Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lubię słodkości w każdej formie. Lubię porzygać tęczą, a co... 8)

Ja czasami też, szczególnie wieczorem lubię się zasłodzić, a co...

salir, witaj, my tu nie bijemy, najwyżej miodem oblewamy :mrgreen:

A mamy tu kilku Panów w obstawie, całkiem tu bezpiecznie. :lol:

kosmostrada, przystopuj, nie nakręcaj się... trzeba dawkować energię, bo gości masz. Nogi na żyrandol... :D

misty-eyed, chyba zdrowie wraca, infekcja pokonana - jeszcze ze dwa dni i będzie Aniu ok!

Carica Milica, smacznego portera (małego!) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Carica Milica, całkiem nieźle Ci poszło z tą reklamą Spamowej ;) Myślę, że po Twoim wpisie przybędzie Wyspiarzy ;)

Dobrze widzieć Cię w lepszym nastroju :smile:

Lubię Spamową właśnie za to, że można się tu wzajemnie adorować, co mi przychodzi łatwiej przez Internet niż w życiu rzeczywistym. Oczywiście ciężko pracuję, żeby to zmienić ;)

Czytałem, że dyskutujecie o rozmawianiu przez telefon. Mam ten sam problem, nie znoszę rozmawiać przez telefon. Dużo łatwiej przychodzi mi załatwianie spraw bezpośrednio. Tam, gdzie jest to tylko możliwe to piszę maila lub sms. Nawet przed chwilą korzystałem z poczty elektronicznej, wiedząc, że gdybym teraz zadzwonił, byłoby już po sprawie, a tak przyjdzie mi czekać na odpowiedź pewnie do poniedziałku :bezradny:

Purpurowy może musisz zarejestrować kartę, tak na wypadek, gdybyś się okazał terrorystą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy może musisz zarejestrować kartę, tak na wypadek, gdybyś się okazał terrorystą ;)

Aaa... to już się zabrali za takich jak ja. :roll:

Witam ;)

Jeszcze komputer do opylenia. :yeah:

No nie żartuj, a z czego będziesz pisał na forum?

Co za numer masz zarejestrować?

Piszę ze starego poczciwego Windows Xp którego dzisiaj zainstalowałem na kompie :D

Ale nie ten komputer, tylko taki zdobyczny.

A numer to kupiłem sobie starter w Orange (całe życie miałem w T-Mobile, wcześniej Era) a teraz zmieniłem na Orange i pisze że muszę zarejestrować numer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, tak musisz najpierw go teraz zarejestrować a później możesz dopiero dzwonić, tak jest od niedawna. Nie koniecznie karzy musi być terrorystą.

Jaki masz system na kompie? Pyta maniak komputerowy :pirate:

Na swoim Windows 7 i na tym na handel też Windows 7.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, dzięki :) Ale już jest lepiej, czuję się mega zagubiona jeszcze i myśli mi latają jak szalone, ale na szczęście nie emocje, więc wystarczy czasu. Dzisiaj napisałam już część planu, bo zamierzam teraz żyć mega dyscypliną i rutyną i odpocząć od myślenia w ten sposób i przy okazji ogarnąć na dobro świat zewnętrzny i typowo przyziemne sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi