Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór!

Dzień, tak ogólnie, mija nie za specjalnie. Skaleczony palec, w miejscu uniemożliwiającym normalnie zmywanie, krojenie, itd...

Mam objawy zatrucia, rzadko mi się to zdarza, więc trochę mnie męczy. Podejrzewam, że to leki p/cukrzycowe są winne. Co jakiś czas mam podobne symptomy ;)

Przed chwilą dosłownie wróciliśmy od znajomych, którzy w piątek wyjeżdżają na świąteczny "turnusik".

Ludzie samotni, dzieci daleko, więc uważam ich pomysł za idealny. Wypiliśmy pyszne piernikowe cappuccino, zjadłam kawałek szarlotki, którą, obok sernika, uwielbiam zawsze :D , mam nadzieję, że mój stan nie pogorszy się przez to :mhm:

Fajni, ciepli ludzie, wieczór był przyjemny.

Wpadliśmy też na chwilkę do Syna, by pożegnać się, bo jutro wyjeżdżają do Rodziców Synowej-daleko, na Podkarpacie.

Ale to było krótkie spotkanie, bo młodzi byli zajęci. Ucałowaliśmy maluszka i ich też :lol: - jakoś ciepło mi się zrobiło na sercu :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, o której godzinie zażywasz kwetę? XR ja biorę wczesnym wieczorem.

Tak czytam was, co tu się w ogóle odstosunkowało :shock:

Byłam na terapii, uczę się komunikować z ludźmi praktycznie od zera.

Zgłosiłam pani mamie, że się dziewczynka niegrzecznie odzywa. Wkurzyłam się delikatnie i kolęd nie było :evil: Muszę iść do normalnej pracy, bo mnie nikt nie szanuje.

Tulasy dla wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, rozumiem. Zapytałam, bo dawno temu miałam również przykrą sytuację z ostrym zapaleniem wyrostka i leżałam dość długo w szpitalu w związku z podejrzeniem zapalenia otrzewnej. Poradzili sobie z tym na szczęście.

Purpurowy, to wszystko dziwnie wygląda. Może jutro w trybie pilnym i wyjątkowym, lekarz przyjmie Cię? Spróbuj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tak świątecznie się zrobiło - przepraszanie , kajanie się, ogólnie love and peace na Spamowej, znaczy wracamy do standardów... :smile:

A tak w ogóle widzę, że wpadłam się pomartwić - o Dryagana, o Purpurowego... :zonk:

Jak dobrze poleżeć w wannie, w pianie, po pracy.

Ale plan na dziś wykonany, nawet przyjemność udało się zaliczyć. Jak szłam na pazurki, zadzwoniłam do koleżanki, czy też nie wpadnie, to sobie pogadamy przy kawce u naszej kosmetyczki. Wracając zaszłam do empiku po ostatni prezent i na promo, za naście złotych była kolejna książka Marie Kondo, tej od "Magii sprzątania", co Wam kiedyś pisałam. Nabyłam. :great:

Ale skończyłam z uszkami o dziesiątej... :bezradny:

cyklopka, Dla Ciebie też tulasy!

misty-eyed, Fajny dzionek miałaś, choć licha jesteś. :great: Poważnie się zastanawiam, czy nie zacząć odkładać, żeby też na przyszły rok na święta po prostu wyjechać. Chyba jednak mam dość urządzania co roku Wigilii u siebie, jak nie dla jednej rodziny, to dla drugiej. Przyda się przerwa.

tosia_j, Od kiedy masz wolne - od jutra czy od piątku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to wszystko dziwnie wygląda. Może jutro w trybie pilnym i wyjątkowym, lekarz przyjmie Cię? Spróbuj...

Spróbuję jutro się dostać.

A tak w ogóle widzę, że wpadłam się pomartwić - o Dryagana, o Purpurowego... :zonk:

O mnie się nie martw, próbowali mnie już wykończyć dużo większymi dawkami, dużo mocniejszych leków, przez dużo dłuższy czas i nikomu się nie udało, to i teraz się nie uda. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zajęty i pracowity dzień miałaś! Odpoczynek zasłużony jak najbardziej :D

Ja w tym roku również kupiłam książki dla wszystkich. nawet teściowej Syna. Znalazłam super 2 stronki, gdzie książki są naprawdę tanie. Np. encyklopedia zdrowia dziecka-Doktor Mama, wszędzie ceny w granicach 40-50 zł, a ja kupiłam za 11.

Podobno wyjazdy świąteczne, dla zapracowanych, to świetna sprawa. Ja chyba też chciałabym, chociaż raz, zwolnić się z obowiązków gospodyni domowej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzecią noc nie spię z lęku. jestem wyczerpany. zwariować moża. Mam sobie tyle złości do tek kurwy,. która mnie wpędziła w nerwicę. Na pewno podam sukę do Sądu. Zażyłem benzo - dwa afobamy. Nic to nie dało. W dzień lęk jest mniejszy i przed czymś konkretny, w nocy jest najgorszy bo jest najmocniejszy i nie wiadomo dlaczego i wykańcza bo nie można spać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tak świątecznie się zrobiło - przepraszanie , kajanie się, ogólnie love and peace na Spamowej, znaczy wracamy do standardów... :smile:

święta świetą..

trzecią noc nie spię z lęku. jestem wyczerpany. zwariować moża. Mam sobie tyle złości do tek kurwy,. która mnie wpędziła w nerwicę. Na pewno podam sukę do Sądu.

i po śwęitach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi