Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Wstrętny, wietrzny dzień i zimnica na wylot... brrr! Siedzę w pracy i dłubię nowy miesiąc. Każdy tu śpiący i niechętny dzisiaj do robienia czegokolwiek. :bezradny: Pozapalaliśmy wszystkie możliwe oświetlenia, coby mieć namiastkę słońca. :D

Wcinam kanapkę i sałatką jarzynową, może dodam sobie trochę energii. Głowa na razie ciężka i zamulona.

platek rozy, wiem, jak się człowiek czuje siedząc w domu, ale może coś się później rozkręci z pracą u Ciebie. Dobre i te kilka dni w tygodniu, poza tym będziesz miała ten angielski, to wykorzystasz dzień wolny trochę na naukę, trochę na milsze zajęcia.

Sporo spraw już załatwiłaś, idziesz do przodu, więc pchasz ten swój wózek całkiem nieźle. :great: Oby zdrówko dopisywało, to dasz radę i wszystko się ułoży.

misty-eyed, jak się dzisiaj czujesz, nadal wysoka gorączka? Wyleż to choróbsko Kochana i zdrowiej szybciutko, ściskam!

A wieslawpas, to zadał takie pytanie, jakby był na forum kolekcjonerów długopisów... :bezradny:

Tak Wiesiu, mamy takie zaburzenia.

JERZY62, witaj :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to co robiłeś takiego że Ci zaszkodziło? Trenujesz żeby schudnąć jeszcze?

Mówiąc delikatnie przez cały czas kiedy podczas treningów ciało mówiło "dość", ja uznawałem że przecież nie będzie mi rozkazywało, aż w końcu przekroczyłem swoje fizyczne możliwości i parę rzeczy w ciele mi wysiadło.

Jeśli chodzi o wagę to jest git, ale bęben chcę zrzucić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Moi Mili!

Pogoda z serii -ocipieć można. To co wczoraj - słońce, deszcz, słońce, deszcz, z przewagą deszczu.

Wczoraj postarałam się trochę sobie humor polepszyć, poszłam do przyjacióły na pyszna herbatę ( coś ją rozłożyło i poprosiła, bym dowlokła się do niej :smile: ) i kupiłam sobie mazak profesjonalny NIE w kolorze czarnym. ;)

A dziś to raczej już pozalegam pod kocem po pracy, bo boli wszystko. :roll: Skoczę jeno po warzywa do obiadu i tyle.

mirunia, najpierw mnie rozwalił Wiesław swoim pytaniem, a potem Ty swoim forum kolekcjonerów długopisów... :lol:

Kochana dziś to chyba będzie trzeba pokocykować... :bezradny: Napisz, czy udało się dostać energii na popołudnie.

platek rozy, Będzie się niedługo działo Słońce. Na razie spróbuj jednak pokorzystać z wolnego. Przecież my tu Ci zazdraszczamy tego urlopu. :D

misty-eyed - jak się dziś czujesz? Przewiało Cię na tych grobach?

JERZY62, Purpurowy, Hej Chłopaki! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, z czym Ci wszystko jedno? Ja chociaż się nie bardzo czuje to chciałbym trochę schudnąć. Dokonałeś cudu i będę pisał do Watykanu list z prośbą o uznanie tego schudnięcia za cud. Ty jesteś tego żywym dowodem. Chwała Ci Panie :uklon::mrgreen:

A teraz na poważnie, jak to zrobiłeś że schudłeś? To znaczy jak to zrobiłeś że mniej jesz?

Zaczeło się chyba od zbierania puszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, z czym Ci wszystko jedno?

Ze wszystkim.

A teraz na poważnie, jak to zrobiłeś że schudłeś? To znaczy jak to zrobiłeś że mniej jesz?

Zaczeło się chyba od zbierania puszek.

Zaczęło się od zakończenia chlania, bo te jabole to sam cukier i spożywanie ich dzień w dzień spowodowało znaczne przytycie. W kwietniu jak skończyłem chlać ważyłem 95kg, a w połowie lipca już 83kg.

Później było zbieranie puszek, czyli dużo chodzenia, tak więc miałem zajęcie i nie myślałem o jedzeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi