Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

frajer, odezwij się, bo sobie wkręcimy, że Cię przepłoszyliśmy... :why:;)

mirunia, Majtasy. :D

No muli...

mirunia, cyklopka, Nie no z moimi dziurami w głowie to mogłabym się pogubić. Już ostatnio w pracy usiłowałam się zalogować do systemu jako Kosmostrada... :hide:

A poza tym ja jestem Kosmo i co, teraz będę gdzie indziej np. Cyklopka? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, - świeża? może kiedyś czyli dawno, dawno i nieprawda..

neon, - zabij, nie pamiętam genezy, prawie siedem lat wstecz rejestrowałem się tak na innym forum i zatrybiło

a płochliwy i owszem bywam - w ogóle nie wierzę w to, co właśnie zrobiłem i po co :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, tylko w ten sposób o tym myślałem, nie jak o objektach seksualnych. dla niektórych trzeba być jak surowy ojciec, nie jak siostra czy brat ;)

Wiadomo, rodzinka rodzinką, ale jak członek rodziny zaczyna szaleć za bardzo, to trzeba z nim porozmawiać, albo "porozmawiać". ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, jesteś reinkarnacją jakiegoś hippisa z Woodstock... :great: ( przynajmniej jak Cię najdzie... ;) )

cyklopka, myślisz że taki wniosek z Twojej wielopostaciowości? A nie kwestia interesującej, elastycznej i kreatywnej osobowości?

Ja przyszłam na forum w momencie pustki i braku tożsamości i Kosmostrada jakby nadała mi znowu moją postać, dlatego jestem tak przywiązana, bo to Ja.

tosia_j, Siarczysty może być też policzek, albo przekleństwo..., w sumie też chwilami siara. ;)

frajer, plus internetu - zawsze możesz wyjść bez pożegnania... ;)

neon, znaczy jak ktoś starszy to już ma być bidukiem zahukanym i najlepiej się nie odzywać, bo jeszcze od młodszego dostanie. ;) No dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Boszsz jaki ty mądry... :105::D

tosia_j, znaczy piekielnie pali, lub piekielnie dosadne?

Purpurowy, No pa, ale kto tu będzie w nocy?

Wydaje mi się pomysłem przednim położyć się w wannie, zanim dostanę stałego skrętu szyi, tudzież paraliżu członków ( ups , sorry Tosia ;) ) z napięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, myślisz że taki wniosek z Twojej wielopostaciowości? A nie kwestia interesującej, elastycznej i kreatywnej osobowości?

Ja przyszłam na forum w momencie pustki i braku tożsamości i Kosmostrada jakby nadała mi znowu moją postać, dlatego jestem tak przywiązana, bo to Ja.

Nigdy nie odczuwałam wielkiej przyjemności z tego, gdy ktoś mnie woła po imieniu :bezradny: Jakbym się nie mogła przyzwyczaić.

tosia_j, Siarczysty może być też policzek, albo przekleństwo..., w sumie też chwilami siara. ;)

Czyli, że taki piekący?

Płakaliście kiedyś łzami ze śmiechu? Bo właśnie zobaczyłam zdjęcie mojego ulubionego aktora przebranego za jarmuż. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi