Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :********

Trafi mnie! Chyba nie pozbede sie tych zawrotow juz nigdy :( fuck, fuck, fuck !!!!! Juz zalamana jestem. Jak tu funkcjonowac, pomijam ze psychicznie leze calkiem. Cala noc z zawrotami.

Do tego mam gluta i bolace gardlo.

Chyba sie skonczy mega depresja bo dzis juz wstalam z takim stanem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest względne , Można poprosić o pomoc przy testach , bo masz jakieś niejasności przy dwuznacznych pytaniach . Jednym słowem bezpiecznie i na swój sposób ładnie wyjść od tego co Was połączyło - czyli od kursu...pytań, jazdy, problemów powolutku napić się tej przysłowiowej "coli" :105:

A to jest akurat prawda, on może mieć płytkę z testami, której ja nie mam, bo mi już licencja wygasła. :yeah: Moglibyśmy się razem pouczyć.

Siarlek, WolfMan, te metody zostawiam jako plan C.

Bez prawa jazdy jeżdżę tylko z tatą, bo ktoś musi znać miasto i w razie czego zaciągnąć ręczny :pirate:

Mam iść na spotkanie fanklubu, ale mnie brzuch boli i mi zimno, tak że na samą myśl o przebraniu się, wbiciu w spodnie i siedzeniu w piwnicy mnie trzepie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Właśnie wróciłam z ogródka, gdzie wsadziłam do donicy mój nowy piękny wrzos ( ten taki mocno ozdobny, jakby obsypany wrzosowymi kuleczkami). :105: Wypiłam kawkę na słoneczku, bo u mnie dziś chwilami bardzo przyjemnie, jak słońce zza chmurek się wysunie.

Wstałam okrutnie połamana, jakby mnie ktoś tłukł pałką Purpurowego po karku. Aż łzy w oczach. Ale nasmarowałam się maścią, łyknęłam procha i wio na festyn. Było fajnie, impreza rozrosła się niesamowicie, samych stoisk z miodami sryliard. Popróbowałam różnych smaczności ( np. konfitury z dyni, czy z ogórków), wróciłam bogatsza o dwa wspaniałe miody, wrzosa, dynię maślaną, kiełbaskę "Dwa ptaki" ( tak się nazywała :smile: bo z gęsiny i indyka), fikuśne pomidorki, czosnek, porcję czystka ( stwierdziłam, że spróbuję) i krówki domowe. :yeah: Bardzo jestem uradowana, uwielbiam takie imprezy.

Teraz złożę pranie i będę zajmować się zaleganiem, może mi się ten kark jakoś ułoży, co by tak nie bolało.

cyklopka, Powodzenia w bałamuceniu kolegi! ;)

Carica Milica, Kochana to już naprawdę z górki teraz... Jeszcze trochę daj radę, a może coś w klinice wymyślą, a przynajmniej będziesz pod opieką. Najwyżej ten czas oczekiwania prześpisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, oj nie mozesz zaaranzowac przypadkowego spotkania?

Na parkingu będę kampić, a potem mówić, że tak na prawdę do weterynarza szłam? :bezradny:

mirunia, trochę bym posiedziała ze znajomymi, trochę w toalecie, zapewne niedogrzanej... No cóż, na kolejny przypływ energii do wychodzenia "na miasto" trzeba będzie poczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :papa: Dobrze, że śmignęłaś, bo jeszcze się nasiedzimy w chałupie w słotę, burość i zimność. Teraz już pewnie herbatka i kocyg? :smile:

Ech gdybym to nie był koniec miesiąca, to bym wyszła obładowana z imprezy jak wielbłąd różnymi dobrościami pysznymi i zdrowymi, ale i tak jestem bardzo zadowolona.

cyklopka, A są tam jakieś krzaczory, w których możesz się przyczaić? ;)

Czasami posiedzenie w chałupie jest całkiem dobrym pomysłem...

Purpurowy, Co znowu? :pirate:

Wróciłam ze spaceru z psem, tlenu jeszcze złapać. Teraz już się zapiżamuję, bo może rozgrzanie karku gorącym prysznicem trochę ulgi przyniesie.

Donoszę, że czystek da się pić z dodatkiem miodu. :great:

Muszę jeszcze sobie zrobić kanapkę z czosnkiem, bo cuś mnie gardło zaczyna drapać. :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi