Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Iron Maiden, a niech leci.

Zna się ktoś może, skąd oni brali te teksty? Tacy byli nieszczęśliwi czy co? Religia im nadepnęła na odcisk, że grali utwory typu "Number of the Beast"?

W latach 60 peace & love. A tu tak nagle bęc. Słuchałem kiedyś Black Sabbath, który się uważa za jednego z protoplastów. Ale i tak nadal nie wiem. Oświeci ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież wszyscy lubią Iron Maiden :bezradny:

Nie wszyscy, wrrr :bezradny:

kosmostrada, byłam w dresiku, teraz wykąpana wskoczyłam w długą, wieczorową kreację...... długi polarowy szlafrok! :mrgreen: A jak mi ładnie... :105::D

A co to Spamowa taka mandarynkowa? Ja też je wcinam na zmianę z winogronem bezpestkowym. Już mnie ssie po tych owocach, chyba czas na jakąś kolację.

Będę oglądała chyba sylwestra w Zakopcu, zobaczymy, czy fajny.

kosmostrada, neon, już dawno nie oglądałam żadnego dramatu, ani thrillera. To nie na moje nerwy teraz, a kiedyś uwielbiałam. Bardzo lubiłam filmy katastroficzne, z mocną akcją, napięciem. Jak to się wszystko zmienia... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Wow, wystroiłaś się. :D

WolfMan, Dzielny Hektorucha... :105: Mój poprzedni pies też był nieustraszony, chodził z nami na pokaz fajerwerków o dwunastej... ech...

Natla_Miness, Nie nudy, tylko samo życie. :pirate:

Rozmawiałam z koleżanką (z tą, co z nią kawkowałam wczoraj), która też w domku z mężem siedzi, pytam się, co robisz?, a ona - a prasuję, bo mi się góra uzbierała. To się nazywa Sylwester. :D

A ja zaraz zasiadam do kolacyjki i filmu. Wykąpana, pachnąca, w leisure suit ( po naszemu - welurowy dresik i grube fikuśne skarpety ;) ). Jeno spać się chce... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Gra odpalona? Piwo się chłodzi? ;)

Tak, piwo malinowe.

Na kolację były różowe śledzie, uzyskuje się taką barwę dodając do sałatki z buraków jogurt. Piękne.

Iron Maiden, a niech leci.

Zna się ktoś może, skąd oni brali te teksty? Tacy byli nieszczęśliwi czy co? Religia im nadepnęła na odcisk, że grali utwory typu "Number of the Beast"?

Wbrew obiegowej opinii nie jest to piosenka zachęcająca, żeby czcić diabła, opowiada ona o człowieku, który boi się diabła. (Btw, Black Sabbath też nie jest zespołem antychrześcijańskim).

A większość inspiracji do tekstów czerpią z literatury i historii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, tak, ale możesz sobie odpuścić wynajęcie mieszkania na jakiś czas, z głodu nie umrzesz, a mieszkanie i tak kiedyś wynajmiesz. Odpuść sobie a poczujesz ulgę, powtarzam z głodu przez ten czas nie umrzesz chłopie.

Wypiłem czwarte piwko i mam niezły humorek. To znaczy nie humorek a znieczulenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, trzeba było odpowiedzieć, że równie dobrze, Ty możesz to zrobić w druga stronę...brak słów.

JERZY62, może i dobre takie małe znieczulenie od czasu do czasu, pod kontrolą oczywiście :mhm: ?

Ja jestem bardzo senna, jak nigdy. często zasypiam, budzę się co jakiś czas. Słucham muzyki,wyszukuję co ciekawszej w kolejnych stacjach.

Teraz śpiewa E Górniak. Kiedyś nie znosiłam Jej, ale doszłam do wniosku, że jednak jest gwiazdą, wyróżnia się na polskiej scenie wyraźnie! Cenię Ją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi