Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś tak świątecznie się zrobiło - przepraszanie , kajanie się, ogólnie love and peace na Spamowej, znaczy wracamy do standardów... :smile:

A tak w ogóle widzę, że wpadłam się pomartwić - o Dryagana, o Purpurowego... :zonk:

Jak dobrze poleżeć w wannie, w pianie, po pracy.

Ale plan na dziś wykonany, nawet przyjemność udało się zaliczyć. Jak szłam na pazurki, zadzwoniłam do koleżanki, czy też nie wpadnie, to sobie pogadamy przy kawce u naszej kosmetyczki. Wracając zaszłam do empiku po ostatni prezent i na promo, za naście złotych była kolejna książka Marie Kondo, tej od "Magii sprzątania", co Wam kiedyś pisałam. Nabyłam. :great:

Ale skończyłam z uszkami o dziesiątej... :bezradny:

cyklopka, Dla Ciebie też tulasy!

misty-eyed, Fajny dzionek miałaś, choć licha jesteś. :great: Poważnie się zastanawiam, czy nie zacząć odkładać, żeby też na przyszły rok na święta po prostu wyjechać. Chyba jednak mam dość urządzania co roku Wigilii u siebie, jak nie dla jednej rodziny, to dla drugiej. Przyda się przerwa.

tosia_j, Od kiedy masz wolne - od jutra czy od piątku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to wszystko dziwnie wygląda. Może jutro w trybie pilnym i wyjątkowym, lekarz przyjmie Cię? Spróbuj...

Spróbuję jutro się dostać.

A tak w ogóle widzę, że wpadłam się pomartwić - o Dryagana, o Purpurowego... :zonk:

O mnie się nie martw, próbowali mnie już wykończyć dużo większymi dawkami, dużo mocniejszych leków, przez dużo dłuższy czas i nikomu się nie udało, to i teraz się nie uda. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zajęty i pracowity dzień miałaś! Odpoczynek zasłużony jak najbardziej :D

Ja w tym roku również kupiłam książki dla wszystkich. nawet teściowej Syna. Znalazłam super 2 stronki, gdzie książki są naprawdę tanie. Np. encyklopedia zdrowia dziecka-Doktor Mama, wszędzie ceny w granicach 40-50 zł, a ja kupiłam za 11.

Podobno wyjazdy świąteczne, dla zapracowanych, to świetna sprawa. Ja chyba też chciałabym, chociaż raz, zwolnić się z obowiązków gospodyni domowej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzecią noc nie spię z lęku. jestem wyczerpany. zwariować moża. Mam sobie tyle złości do tek kurwy,. która mnie wpędziła w nerwicę. Na pewno podam sukę do Sądu. Zażyłem benzo - dwa afobamy. Nic to nie dało. W dzień lęk jest mniejszy i przed czymś konkretny, w nocy jest najgorszy bo jest najmocniejszy i nie wiadomo dlaczego i wykańcza bo nie można spać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tak świątecznie się zrobiło - przepraszanie , kajanie się, ogólnie love and peace na Spamowej, znaczy wracamy do standardów... :smile:

święta świetą..

trzecią noc nie spię z lęku. jestem wyczerpany. zwariować moża. Mam sobie tyle złości do tek kurwy,. która mnie wpędziła w nerwicę. Na pewno podam sukę do Sądu.

i po śwęitach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śnieg. Ponoć Eskimosi mają kilka słów na oznaczenie różnego rodzaju śniegu.

Ja bym nie miał nic przeciwko, gdyby zrzucać z kosmosu śnieg w święta. Ponoć niektóre komety mają lód. Gdyby tak skierować taką kometę w miasto to byśmy mieli śnieg. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, bo moim zdaniem to słaby dowcip.

Tu masz fajny dowcip, na pewno się zaśmieją :D

Idzie misjonarz przez pustynię i spotyka lwa. Przerażony modli się:

- Boże, spraw aby to zwierzę miało chrześcijańskie uczucia!

Na to lew:

- Pobłogosław Panie Boże, ten dar, który zaraz będę spożywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

JERZY62, To chyba Twój ulubiony dowcip, bo chyba już z trzeci raz jest tutaj... :D

neon, Doceniam bardzo Twoje podsumowanie atmosfery świątecznej na Spamowej... :D

Purpurowy - odezwij się, jak dziś się czujesz?

Ja nie jestem fanką dowcipów jako takich, bardziej lubię humor sytuacyjny, tudzież "kreatywno-impulsywny" (jak ww u Neona).

No ale tak w ogóle dzień dobry Miłe Spamoludki!!!

Piękne słońce, bardzo dobrze walczy się ze szmatą w łapie. Choć już jestem zmęczona. :roll: Tylko co chwilę sprawdzam czy chemia domowa nie zżarła mi moich pięknych pazurków. :zonk:

Kończę łazienkę i mykamy po zakupy ostatnie, jutro tylko zostanie ryba do upolowania.

Popiszcie, co tam porabiacie.

Miłego czwartku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Muszę chwilę siąść i odpocząć, bo w tej gorączce przedświątecznej oparzyłam sobie palec wskazujący u prawej ręki - złapałam garnek z wrzącą wodą gołą ręką... ałła, jak piecze! :why::why: Włożyłam szybko pod zimną wodę, schłodziłam.

W takim czasie mieć palec poparzony - już się bąbel robi... :hide:

Jeszcze jakiś młody sąsiad włączył muzykę na cały regulator i łupie na cały blok... za dużo tych wrażeń!

Muszę pomyśleć teraz na spokojnie, jak i co mam dalej coś robić, żeby nie urazić sobie palca. Najgorsze będzie mycie naczyń w ciepłej wodzie. :(

JERZY62, kawał o lwie stary jak świat, już go tu wstawiałeś...

neon, cześć!

Kosmo, witaj Pracusiu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi