Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Matka dziś na mnie nakrzyczała i powiedziała, że jak to było że kiedyś byłam młodsza i dawałam radę jechać do Wro,ogarnąć tam wszystko, nie bać się tego miasta, uczyć się, siedzieć do północy, zdawać egzaminy, kąpać się itd, a teraz ...

nie, ona się nie domyśli i nie ogarnie co się stało ze mną...

jest mi naprawdę ciężko i nie mam nikogo, nikogo...nikogo w pobliżu co cokolwiek rozumie

przeraża mnie wizja jechania do Wroca po papiery z uczelni. nie mogę tego załatwić inaczej, muszę być tam.

myłam dzisiaj takie okropnie stare drewniane okno i jak zrywałam z niego jakieś stare uszczelki to płakałam bo tak bardzo chciałabym żeby mi wszyscy dali już spokój i nie kazali wychodzić z domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć spamo misie,

Trochę słońca dzisiaj wyszło w Pyrowie, ale niestety znowu jest szaro, buro i ponuro. Siedzę w dwóch swetrach w moim pokoju, bo mam okno nieszczelne i czekam na ekipę naprawczą. Mieli się zjawić w ubiegłym tygodniu, ale jakoś nikt się nie pojawił. Muszę właściciela mieszkania przycisnąć, aby wreszcie przysłał naprawiaczy. Bo pizga złem w pokoju.

Namierzyłam w mieście laboratorium, w którym mogę oznaczyć stężenie litu we krwi. Jutro jadę na pobranie krwi. :( Bardzo źle to znoszę i pielęgniarki załamują ręce nad moimi mizernymi żyłami.

Ja mam wąskie naczynia, ale te z punktu krwiodawstwa nie powinny tego komentować, tylko cieszyć się z każdego ochotnika. Also, obwód nadgarstka nie świadczy o morfologii krwi.

Widziałam Pottera na promocji, ale postanowiłam, że przeczytam w oryginale, księgarnia amerykańska albo eBook.

mirunia, płetwy zamiast uszu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi