Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

salirka, O, profesjonalna diagnoza związku przez neta? ;) Nowy talent? :D

mirunia, Na jutro mam wolny dzień zaklepany. Nie mogę przesadzać, bo mam wolne po świętach. :smile:

No to świetnie, że troszkę pomocy będziesz miała. :great: Oczywiście, że podgonisz, dwa pełne dni to dużo, nawet jak się człowiek rusza jak mucha w smole ( tak się też staram siebie uspokoić w panice ;) )Zobaczysz, że napracujesz się, ale będzie fajna ta Wigilia.

Ja wracam po pazurkach i lepimy uszka i piekę mięsa na pasztet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Dzień, tak ogólnie, mija nie za specjalnie. Skaleczony palec, w miejscu uniemożliwiającym normalnie zmywanie, krojenie, itd...

Mam objawy zatrucia, rzadko mi się to zdarza, więc trochę mnie męczy. Podejrzewam, że to leki p/cukrzycowe są winne. Co jakiś czas mam podobne symptomy ;)

Przed chwilą dosłownie wróciliśmy od znajomych, którzy w piątek wyjeżdżają na świąteczny "turnusik".

Ludzie samotni, dzieci daleko, więc uważam ich pomysł za idealny. Wypiliśmy pyszne piernikowe cappuccino, zjadłam kawałek szarlotki, którą, obok sernika, uwielbiam zawsze :D , mam nadzieję, że mój stan nie pogorszy się przez to :mhm:

Fajni, ciepli ludzie, wieczór był przyjemny.

Wpadliśmy też na chwilkę do Syna, by pożegnać się, bo jutro wyjeżdżają do Rodziców Synowej-daleko, na Podkarpacie.

Ale to było krótkie spotkanie, bo młodzi byli zajęci. Ucałowaliśmy maluszka i ich też :lol: - jakoś ciepło mi się zrobiło na sercu :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, o której godzinie zażywasz kwetę? XR ja biorę wczesnym wieczorem.

Tak czytam was, co tu się w ogóle odstosunkowało :shock:

Byłam na terapii, uczę się komunikować z ludźmi praktycznie od zera.

Zgłosiłam pani mamie, że się dziewczynka niegrzecznie odzywa. Wkurzyłam się delikatnie i kolęd nie było :evil: Muszę iść do normalnej pracy, bo mnie nikt nie szanuje.

Tulasy dla wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, rozumiem. Zapytałam, bo dawno temu miałam również przykrą sytuację z ostrym zapaleniem wyrostka i leżałam dość długo w szpitalu w związku z podejrzeniem zapalenia otrzewnej. Poradzili sobie z tym na szczęście.

Purpurowy, to wszystko dziwnie wygląda. Może jutro w trybie pilnym i wyjątkowym, lekarz przyjmie Cię? Spróbuj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi