rzepakowy, potem długo nic... Z bardziej fikuśnych - malina leśna, mniszkowy bardzo si.

Duże nie - akacjowy, lipowy tylko do herbaty.

Malina leśna brzmi zachęcająco, ja chyba mam ten drugi rzepakowy i jest miodzio. tak czy siak cukru nie używam tylko miód.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Co będzie jak mebli do wynoszenia zabraknie?

Wywalę dziurę w ścianie i zrobię Anschluss sąsiedniego pokoju, który stoi pusty. :mrgreen:

I drzwi od środka zaspawasz :twisted:

Na razie pójdę zapalić, a że już jestem po kąpieli, w szlafroku to na pewno się przeziębię. Akurat na urlop. :twisted:

Mojej niedoszłej teściowej nie przebijesz, z zapaleniem płuc wychodziła na ganek przy -30 8)

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tytanową piętą neon wykonuje piorunujący wykop i miażdży C&S prawe oko, które wypada z oczodołu i turla się chwilę po chodniku. Nadbiega piesek neona Zapierdalajek i pożera oko C&Sa. Neon zadaje 3750 krytycznych obrażeń C&S. C&S z wrażenia zdechł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Plusiki zbierasz, a już zapewne masz nasze głosy w konkursie pienkności... ;)

cyklopka, A to nie przebiję... ;)

Ten Wasz film nie na moje nerwy dzisiejsze. Mogłabym robić za ludka z Krzyku Muncha w tle.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, o to bedzie słodka niespodzianka ; -)

kosmostrada, ten konkurs i tak jakiś niemrawy,ale za plusiki dziękuję.

też lubie ten obraz wplatać w różnych rozmowach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Wstawać śpiochy, pobudka!!!

Ja się obudziłam ciut świt, bo o 5 i już nie mogłam oka zmrużyć. Wstałam więc, umyłam głowę, ułożyłam włosy, makijaż, kawka przy tym i papierosek i już jestem gotowa do wyjścia do pracy. Ale jeszcze mam chwilę.

Dzisiaj mam wyjście służbowe w pracy. Dobrze, że jest cieplej, więc spacer może być przyjemny, jeżeli nie zetnie mnie z nóg ta dzisiejsza pobudka.

Na razie jest dobrze, ale bliżej południa miewam często "odlot" -taki spadek formy przez to wczesne wybudzenie. Zobaczymy.

Wczoraj byłam słabiutka, niemrawa i obolała. Ledwo w pracy wysiedziałam, a na dodatek miałam taki ziąb w biurze po tych dniach wolnych, że byłam skostniała. W pokoju miałam 14st. jak przyszłam, nagrzało się do 18 jak wychodziłam do domu. Radziłam sobie troszkę grzejniczkiem, herbatą gorącą, grzałam ręce pod kranem z gorącą wodą i jakoś nie zamarzłam tym sposobem. :bezradny:

Miłego dnia Wszystkim! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka,ale smażone ziemniaki są pyszne.

A potem taaakie bąki :twisted:

A polecam bataty,najpierw ugotuj.Wystudź,pokrój w plastery.Usmaż,posyp przyprawami.Smacznego :mrgreen:

Bardzo lubię bataty, są dużo lżej strawne, bo to inna rodzina roślin. Nawet można jeść na surowo jak marchew, ale lubię na ciepło, takie słodkie :105:

Ja kupuje,zawsze po 2 bataty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :!:

mirunia, ja ostatnio też wstaję rano, ale na szczęście po prawie normalnie przespanej nocy. By nie przeszkadzać Mężowi, najczęściej czytam, nastawiam obiad, albo włączam tv, choć śniadaniowa telewizja już mnie nudzi ;), zerkam od czasu do czasu w okienko.

Mam nadzieję, że dzisiaj będziesz miała lepsze samopoczucie w ciągu dnia i godziwsze warunki do pracy?

Ja dzisiaj jestem osłabiona. Mam wyjście do lekarza, a także mamy zamiar wpaść do Sephory, po prezent urodzinowy dla córki męża. Chociaż zamówiłam fajny zestaw, ale nie wiem czy dojdzie do jutra. Jeśli nie, zostawię na inną okazję - http://www.bubbleandco.pl/pl/p/Lawenda-i-Platki-Roz-Luksusowy-Zestaw-Mydlo-i-Balsam-do-rak/276 Może przy okazji coś zjemy w Wola Parku :?:

Pozdrawiam ciepło :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof, ja lubię bardzo miody, ale łagodne, gryczany nie bardzo mi odpowiada. Wielokwiatowy, akacjowy- mogą go używać diabetycy nieinsulinozależni, i mniszkowy /kosmostrada wspominała/-dość trudny do dostania, trochę droższy od powszechnie znanych, ale wspomaga organizm w okresie osłabienia psycho-fizycznego - dostałam słowiczek w prezencie, gdy byłam w głębokiej nerwicy :mhm: Te miody smakują mi najbardziej.

Ja używam miodów do ciast, zamiast cukru, do deserów, kompotów i kawy ostatnio-bardzo mi zasmakowała ta mieszanka :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Jakoś dziś wstałam w lepszej formie, zobaczymy, jak się to rozwinie w ciągu dnia.

Wyszło nawet słoneczko, szkoda że już po spacerze z futrzakiem, ale chociaż do pracy szłam łapczywie łapiąc fotony. Od razu jakoś lepiej, jak trochę światła.

Zaraz sobie zrobię kolejną kawkę.

Jeśli miałabym dziś się do czegoś przyczepić, to do sypania solą chodników. Wżera się to paskudztwo w buty i niszczy moje skórkowe botki. :time:

Miłego dzionka!

mirunia, No dobrze, że jesteś! :smile: I super, że dzionek lepsiejszy. Zazdraszczam wyjścia służbowego!

wiejskifilozof, A ja kupuję jednego batata, takie szaleństwo... ;)

misty-eyed, Też ostatnio się przekonałam do miodu do kawy, choć wydawało mi się to kiedyś jakimś dziwnym połączeniem. Udanego shoppingu!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi