Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :D

Ja dzisiaj pracuję w domu. Mąż z karteczką / :mrgreen: / wybrał się po zakupy, a ja porządne porządki zrobiłam. Najbardziej męczy mnie odkurzanie, chociaż to wodne jest i tak lżejsze niż tradycyjne.

Ogólnie czuję się zmęczona.

Już po obiedzie. Będę odpoczywać.

Carica Milica, oczywiście, że różnie bywa...ale ciekawe, gdybyś poprosiła Przyjaciela o szczerą odpowiedź w tym temacie, jaka byłaby odpowiedź?

Ja też znalazłam odpowiednią firmę dla siebie, właśnie Gaia, która ma wiele fasonów maskujących zbyt duży rozmiar, wyglądają, układają się świetnie. Sprawdzone, mogę kupować nawet przez internet. Zawsze mam kilka w różnych kolorach.Nie zdarzyło mi się jednak, by nosić bieliznę ok. 3 lat. Przecież to niemożliwe. Pranie codzienne, noszenie częste niszczy strukturę materiału, bielizna traci fason. Ale może to ja tak mam :mhm: Oczywiście jeśli ma się kilka sztuk i zmienia często, tak może być, chyba?

U mnie już spokojne popołudnie. Słońce dopiero teraz pokazało się, a padało mocno wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alone05, czy to ma jakieś znaczenie, przeszkadza Ci to?

Carica Milica, powiem Ci szczerze, że ja wolę przyjaźnić się z mężczyznami. Kobieca przyjaźń jest specyficzna. Już w nią nie wierzę...

Mój Mąż i Synowie moimi przyjaciółmi są...!

Oczywiście mam wiele znajomych, ale te relacje mogę nazwać koleżeńskimi.

tosia_j, ja czuję się młodo, mimo wszystko :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, To masz mopo-sobotę... ;) Ale masz błysk, to też przyjemne ( choć ja nie znoszę sprzątania, mimo satysfakcjonującego efektu, może gdyby za chwilę znów nie trzeba było tego robić...)

Jak tak polecacie te staniki, to się rozejrzę za nimi, żeby poprzymierzać.

WolfMan, A cóż to za romantyczny avek? ;) Czyżby lepszy humor?

mirunia, No to pośmigałaś po mieście. :smile: U mnie też wieje.

Chwilowo nie wybieram się połów dorsza... ;)

Wróciłam tak uradowana, że z ledwością się powstrzymuję, co by ekstazy nie dostać. ( zaraz wypiję chyba melisę, pomedytuję, czy co, żeby się nie rozkręcić w tej hipomanii ;) )

Cały sprytny plan wypalił. I wyprawa, i spacer w słońcu na innych terenach i pyszne żarełko, kawka w jednej z moich ulubionych miejscówek i odwiedzenie fajnego wydarzenia - pooglądanie ciuszków, biżu, dodatków młodych polskich projektantów. Nawet stoisko do wyjątkowego wąchania było, czego nie przewidywałam. :105: I chłopaki bez fochów, że ich ciągam, zadowoleni. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no super miałaś sobotę, pełną pozytywnych wrażeń. Uczta dla ducha i ciała... słonecznie, smakowicie, modowo i zapachowo. Ciesz się Kosmuniu, że wszystko się udało, jak zaplanowałaś... niech radość procentuje dobrym samopoczuciem. :great:

misty-eyed, :papa: te karteczki zakupowe, to całkiem powszechne zjawisko - tym bardziej mężom piszą żony, bo wiedzą czego chcą. Ja widuję młodych panów z karteczkami, albo listą w komórce. :D I jest fajnie...

Przejrzałam sobie staniki Gai w necie i wybrałam dwa modele do zakupu, ale brak rozmiaru mojego w jednym z nich. :bezradny: Szkoda...

Coś w przyszłym tygodniu zamówię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z cyklu: ODPRĘŻ SIĘ

Na lekcji polskiego uczniowie piszą wypracowanie, które ma zawierać: wątek religijny, wątek historyczny, wątek miłosny i wątek sensacyjny.

Wszyscy uczniowie są zajęci pisaniem, tylko Jaś już po 5 minutach rozsiadł się wygodnie i patrzy w sufit.

- Jasiu, czemu nie piszesz? - pyta nauczycielka.

- Już napisałem - odpowiada Jaś.

- To niemożliwe - dziwi się nauczycielka - przeczytaj co napisałeś.

- Mój Boże (watek religijny) - rzekła hrabina (wątek historyczny), jestem w ciąży (wątek miłosny), ale nie wiem z kim (wątek sensacyjny).

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cmentarz z grubsza uprzątnięty, byłam z tatą, ogarnęliśmy cztery groby. Były kruki, wiewiórki, biedronki i agresywne drzewa, dostałam strzała pod oko jakimś liściem czy gałązką :hide:

Nie kupiłam drzwi, bo mi się nie podobały, Ale kupiłam podłogę drewnianą, bo była jeszcze tańsza niż wcześniej sprawdzałam i móóój jest ten kawałek podłogi! Znalazłam też czerwoną płytkę podłogową, której szukałam od miesięcy, to też niedługo zamówię :uklon:

A po powrocie zrobiłam wegańskie bezglutenowe ciasteczka bez cukru dla uczestniczek jutrzejszych warsztatów.

No i tak mi minęła sobota, a można było selerzyć i oglądać TV... Poświęcę na to resztę wieczoru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Śpiochy! :smile:

A ja na nogach od rana, bo spać nie mogłam, noc miałam z trzaskaniem w stykach, z lękami, więc nieciekawie. Ale zawsze tak mam po emocjach, czy to dobrych, czy złych.

Betablokera jednak dziś musiałam zapodać, myślałam, że już się uda, ale jednak nie, wczoraj nie wzięłam i galop serducha zapewniony. :bezradny:

Dziś trochę słonka, trochę deszczu, nawet tęczę wypatrzyłam. Zobaczymy co będzie dalej.

Czekam na siostrę , ma na chwileczkę wpaść i na razie tyle u mnie.

Przez Spamową wkręciłam się w temat biustonoszy i wczoraj przed snem oglądałam jeszcze porady brafitterek. :smile: Wiecie, że najprawdopodobniej większość z nas ma źle dobrany rozmiar?

Miłej niedzieli!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana ja tez malo spalam. Wstalam z migrena , prochy wzielam i czekam bo chce na ten cmentarz skoczyc.

Moj rozmiar stanika mam wlasnie dobierany przez brafiterki :) Zawsze jak jestem w sklepie to korzystam z ich pomocy .Teraz moj rozmiar juz sie nie zmienia chociaz oczywiscie co firma to inne moga miec rozmiarowki , na szczescie w semi softach mam ten sam rozmiar .

Jakies konkretne plany na dzis macie????

Zrobilam sobie dekoracje na Halloween :P:D Mam Shelobe na oknie ;)

14925466_1133874580023375_1654607183147037669_n.jpg?oh=b70fbb67c564bb6d5b1fc69c69aaffe4&oe=589A6D61

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Brzydko dzisiaj, wietrznie i wilgotno. W południe było trochę słońca na 30 min., a później chlusnęło i została burość. 3096.gif

Późno poszłam spać i też w miarę wcześnie wstałam, oczywiście z porannym lękiem. Porcja 10mg propranololu trochę wyciszyła mnie.

Przedpołudnie miałam dla siebie - mycie głowy, paznokcie i inne babskie rytuały... mimo zawrotów głowy robiłam powoli swoje.

Teraz nastawiłam rosół na flaki i będą zajęcia kulinarne.

kosmostrada, jak się czujesz Kosmuniu po tej nieciekawej nocy, rozkręciłaś się troszkę?

Jeżeli chodzi o te rozmiary i dobre dopasowanie, to teraz już mam dobrze dobrany stanik i wiem na czym polega cała umiejętność po tych fachowych przymiarkach. A kilka lat temu oglądałam w tv program temu poświęcony. Ogólnie mówiąc - źle dobieramy.

platek rozy, udało Ci się wyskoczyć na ten cmentarz? Minęła ta wstrętna migrena?

Mnie też ćmi łeb, tak z tyłu od szyjnego.

Płatuś nie lubię pająków :x ale dekoracja ciekawa...

araignee.gif

wieslawpas, może misty-eyed coś Ci poradzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi