Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, słodycz można zagryźć imbirem lub cykorią i będzie OK :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam bardzo bardzo bardzo (po stokroć bardzo) głupie pytanie..(..)

Kiedyś rozmawiałem kilka razy przez telefon z osobą z forum, ale tak mnie to stresowało że zerwałem kontakt i aż mi głupio z tego powodu. :roll:

jak masz na karcie to zadzwon

Wieczorkiem będę miał na karcie, ale z nowego numeru (ten mi zablokowali, bo celowo nie doładowywałem) a wieczorem pojadę odebrać telefon z serwisu (zdjęcie simlocka) i już będę mógł z nowego numeru dzwonić.

Purpurowy, dzisiaj doczytałam Twoją historię o wizycie na SORZE. Popłakałam się ze śmiechu.

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, lepiej byłoby - zneutralizować :D Wiadomo o co chodzi...

Purpurowy, jasne, ja kupuję i sprzedaję na OLX sporo rzeczy :D , lecz wiadomo, że nie zawsze szybko dochodzi do transakcji...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny obściskują Dryagana, znów mi coś umknęło? :shock::D

Ja lubię słodkości w każdej formie. Lubię porzygać tęczą, a co... 8)

misty-eyed, :papa: Dobrze Cię widzieć w lepszej formie!

Kurczę mam tyle rzeczy do sprzedania, a jakoś trudno się zabrać. :bezradny: Może Ty mnie zmobilizujesz? ;) Przydałaby się ekstra kasa...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, jasne, ja kupuję i sprzedaję na OLX sporo rzeczy :D , lecz wiadomo, że nie zawsze szybko dochodzi do transakcji...

Mi się na przykład udało w piątek sprzedać na OLX opony od malucha (ostatnie wspomnienie po tym zacnym aucie) :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Ano wełnę też lubię, ale jak nie gryzie... :smile:

Goście gdzieś za godzinę, nastawię pralkę i poleżakuję, bo cały dzień jestem na nogach. Lubię mieć trochę energii, ale jak się nakręcę to potem flaczeję, więc lepiej zapobiegać. :P

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłam się przywitać...mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko. Kiedyś Ḍryāgan mnie zapraszał ale nie miałam odwagi.

Swoją drogę Ḍryāgan nieźle się tu ustawił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię słodkości w każdej formie. Lubię porzygać tęczą, a co... 8)

Ja czasami też, szczególnie wieczorem lubię się zasłodzić, a co...

salir, witaj, my tu nie bijemy, najwyżej miodem oblewamy :mrgreen:

A mamy tu kilku Panów w obstawie, całkiem tu bezpiecznie. :lol:

kosmostrada, przystopuj, nie nakręcaj się... trzeba dawkować energię, bo gości masz. Nogi na żyrandol... :D

misty-eyed, chyba zdrowie wraca, infekcja pokonana - jeszcze ze dwa dni i będzie Aniu ok!

Carica Milica, smacznego portera (małego!) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Carica Milica, całkiem nieźle Ci poszło z tą reklamą Spamowej ;) Myślę, że po Twoim wpisie przybędzie Wyspiarzy ;)

Dobrze widzieć Cię w lepszym nastroju :smile:

Lubię Spamową właśnie za to, że można się tu wzajemnie adorować, co mi przychodzi łatwiej przez Internet niż w życiu rzeczywistym. Oczywiście ciężko pracuję, żeby to zmienić ;)

Czytałem, że dyskutujecie o rozmawianiu przez telefon. Mam ten sam problem, nie znoszę rozmawiać przez telefon. Dużo łatwiej przychodzi mi załatwianie spraw bezpośrednio. Tam, gdzie jest to tylko możliwe to piszę maila lub sms. Nawet przed chwilą korzystałem z poczty elektronicznej, wiedząc, że gdybym teraz zadzwonił, byłoby już po sprawie, a tak przyjdzie mi czekać na odpowiedź pewnie do poniedziałku :bezradny:

Purpurowy może musisz zarejestrować kartę, tak na wypadek, gdybyś się okazał terrorystą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy może musisz zarejestrować kartę, tak na wypadek, gdybyś się okazał terrorystą ;)

Aaa... to już się zabrali za takich jak ja. :roll:

Witam ;)

Jeszcze komputer do opylenia. :yeah:

No nie żartuj, a z czego będziesz pisał na forum?

Co za numer masz zarejestrować?

Piszę ze starego poczciwego Windows Xp którego dzisiaj zainstalowałem na kompie :D

Ale nie ten komputer, tylko taki zdobyczny.

A numer to kupiłem sobie starter w Orange (całe życie miałem w T-Mobile, wcześniej Era) a teraz zmieniłem na Orange i pisze że muszę zarejestrować numer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, tak musisz najpierw go teraz zarejestrować a później możesz dopiero dzwonić, tak jest od niedawna. Nie koniecznie karzy musi być terrorystą.

Jaki masz system na kompie? Pyta maniak komputerowy :pirate:

Na swoim Windows 7 i na tym na handel też Windows 7.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica,

O ja uniżona chyba polecę wylizać ci stopy jak juz przestaniesz sie dasać na ten moj nietakt

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi