Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :**********

Ja od nocy walcze z migrena , halny wial cala noc i teraz jeszcze tez sa jego resztki , gdzies pod Krakowem nie maja pradu bo pozrywalo linie.

Mam dosc tej wstretnej pogody :evil::evil::evil:

Wczoraj zaczelam prace u siebie w fundacji.Szkolilam nowa pania ktora przyszla na tych zasadach co ja.

misted-eyed Aniu a mam pytanie odnosnie tej farby . Ile mniej wiecej Was wyszlo finansowo pomalowanie nia lazienki? Mam mala lazienke 2 x 3 m i chce po nowym roku wlasnie zaczac malowac.

mirunia , kosmostrada tule Was dziewczynki ! Mam nadzieje ze samopoczucie dzis u Was lepsze? :*********

tosia dzielna kobieto! Ani nie sluchaj takich znajomych . Ja Cie podziwiam i tez sobie nie wyobrazam zeby ktos o moim dziecku tak powiedzial, przezylabym to albo jeszcze go walnela w łeb!

JERZY62, Tella, witajcie :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc wszystkim, sprawdzam czy jestem jeszcze aktywna...skoro jestem to sie przywitam :P

Jestem przerazona moim brakiem konsekwencji :lol:

Pozdrawiam Was...na slasku zimno, bloto posniegowe, wiatr ale humory slazakom dopisuja i tego Wam rowniez zycze :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie jak zwykle dziwnie pogodowo. U mojej siostry wczoraj spadło 20 cm śniegu, a w moim grajdołku hektolitry deszczu :roll: . Dziś słoneczko troszkę wychodzi, nawet ciepło, czasami sobie popada, zrobi się czarno, a co tam , żeby nie było... ;)

Powoli w domku dłubię. Ale tak żeby za gwałtownie głową nie ruszać, bo mnie się musk obija boleśnie o ścianki...

Pomyślałam sobie - oj żeby nie chlusnęło, akurat jak wyjdę z psem, po czym przypomniałam sobie, że psa nie ma, monsz go zabrał, bo jedzie z nim do fryzjera. Ale gapa ze mnie dziś, strach mnie na miasto wypuścić... :P

Miłego piąteczku!

Tella, To pewnie nie za długo do domku wracasz, jak od świtu krew spuszczasz? ;)

JERZY62, Herbatka, kocyk, nie ma wyjścia... ;)

neon, :papa:

platek rozy, mirunia, Dziewczynki moje Kochane, tulam w boleściach, miejmy nadzieję, że weekend Wam się przyjemniej ułoży.

salir, To może jednak zostaniesz, żeby tak wpaść od czasu do czasu z dawką dobrej energii do rozdania? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi